Protezli meme dikleştirme ameliyatı oldum ama hala göğüslerim dik değil

duygu27

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
31
2
43
Merhabalar 16 gün önce protezli meme dikleştirme ameliyatı oldum. Protezlerim çok aşağıda hiç diklesme yok gibi sütyenle askılarıni gerdiriyorum ama sudyensiz hala asagidalar daha iyileşme surecinleyim ilerde protezler iyice inecek aşağıya. 18. Günde boylelerse 6 ay sonra nasıl olacak bilmiyorum o kadar canım sıkkın ki surekli askılarımi çekiyorum tik oldu. Böyle olup başlarda ilerde protezleri yukarı çıkan varmı. Morelim çok bozuk tecrübesi olanlar lütfen sizde durumlar nedir ilerleyen zamanlarda protezler nasıl yukarı çıkar?

Selam aslında genelde yukarı da olurlar ve zamanla şu an dediğin gibi aşağı inip yerlerine otururlar yani belkide çoktan yerlerindedir sarkık değilse meme uçların zamanla doğru yere de geldiklerinde doğal bir meme gibi görünecek bunu sarkık duruyor gibi düşünme eğer dekoltene doğru yukarıda değilse aşağıda bir meme dokusu gibi toplu duruyor ise bence gayet şanslısın benim sol yerinde sağ insin diye masajla itip duruyorum. Korkma bence istersen özelden fotoğrafta atabilirsin iki kez ameliyat olmuş biri olarak fikrimi söyleyebilirim ama şimdiden diyorum bence canını sıkacak bir durum yok

Eğer toparlama yapılmasıyla t kesisiyle düzenleyebilir. Meme başı ile boğazın bitiminde ki çukur arasında 20 cm den fazla varsa dikleştirme olmamış demektir

Merhaba ilk günden nasılsa öyle devam eder hayatta ödemler gidince sarkiklik bariz belli olur zayıflık ta daha belirginleşir meme başından dikleştirme olduysa 1 cm ancak dikkesiyormus t kesi şart bnde revizyon olucam kas üstü dikleştirme olmadan protez kondu ilk günden beri çevrem arkdsar sarkık dedi bn Dr ödem filan dedi inandım ama başta nasilsa sonuç öyle oluyor iki emek maddi manevi

Eğer toparlama yapılmasıyla t kesisiyle düzenleyebilir. Meme başı ile boğazın bitiminde ki çukur arasında 20 cm den fazla varsa dikleştirme olmamış demektir
Nasıl alıyoruz
Merhaba nasılsın şuan şikayetlerin devam ediyormu

Zamana bıraktım artık şişlikler indi sanki daha iyi gibi 6 dedi doktorum kesin sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…