- 1 Nisan 2021
- 269
- 105
- 23
- 31
- Konu Sahibi teacherirem
-
Bebişiniz hayırlı olsun sorununuz neydi peki ?Aylarca kullandım hiç yan etkisi yok bence. 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken hamile kaldım etkisi olmuştur illa.
Bende amh düşük.Bebişiniz hayırlı olsun sorununuz neydi peki ?
Benim eşimde sorun yok pcos var bende yumurtalarım dirençliymiş umarım sizede banada olumlu yönde etkisi olur doktorum çok övdü bunuMerhaba benimde eşimde sorun ama tüp Bebek öncesi kullanmaya başladim.3. kutuya geçtim şu an ve 1 aya tüp Bebek tedavisine başlayacağım ama bende bir yan etkisi olmadı.Olumlu yönde etkisi var mı onu ancak tedavi sonrasi anlayabileceğim
Tek çeşitMerhabalar, Prowomen 2 çeşit hangisini kullanıyorsunuz
Tek çeşit
Tek çeşit derken birinde prowomen act yazıyo diğeri normalTek çeşit
Ben normalini kullanıyorumTek çeşit
Tek ceşit zaten.Ben normalini kullanıyorum
Normal olanı kullanıyorumMerhabalar, Prowomen 2 çeşit hangisini kullanıyorsunuz
Mesajı şimdi görüyorum. Ambalaj farklılıkları var internette onu mu diyorsunuz acaba?Tek çeşit derken birinde prowomen act yazıyo diğeri normal
Aslında bende tek çeşit olarak biliyorum ama act olan varmış sanırım o nasıl bilmiyorumTek ceşit zaten.
Evet kutuları farklıMesajı şimdi görüyorum. Ambalaj farklılıkları var internette onu mu diyorsunuz acaba?
Bu kutuyu kullan canım ...eczaneden alıyorum ben nette orjinal olmayanlar var...Merhabalar, Prowomen 2 çeşit hangisini kullanıyorsunuz
Tşkler canım, bundan aldım ama hiç erimiyo sizinde öylemi şişeye koyuyom çalkalamama rağmen içinde pütürcükler kalıyoBu kutuyu kullan canım ...eczaneden alıyorum ben nette orjinal olmayanlar var...
200 ml su da yani bir normal su bardağına koyup çay kaşığıyla eriyene kadar karıştır canımTşkler canım, bundan aldım ama hiç erimiyo sizinde öylemi şişeye koyuyom çalkalamama rağmen içinde pütürcükler kalıyo
200 ml su da yani bir normal su bardağına koyup çay kaşığıyla eriyene kadar karıştır canım
Bende kaşıkla eriyene kadar karıştırıyorum biraz zor eriyo çok soğuk suyla yapmamak gerekiyor faydasını görüyor musunuz peki ben sanırım hamileyim bir hafta varadetime ama silik çizgiyi gördüm bugün hemen çıktı kan vermedim daha çok fazla ümitlenmek istemiyorum ama bakalım son durumu yazarım yineTşkler canım, bundan aldım ama hiç erimiyo sizinde öylemi şişeye koyuyom çalkalamama rağmen içinde pütürcükler kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?