Çok geçmiş olsun ben de 5 Temmuzda kombine olacağım hem meme küçültme hem karın germe. Tecrübelerinize talibimKızlar 2 ameliyatı aynı anda olanlar bi baka bilir mi ?
Dikişlerim sanki atıyomus gibi gelio arada göğsümdekiler
Şuan 6.günüm agrım kalmadı çok şükür kendi basıma tuvalete vs kalkabiliyorum yemegimi cayımı alabiliyorum anlatıldıgı kadar zorlu gecmedi cok şükür dün direnler çıkınca cok rahatladım bu aradaÇok geçmiş olsun ben de 5 Temmuzda kombine olacağım hem meme küçültme hem karın germe. Tecrübelerinize talibim
İyi akşamlar geçmiş olsun bende 10 Haziran'da kombine ameliyat oldum ağrım çok olmadı sadece anestezi sürecim biraz sıkıntılı olduğundan 2. Gün ve 3. Günde öksürük ve garip boğaz gicikligi beni mahvetti bol bol ılık su,kahve, nebilazator kullanarak rahat ettim.sizin alt karinunuzda şişlik var mı onu soracaktim.bende var.birde bugün biraz dikuslerimden sarımtırak su damlası geldi o beni korkutuyor inşallah bir şey yokturŞuan 6.günüm agrım kalmadı çok şükür kendi basıma tuvalete vs kalkabiliyorum yemegimi cayımı alabiliyorum anlatıldıgı kadar zorlu gecmedi cok şükür dün direnler çıkınca cok rahatladım bu arada
Korkmayın inanın dayanılmayacak agrısı yok
İyi akşamlar geçmiş olsun bende 10 Haziran'da kombine ameliyat oldum ağrım çok olmadı sadece anestezi sürecim biraz sıkıntılı olduğundan 2. Gün ve 3. Günde öksürük ve garip boğaz gicikligi beni mahvetti bol bol ılık su,kahve, nebilazator kullanarak rahat ettim.sizin alt karinunuzda şişlik var mı onu soracaktim.bende var.birde bugün biraz dikuslerimden sarımtırak su damlası geldi o beni korkutuyor inşallah bir şey yokŞuan 6.günüm agrım kalmadı çok şükür kendi basıma tuvalete vs kalkabiliyorum yemegimi cayımı alabiliyorum anlatıldıgı kadar zorlu gecmedi cok şükür dün direnler çıkınca cok rahatladım bu arada
Korkmayın inanın dayanılmayacak agrısı yok
Bende öyle hissediyorum eşime kontrol ettiriyirum bir şey olmadığını soyluyorKızlar 2 ameliyatı aynı anda olanlar bi baka bilir mi ?
Dikişlerim sanki atıyomus gibi gelio arada göğsümdekiler
Ben öle sızı hissettim ilk bi kaç gün ama kontrolde görebildim suan korseli göremiyorum acokcası acmayada korkuyorum şuanİyi akşamlar geçmiş olsun bende 10 Haziran'da kombine ameliyat oldum ağrım çok olmadı sadece anestezi sürecim biraz sıkıntılı olduğundan 2. Gün ve 3. Günde öksürük ve garip boğaz gicikligi beni mahvetti bol bol ılık su,kahve, nebilazator kullanarak rahat ettim.sizin alt karinunuzda şişlik var mı onu soracaktim.bende var.birde bugün biraz dikuslerimden sarımtırak su damlası geldi o beni korkutuyor inşallah bir şey yok
Bende öyle hissediyorum eşime kontrol ettiriyirum bir şey olmadığını soyluyor
Doktora git mutlaka baktır bence bende korkuyorum cokda hareketliyim bişi olucak diyeKarnımdaki dikişte biraz sıvı geldi umarım bir şey yoktur çokta korkuyorum
Benimde öle şuan bide yanlarda sanki bombe var üst karnım cok şişBenim de çok ödemli alt karnım bir bombe var gibi
Doktoruma foto attım oda bayram tatiline gitti bantların bir kismini çıkarıp foto at sabah dedi ahhh o bantlar nasıl çıkar şimdi kara kara düşünüyorumDoktora git mutlaka baktır bence bende korkuyorum cokda hareketliyim bişi olucak diye
Ben hergun 15 dakika korseyi çıkarıyorum doktorum öyle dedi5. Gün kontrolde çekildi ama karnım sanki olmamış gibi yada cok ödemli
Ben öle sızı hissettim ilk bi kaç gün ama kontrolde görebildim suan korseli göremiyorum acokcası acmayada korkuyorum şuan
Benm doktorum izin vermiyor cıkarmaya sadece dus için izin verdi onada ben korkuyorum biraz daha dus almayacağım 10 gün tamamlasınBen hergun 15 dakika korseyi çıkarıyorum doktorum öyle dedi
Birde göbek deligin ve dikiş yerlerinde hiç bir acı duymadım doktorum his kaybı olur ameliyat sonrası demişti bilgin olsun çok korkmana gerek yokBenm doktorum izin vermiyor cıkarmaya sadece dus için izin verdi onada ben korkuyorum biraz daha dus almayacağım 10 gün tamamlasın
Benm doktorum izin vermiyor cıkarmaya sadece dus için izin verdi onada ben korkuyorum biraz daha dus almayacağım 10 gün tBen hergun 15 dakika korseyi çıkarıyorum doktorum öyle dedi
Birde göbek deligin ve dikiş yerlerinde hiç bir acı duymadım doktorum his kaybı olur ameliyat sonrası demişti bilgin olsun çok korkmana gerek yoktecrübe ile belgelendi karnıma bile dokunuyorum böyle sanki elimi hissetmiyor gibi oluyorum
Ben 8 yıldan beri planlıyorum hadi çoğu bitti azı kaldı çok güzel olacağızBenm doktorum izin vermiyor cıkarmaya sadece dus için izin verdi onada ben korkuyorum biraz daha dus almayacağım 10 gün t
Denemeyi cok istiyorum aslında korse cok darlıyor beni cünkü
5. Gün kontrolde çekildi ama karnım sanki olmamış gibi yada cok ödemli Eki Görüntüle 3441402