Protezsiz meme dikleştirme yaptıran var mı?

sujeee

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
623
949
Merhaba arkadaşlar. Emzirme sonrası göğüslerimin içi boşaldı ve derileri iyice gevşedi. Daha düzgün bir görüntüde olmalarını istiyorum ama vücudumda yabancı bir madde olması fikri beni çok rahatsız ediyor. Araştırmalarım sonucu hep protez+ dikleştirme ameliyatı resimlerini görüyorum. Protez olmadan dikleştirme çok mu kötü sonuç veriyor acaba? İçinizde olan var mi?Meme dokum az ama hiç yok diyemem. Zaten daha büyük olmalari yönünde de bı beklentim yok. Çok sarkık da sayilmazlar. Yalnızca derileri incelmiş gibi. Çok büyük hayallerim yok. Küçük göğüsleri de seviyorum. Sadece birazcik deri fazlalığı alınsa çok iyi olacakmış gibi geliyor bana. Böyle bi deneyimi olan varsa lütfen benimle paylaşır mısınız?

Takmiyor cunku derim cookk ince ve kas ustu silikonu bu derinin tasimayacagini soyluyor. Kendi dokumdan gayet guzel sonuc alinacagini dusunuyor. Dr.Ugur Ozdemir yapacak ameliyatimi.. Ters T seklinde kesi olacak , altta kalan fazla deri cikartilip toparlanacak

Takmiyor cunku derim cookk ince ve kas ustu silikonu bu derinin tasimayacagini soyluyor. Kendi dokumdan gayet guzel sonuc alinacagini dusunuyor. Dr.Ugur Ozdemir yapacak ameliyatimi.. Ters T seklinde kesi olacak , altta kalan fazla deri cikartilip toparlanacak
Aynı şekilde benim derim de çok ince. Silikon olsa direk belli olacak sanki içinde . Peki sizin doktor daha önce hiç sizinkine benzer bı ameliyat yapmış mi? öncesi sonrasi fotoğrafı gorebildiniz mi ? Ne kadara yaptiracaksiniz peki?

Aynı şekilde benim derim de çok ince. Silikon olsa direk belli olacak sanki içinde . Peki sizin doktor daha önce hiç sizinkine benzer bı ameliyat yapmış mi? öncesi sonrasi fotoğrafı gorebildiniz mi ? Ne kadara yaptiracaksiniz peki?
Bende sonrasi iki foto var silikonlu ve silikonsuz , inanin hic farklari yok.. Silikonsuz 8500 civari , silikonlu 14000..

Bende dün bir yer ile görüştüm proteze gerek Yok yeterli dokunuz var dendi ama kafam karışık karar veremedim

X