Proxeed kullanıp fayda gören varmı?

pencereonucicegi7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
19
0
27
Arkadaşlar eşim bugün dr a gitti sperm hareketlerinde yavaşlık var diye proxeed önermis dr daha önce kullanıp fayda goren varmı biz yaklasık 10 aydır korunmuyoruz hamile kalamıyorum. Bendede hafif pcos var ama takviye kullanıyorum. Sizde boyle bi durum olup proxeed kullanan varmı

Aynıyız hafif pco var eşimde hareketsizlik vardı. Proxeed kullandı 3 ay işe yaramadı. Sonra yine bir sürü vitaminler vs. Yine olmadı. Derken iki sene geçti iki sene sonunda yine ve hala hareket artmıyor.

Ameliyat olduk ama yine de düzelmedi. En sonunda bir doktor şöyle dedi çok mantıklı geldi. Nasıl ki belirli yaştan sonra insanın boyu uzamaz. Buda öyle dedi bazen ne yapsan da budur. vücut üretmiyor yada üretiyor ama tam olarak ileri hareketlisi üretmiyor

Eşimde hem sayıda azlık hem de ileri hareketlilik düşüktü. Ben de hafif pko vardı. Doktor eşimin sonuçlarını görünce aşılama bile olmaz deyip direk tüp bebeğe yönlendirdi. Tabi gitmedik yani yaşımız daha genç olduğu için. Üroloji doktoru proxeed plus verdi. O sıra da eşim sigarayı bıraktı. Keçiboynuzu kürü de başladık. Bir de proxeed kullandı. 3. Ayın sonunda ben de klomen kullandım. Yumurtlama günlerini evde kendim takip ettim. O ay ikiz gebe kaldım. Hamile kalmadan önceki ay bolca yürüyüş + spor ve diyet yaptık. Bununda sağlıklı sperm ve yumurta oluşturduğuna inanıyorum

Eşimde hem sayıda azlık hem de ileri hareketlilik düşüktü. Ben de hafif pko vardı. Doktor eşimin sonuçlarını görünce aşılama bile olmaz deyip direk tüp bebeğe yönlendirdi. Tabi gitmedik yani yaşımız daha genç olduğu için. Üroloji doktoru proxeed plus verdi. O sıra da eşim sigarayı bıraktı. Keçiboynuzu kürü de başladık. Bir de proxeed kullandı. 3. Ayın sonunda ben de klomen kullandım. Yumurtlama günlerini evde kendim takip ettim. O ay ikiz gebe kaldım. Hamile kalmadan önceki ay bolca yürüyüş + spor ve diyet yaptık. Bununda sağlıklı sperm ve yumurta oluşturduğuna inanıyorum
Çok şükür canım gözünüz aydın banada dua edermisin bide keçiboynuzu kürü nasıl yaptınız

X