ileri hız %5 morfoloji 2 yani baya düşüktü, sabah akşam keçiboynuzu suyu içti sabah akşamda proxeed kullandı 2 ay boyunca canım. çocuk olmaz dediler tüp bebek yapın dediler. Birde varikosel var dediler. Bu ilaç ve kürü kullandıktan sonra ileri hız 12 oldu o ay çalışmalarımızın sonucunda oldu.
ileri hız %5 morfoloji 2 yani baya düşüktü, sabah akşam keçiboynuzu suyu içti sabah akşamda proxeed kullandı 2 ay boyunca canım. çocuk olmaz dediler tüp bebek yapın dediler. Birde varikosel var dediler. Bu ilaç ve kürü kullandıktan sonra ileri hız 12 oldu o ay çalışmalarımızın sonucunda oldu.Tanesi 125-150tl civarı iki kutuyu 150ye veririm.
15mi 35mi45mi tam hatırlamıyorum ama çokda değildi keciborynuzu ve proxeede değerlerin hepsini yükseltti.Yanlız doktorlara hemen aldanmayın sakın denemeden tüp bebeğe geçip para harcamayın.
bizim 5 milyon bya düşük yani acaba ilacın etkisi olurmu.şuan keçiboynuzu kürü yapıyoruz
keçiboynuzu kürünü aralıksız sabah aç karnına akşam yatarken içsin sabah akşam proxed içsin 2aydan sonra etkisini gösteriyor. birde pharmaton var eğer eşiniz kilolu değilde günde 1 tanede ondan içsin Allahın izniyle olur inşallah.
Satilmadiysa ben almak istiyorum
hayır satılmadı.. sizdeki değerler nedir?
Bi ara bu ilaçla 36 milyon oldu.ama eşimin isi nedeniyle ara verdik.ben almak istiyorum.nerde yasiyorsunuz
ara verdik derken ilaçama ara verdiniz. ilişkiyemi. Konyada yasıyorum siz.
Canim bu arada keciboynuzunu su bardagiyla mi içti esin
Sehirdisina gittigi için ikisine de ara verdik :) ben kirikkaledeyim.kargoyla gondermeniz mümkün mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?