• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prowomen kullananlar

Peki yumurta takibi yaptırdın mı hiç gelişip çatlıuo mu yani
Yok en son hsg den sonra gebelik ihtimali artıyor diye bekledik sonra yüz felci geçirdim annemle babam covid oldu onlarla birlikte karantinaya alındım derken bu zamana kadar bekledik mecburen izmirin ilçesinde oturuyorum en yakın hastane yarim saat uzaklıkta ama işte bi ay sonraya sıra veriyolar diye almadım daha sıra şu an doktor araştırıyorum gitmek icin

Yok en son hsg den sonra gebelik ihtimali artıyor diye bekledik sonra yüz felci geçirdim annemle babam covid oldu onlarla birlikte karantinaya alındım derken bu zamana kadar bekledik mecburen izmirin ilçesinde oturuyorum en yakın hastane yarim saat uzaklıkta ama işte bi ay sonraya sıra veriyolar diye almadım daha sıra şu an doktor araştırıyorum gitmek icin
Geçmiş olsun en kısa sürede çözüme ulaşır umarım hangi ilçedesiniz

Ben İzmirli değilim fakat Bergama da yaşıyorum Manisa da doktorum gerçekten başarılı bir doktor isterseniz özelden ismini verebilirim
Çok sağolun ama eşimin işlerinden dolayı uzak bir yere gitme ihtimalimiz şu an imkansız yakınımdaki hastanedeki doktorlari bulmaya çalışıyorum 😊

Merhaba kızlar doktorum bugün prowomen kullandırmaya başladı yumurta gelişimi için içeriği çok kuvvetli gerçekten fakat yan etkileri var mı merak ediyorum.Şuana kadar bende etkisi direk bağırsaklarımdaki hareketlenme oldu.İçinizde prowomen kullanan yararını gören oldu mu😊
Merhaba bende bu ay kullandım ve bitiremeden hamile kaldım çok şükür inşallah faydasını görürsün canım☺️

Merhaba kızlar doktorum bugün prowomen kullandırmaya başladı yumurta gelişimi için içeriği çok kuvvetli gerçekten fakat yan etkileri var mı merak ediyorum.Şuana kadar bende etkisi direk bağırsaklarımdaki hareketlenme oldu.İçinizde prowomen kullanan yararını gören oldu mu😊
Sabah aç karnına mı iç dedi doktor ?

Bende kaşıkla eriyene kadar karıştırıyorum biraz zor eriyo çok soğuk suyla yapmamak gerekiyor faydasını görüyor musunuz peki ben sanırım hamileyim bir hafta varadetime ama silik çizgiyi gördüm bugün hemen çıktı kan vermedim daha çok fazla ümitlenmek istemiyorum ama bakalım son durumu yazarım
Bende kaşıkla eriyene kadar karıştırıyorum biraz zor eriyo çok soğuk suyla yapmamak gerekiyor faydasını görüyor musunuz peki ben sanırım hamileyim bir hafta varadetime ama silik çizgiyi gördüm bugün hemen çıktı kan vermedim daha çok fazla ümitlenmek istemiyorum ama bakalım son durumu yazarım yin

Back