mail gönderdim sana
Canim son mailime cevap atmadin. Kargoyu ödemeli ginderebilecek misin
Canim bu mesaji daha önce yazmistim. Sorun değil 5 10 lira.ilacimiz az kaldi bitmek üzere o yüzden biraz panigimgönderdm gelmedi galiba çrb izinliyim göndercem ödemeli olarak yanlız ödemeli için fazladan 5 10 tl alırlarsa karışmam bilgin olsun.
Canim bu mesaji daha önce yazmistim. Sorun değil 5 10 lira.ilacimiz az kaldi bitmek üzere o yüzden biraz panigimbu arada siz q10 yada l carnetin kullandiniz mi
yarın gönderiyorum canım haftaiçi izin alamadım sabahtan gönderirim pzt elinde olur. ben 2 3 ay keçiboynuzu kürü yaptım. bunun yanında sabah akşam proxeedplus ve son 20gün neofortil M kullandık.
son kullandığım ilacın 20 günde etki yaptığını zannetmiyorum.
birde yumurtanın çatlama zamanını iyi tespit etmen lazım. yumurta çatlamadan 1gün önce ilişkiye baslayın 5gün aşırı yapın. Birde sende yada eşinde cinsel isteksizlik varsa oda etkili oluyor. Yada stress yapıyosanız olmaz rahat olmalısınız.
Canim benim hotmail de bi sikinti oluştu. Acilmiyor. Buradan yazarsan da olur SMS atsan da olur. Neofortili ilk kez duydum. Peki preseed kullandin mi
sabah akşam kullandım proxeed plusı
neo fortil yeni çıkan bir ilaç eşinde varikosel varsa kaliteyi arttırıyor bu ilaç.
birde unutma bu ilaçlar en az 2 3 ay kullandığın zaman etki ediyor.
Biliyorum canim proxedd ile 36 milyona cikmisti ancak kursa gitti 2 ay kullanamadı.tekrar azaldivarikosel yok.sayi az Ve biz yavas
sabah akşam kullandım proxeed plusı
neo fortil yeni çıkan bir ilaç eşinde varikosel varsa kaliteyi arttırıyor bu ilaç.
birde unutma bu ilaçlar en az 2 3 ay kullandığın zaman etki ediyor.
demekki eşine iyi geliyor devam etsin bırakmasın.
bana sperm testini yaz bakayım..
Canli sperm %45
İleri aktif Hizli %10
İleri yavaş hareketli%15
Yerinde hareketli %20
Harejetsiz%55
1 cc de 14 milyon sperm
Bas %6
Boyun %4
Kuyruk%4
çok kötü değil aslında testiniz. bizde
ileri hız %4
ileri yavas %12
yerinde hareket %45
sperm 42000milyon
şimdi sperm testinde 3 önemli şey var sayısı hızı ve morfolojisi yani kalitesi morfoloji diye bişey varmı varsa kaç onlarıda yaz.
Normal spermotazo var onu diyorsan eğer %86
devlettemi yaptırdınız testi herhelde ondan değişik teslerimiz.
bende morfoloji yazıyor.
morfoloji spermin ne kadarının kaliteli olduğunu söyler canım ve çok önemli.
resimini koyabilirsen daha açıklayıcı olurum.
sizin testiniz bizimkine bakarsak çok çok iyi.
sadece sayı sorununuz var onuda keçiboynuzu ve proxeed ile arttırabilirsiniz.
birde etkisi varmıdır. bilmiyorum ama eşim yoğun çaılıştığı için devamlı vitamin kullanıyordu pharmaton oda.
panik yapmayın sağa sola paranızı kaptırmayınız testiniz güzel
bir ara piyasada yoktu su anda var,depolara geldi canım eczanelerden temin edebilirsin.bende proxeed plus arıyorum olnlar ozelden yazsın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?