• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prowomen kullanan var mı arkadaşlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ihlamuragaci37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
158
61
98
42
Çocuk sahibi olmak istiyoruz Biz bugün doktora gittik eşimle.Yaşım 37. buna rağmen yumurta sayısı iyi dedi doktor muayeneden sonra ..Prowomen tavsiye etti yine de..Bu vitamini kullanan arkadaşlarım nasıl bir geri dönüş aldınız.. Faydası olduğunu düşünüyor musunuz?

Çocuk sahibi olmak istiyoruz Biz bugün doktora gittik eşimle.Yaşım 37. buna rağmen yumurta sayısı iyi dedi doktor muayeneden sonra ..Prowomen tavsiye etti yine de..Bu vitamini kullanan arkadaşlarım nasıl bir geri dönüş aldınız.. Faydası olduğunu düşünüyor musunuz?
Ben kullandım canım gerçekten faydasını gördüm 3 kimyasal yaşamıştım sonrasında doktorum önerdi 2 ay kullandık eşim de promen K kullandı

Ben yeni başladım bakalım, içindeki vitaminler üreme sağlığı için gerekli olan gayet iyi vitaminler. Bir de bitkiselmiş sanırım. O yüzden her halükarda faydası olacaktır. Eşim de promen kullanıyor. O da çok iyi içerikli.

Back
X