• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prowomen kullananlar

Ne zaman başlandığıyla ilgili bilgim yok ama ben internetten aldım 3 gün sonra geldi direk başladım reglimin 5.günüydü😊
Anladım çok teşekkür ederim. Ben de 11 aydır gebe kalamıyorum. Hormonlarım normal. Yumurtalıklarım normal ama olmuyor. Yarın hsg çektireceğim. Olmadı böyle bir şey kullanmak istiyorum. 😊

Canım bende almak istiyorum nereden aldın? Nasıl kullanıyorsun?
Eczaneden canım,genelde bulunmuyor depoyu arayıp getirmelerini söyleyebilirsin.
Günde bi tane suya eritip içiyorsun
Eşimde bunun erkek versiyonu, promen k alabilir. Eş zamanlı kullanmak daha iyi olur.

Kızlar prowomen kullanıp regl gecikmesi yaşayan oldumu acaba?
Sanki bende oldu daha 2 gün geçti ama anlamadığım şeyler oldu vücudumda. 1 hafta öncesi göğüslerim ve uclari okadar cok aciyoduki Hee dedim adetim zamanında gelcek sonra akıntım coktu o 1 hafta öncesinde şimdi ise göğüslerimin acısı geçiyor ve geçti sayılır anlamadim nedendir akimtimda bitti. Arife günü kasiklarim bacaklarım cok agriyodu he dedim adetim geliyor yine yok gelen giden anlamadım yani nedendir

Sanki bende oldu daha 2 gün geçti ama anlamadığım şeyler oldu vücudumda. 1 hafta öncesi göğüslerim ve uclari okadar cok aciyoduki Hee dedim adetim zamanında gelcek sonra akıntım coktu o 1 hafta öncesinde şimdi ise göğüslerimin acısı geçiyor ve geçti sayılır anlamadim nedendir akimtimda bitti. Arife günü kasiklarim bacaklarım cok agriyodu he dedim adetim geliyor yine yok gelen giden anlamadım yani nedendir
Tam olarak aynı durumdayız. Ben bugün testte yaptım ama negatif. 4 gün geçti hala ara ara regl oldum sanıyorum ama hiç
Bir şey yok. Pazartesi doktora gideceğim sebebi nedir ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.

Tam olarak aynı durumdayız. Ben bugün testte yaptım ama negatif. 4 gün geçti hala ara ara regl oldum sanıyorum ama hiç
Bir şey yok. Pazartesi doktora gideceğim sebebi nedir ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Bende dhaa test yapmadım artık pazartesi yaparim heralde ama anlamadım neden böyle oldu çok tuhaf bende de ilk defa oluyor böyle bişey. Sizin sorununuz neydi acaba

Bende dhaa test yapmadım artık pazartesi yaparim heralde ama anlamadım neden böyle oldu çok tuhaf bende de ilk defa oluyor böyle bişey. Sizin sorununuz neydi acaba
Yumurta kalitesini arttırdığı için kullanmaya başladım. Daha önce eşimin sperm kalitesinden dolayı 2 defa aşılama denedk olmadı. Yaklaşık 5 ay felan eşim emodex kullandı ve değerleri çok yükseldi o yüzden bende prowomen kullanmaya başladım. Ama gecikme yaşıyorum. Prowomen de vitamin yani sonuçta neden gecikme yaşatsın diye düşünüyorum. Ama hamilede değilim. Bakalım pazartesi dra gidecem inşallah hamileyimdir.

Yumurta kalitesini arttırdığı için kullanmaya başladım. Daha önce eşimin sperm kalitesinden dolayı 2 defa aşılama denedk olmadı. Yaklaşık 5 ay felan eşim emodex kullandı ve değerleri çok yükseldi o yüzden bende prowomen kullanmaya başladım. Ama gecikme yaşıyorum. Prowomen de vitamin yani sonuçta neden gecikme yaşatsın diye düşünüyorum. Ama hamilede değilim. Bakalım pazartesi dra gidecem inşallah hamileyimdir.
İnslah ınslaah canım. Anladım allahim isteyen herkese nasip etsin o guzel duyguları 🤲🤲 bende çözemedim ilk defa böyle bisey oluyor hatta kendi kendime dedim ya ilac cok iyimis falan akıntı göğüs şişkinliği hassasiyeti falan erkenden etki etti dedim ama anlamadım o hisler giderek azalıyor ara ara kramplar giriyo ama tık yok bakalim olmadi bende sorucam doktoruma arayip

Merhaba bu ilaci ben de kullanmak istiyorum ama ben geçen ay merional kullandım aşılama oldu ve aşılama sonrası reglimde doktor kontrolüne gittim ve catlamamis 1 yumurta kalmış ve kiste dönüşmesin diye klomen ya da başka bir geliştirici vermedi. Bunu kullansam kist yapar mı acaba.

Doktor mu önerdi yoksa kendiniz mı aldınız ben aile hekimi ve sağlık ocağında ki ebe ile konuştum da yumurta takibi yapılmadan kullanmayın demislerdi
Kendim almak istiyorum ama yumurta takibiyle ilgisi nedir acaba sakıncalı mı

Back