- Konu Sahibi teacherirem
Ne zaman başlandığıyla ilgili bilgim yok ama ben internetten aldım 3 gün sonra geldi direk başladım reglimin 5.günüydüKullanmaya ne zaman başlanıyor? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman başlandığıyla ilgili bilgim yok ama ben internetten aldım 3 gün sonra geldi direk başladım reglimin 5.günüydüKullanmaya ne zaman başlanıyor? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Anladım çok teşekkür ederim. Ben de 11 aydır gebe kalamıyorum. Hormonlarım normal. Yumurtalıklarım normal ama olmuyor. Yarın hsg çektireceğim. Olmadı böyle bir şey kullanmak istiyorum.Ne zaman başlandığıyla ilgili bilgim yok ama ben internetten aldım 3 gün sonra geldi direk başladım reglimin 5.günüydü
İnşAllah faydasını görürsün canım ben ovülasyonla da takip yaptım çok fayda gördümAnladım çok teşekkür ederim. Ben de 11 aydır gebe kalamıyorum. Hormonlarım normal. Yumurtalıklarım normal ama olmuyor. Yarın hsg çektireceğim. Olmadı böyle bir şey kullanmak istiyorum.
Ovulasyon takibini ben de yapıyorum. Yarından sonra eğer tüplerde sorun yoksa kullanırım. Sanırım takviye zaten.İnşAllah faydasını görürsün canım ben ovülasyonla da takip yaptım çok fayda gördüm
Evet takviye yumurtalıkları geliştiriyo içerisinde vitaminler var zatenOvulasyon takibini ben de yapıyorum. Yarından sonra eğer tüplerde sorun yoksa kullanırım. Sanırım takviye zaten.
Kendim aldım gıda takviyesi olarak.Doktor mu önerdi yoksa kendiniz mı aldınız ben aile hekimi ve sağlık ocağında ki ebe ile konuştum da yumurta takibi yapılmadan kullanmayın demislerdi
Canım bende almak istiyorum nereden aldın? Nasıl kullanıyorsun?Kendim aldım gıda takviyesi olarak.
Eczaneden canım,genelde bulunmuyor depoyu arayıp getirmelerini söyleyebilirsin.Canım bende almak istiyorum nereden aldın? Nasıl kullanıyorsun?
Teşekkür eederimEczaneden canım,genelde bulunmuyor depoyu arayıp getirmelerini söyleyebilirsin.
Günde bi tane suya eritip içiyorsun
Eşimde bunun erkek versiyonu, promen k alabilir. Eş zamanlı kullanmak daha iyi olur.
Rica ederim, ne demek. Inş hayırlı haberlerinide yazarsın burdan:)Teşekkür eederim
Sanki bende oldu daha 2 gün geçti ama anlamadığım şeyler oldu vücudumda. 1 hafta öncesi göğüslerim ve uclari okadar cok aciyoduki Hee dedim adetim zamanında gelcek sonra akıntım coktu o 1 hafta öncesinde şimdi ise göğüslerimin acısı geçiyor ve geçti sayılır anlamadim nedendir akimtimda bitti. Arife günü kasiklarim bacaklarım cok agriyodu he dedim adetim geliyor yine yok gelen giden anlamadım yani nedendirKızlar prowomen kullanıp regl gecikmesi yaşayan oldumu acaba?
Tam olarak aynı durumdayız. Ben bugün testte yaptım ama negatif. 4 gün geçti hala ara ara regl oldum sanıyorum ama hiçSanki bende oldu daha 2 gün geçti ama anlamadığım şeyler oldu vücudumda. 1 hafta öncesi göğüslerim ve uclari okadar cok aciyoduki Hee dedim adetim zamanında gelcek sonra akıntım coktu o 1 hafta öncesinde şimdi ise göğüslerimin acısı geçiyor ve geçti sayılır anlamadim nedendir akimtimda bitti. Arife günü kasiklarim bacaklarım cok agriyodu he dedim adetim geliyor yine yok gelen giden anlamadım yani nedendir
Bende dhaa test yapmadım artık pazartesi yaparim heralde ama anlamadım neden böyle oldu çok tuhaf bende de ilk defa oluyor böyle bişey. Sizin sorununuz neydi acabaTam olarak aynı durumdayız. Ben bugün testte yaptım ama negatif. 4 gün geçti hala ara ara regl oldum sanıyorum ama hiç
Bir şey yok. Pazartesi doktora gideceğim sebebi nedir ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Yumurta kalitesini arttırdığı için kullanmaya başladım. Daha önce eşimin sperm kalitesinden dolayı 2 defa aşılama denedk olmadı. Yaklaşık 5 ay felan eşim emodex kullandı ve değerleri çok yükseldi o yüzden bende prowomen kullanmaya başladım. Ama gecikme yaşıyorum. Prowomen de vitamin yani sonuçta neden gecikme yaşatsın diye düşünüyorum. Ama hamilede değilim. Bakalım pazartesi dra gidecem inşallah hamileyimdir.Bende dhaa test yapmadım artık pazartesi yaparim heralde ama anlamadım neden böyle oldu çok tuhaf bende de ilk defa oluyor böyle bişey. Sizin sorununuz neydi acaba
İnslah ınslaah canım. Anladım allahim isteyen herkese nasip etsin o guzel duyguları bende çözemedim ilk defa böyle bisey oluyor hatta kendi kendime dedim ya ilac cok iyimis falan akıntı göğüs şişkinliği hassasiyeti falan erkenden etki etti dedim ama anlamadım o hisler giderek azalıyor ara ara kramplar giriyo ama tık yok bakalim olmadi bende sorucam doktoruma arayipYumurta kalitesini arttırdığı için kullanmaya başladım. Daha önce eşimin sperm kalitesinden dolayı 2 defa aşılama denedk olmadı. Yaklaşık 5 ay felan eşim emodex kullandı ve değerleri çok yükseldi o yüzden bende prowomen kullanmaya başladım. Ama gecikme yaşıyorum. Prowomen de vitamin yani sonuçta neden gecikme yaşatsın diye düşünüyorum. Ama hamilede değilim. Bakalım pazartesi dra gidecem inşallah hamileyimdir.
Kendim almak istiyorum ama yumurta takibiyle ilgisi nedir acaba sakıncalı mıDoktor mu önerdi yoksa kendiniz mı aldınız ben aile hekimi ve sağlık ocağında ki ebe ile konuştum da yumurta takibi yapılmadan kullanmayın demislerdi