• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prowomen kullananlar

teacherirem

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
269
105
23
31
Merhaba kızlar doktorum bugün prowomen kullandırmaya başladı yumurta gelişimi için içeriği çok kuvvetli gerçekten fakat yan etkileri var mı merak ediyorum.Şuana kadar bende etkisi direk bağırsaklarımdaki hareketlenme oldu.İçinizde prowomen kullanan yararını gören oldu mu😊

Merhaba benimde eşimde sorun ama tüp Bebek öncesi kullanmaya başladim.3. kutuya geçtim şu an ve 1 aya tüp Bebek tedavisine başlayacağım ama bende bir yan etkisi olmadı.Olumlu yönde etkisi var mı onu ancak tedavi sonrasi anlayabileceğim

Merhaba benimde eşimde sorun ama tüp Bebek öncesi kullanmaya başladim.3. kutuya geçtim şu an ve 1 aya tüp Bebek tedavisine başlayacağım ama bende bir yan etkisi olmadı.Olumlu yönde etkisi var mı onu ancak tedavi sonrasi anlayabileceğim
Benim eşimde sorun yok pcos var bende yumurtalarım dirençliymiş umarım sizede banada olumlu yönde etkisi olur doktorum çok övdü bunu

Merhabalar, Prowomen 2 çeşit hangisini kullanıyorsunuz
Bu kutuyu kullan canım ...eczaneden alıyorum ben nette orjinal olmayanlar var...

Eklentiler

• CD5F41AE-6A4C-4D72-BAFC-686FB128FB14.jpeg
    CD5F41AE-6A4C-4D72-BAFC-686FB128FB14.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 209
Tşkler canım, bundan aldım ama hiç erimiyo sizinde öylemi şişeye koyuyom çalkalamama rağmen içinde pütürcükler kalıyo
200 ml su da yani bir normal su bardağına koyup çay kaşığıyla eriyene kadar karıştır canım

Tşkler canım, bundan aldım ama hiç erimiyo sizinde öylemi şişeye koyuyom çalkalamama rağmen içinde pütürcükler kalıyo
Bende kaşıkla eriyene kadar karıştırıyorum biraz zor eriyo çok soğuk suyla yapmamak gerekiyor faydasını görüyor musunuz peki ben sanırım hamileyim bir hafta varadetime ama silik çizgiyi gördüm bugün hemen çıktı kan vermedim daha çok fazla ümitlenmek istemiyorum ama bakalım son durumu yazarım yine

Back
X