• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

protezlerle yaşamak nasıl kızlar

cicoloz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
423
167
33
Arkadaşlar 20 yaşımdan beri kafama koyduğum meme protez ameliyatını yaptırmaya nihayet maddi imkan buldum. Ama çok korkuyorum. Pazartesi günü için devlet hastanesinden randevu alarak bu konudaki ilk adımımı attım. Bakalım doktor ne diyecek ne önericek. Ama doktordan çok bu ameliyatı geçirenlerin tavsiye ve uyarıları önemli şu aşamada benim için..bunu o kadar taktım ki son günlerde uykularım kaçtı iyice psikolojim bozuldu sevgilime bile sarılamaz oldum aslında en büyük korkumda yaptırdıktan sonra pişman olurmuyum korkusu... Lütfen yardımcı olun kızlar

İlk görüşmede kan falan aliniyomu canım hani ameliyat için uygun olup olmadığına bakmak için

Hani bazı arkadaşlar yazmış ya mesala 350 konulcakti ama derim ince olduğu için 270 oldu falan diye.. Onlar ameliyat esnasında mi anlasiliyo yani derinin inceligi

Hani bazı arkadaşlar yazmış ya mesala 350 konulcakti ama derim ince olduğu için 270 oldu falan diye.. Onlar ameliyat esnasında mi anlasiliyo yani derinin inceligi
Doktor ameliyattan önce yaklaşık bir ölçü veriyor ama ameliyat sırasında boyutu etkileyen şeyler olabiliyor. Kas dokusu, meme dokusu, protezin vücutta duruşu vs

Aah kuzum .. Ne güzel söyledin ben zaten bu konuda takıntılı bi insanım güzel olmazsa diye çok korkuyorum iyice psikopata bağlarım artık :D pazartesi günü devlet hastanesinden daha önce bi arkadaşımı bütün ameliyatı yapan bi doktora randevu aldım .. Memislerimi ilk defa bi erkek görcek diye telasliyim aslında :)) ama bakalım insallaH iyi şeyler söyler :/

Ben de çok mutluyum memelerimle iyi ki yaptırmışım diyorum , o korku herkesete oluyo ilk başlarda ama doktorunu buldugun ve ona güvendiğin zaman herşey çorap söküğü gibi geliyo, korkma ve yaptır sonuç herşeye ragmen güzel olacak inşallah böyle düşün

Ben de çok mutluyum memelerimle iyi ki yaptırmışım diyorum , o korku herkesete oluyo ilk başlarda ama doktorunu buldugun ve ona güvendiğin zaman herşey çorap söküğü gibi geliyo, korkma ve yaptır sonuç herşeye ragmen güzel olacak inşallah böyle düşün
İnşallah canım .. Bide kaç doktorla görüşmem gerekir acaba çünkü ben hemen ikna oluveririm kesin :) ilk devlet hastanesiyle görüşücem .. Ya bi de devlet ya güven olurmu kızlar baştan savma yaparmı... Daha sonra görüşmeyi düşürdüğüm doktor eskişehirde. Benim il şansım ya eskişehir ya afyon yada ankara..

bu seninle ilgili bir durum ve kesinlikle psikolojiyi etkileyen bir ameliyat bu hem iyi hem kötü anlamda kendimden örn vermek gerekirse iyi anlamda kıyafet seçme özgürlüğü giydiğimin yakışması beni mutlu eden taraflardı ancak allah vergisi bir durum olmadığı için hep acaba şöyle olsa daha mı iyi olurdu böyle olsa daha mı iyi olurdu gibi düşünceler oluşuyor zaman zaman bu benim mükemmelliyetçi kişiliğimden olabilir ve hiçbir zaman onlar kendi dokum gibi gelmiyor yani silikon olduğunu hiç unutmadım içimde her daim yabancı bir madde olduğunu bildiğim için bazen bu durum kendimi garip hissetmemi sağlıyor kıyafetliyken hala destekli sütyen varmış gibi hissediyorum ama iyi ki olmuşum eski halimli kıyaslarsam asla pişman olmam sonuçta beğenmediğim bi durul oluşursa ileride gider yenisini taktırırım :KK70: allah sağlık versin önce hepimize

Eskişehir de minnos 26 ın dr u var ankarada mister81 in dr u var gürhan ulusoy sanırım ismi devlet ile özel arasında aman aman bi para farkı olmuyor ama özeldekilerin tecrübesi daha fazla

İnşallah canım .. Bide kaç doktorla görüşmem gerekir acaba çünkü ben hemen ikna oluveririm kesin :) ilk devlet hastanesiyle görüşücem .. Ya bi de devlet ya güven olurmu kızlar baştan savma yaparmı... Daha sonra görüşmeyi düşürdüğüm doktor eskişehirde. Benim il şansım ya eskişehir ya afyon yada ankara..
Onu hissedersin zaten içine sinen doktoru, ben de netten araştırıp tek doktorla görüştüm ve onda karar kıldım içini ferah tut yeter artık bu yola girdin geri dönüşün yok :)))

Annemde öyle diyo ölüm yok ya ucunda iki memenin diyo :D ama görüşmeden içi rahat etmiyo insanın :) minnoş26 'ya yazdım zaten insallah döner bana haftayada onun doktoru olan yakup bey ile görüşmeyi dusunuyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Doktora nasil karar verdiniz ?
Öncelikle devlette mi özelde mi olmak istiyorsun ona karar vermen lazım, sonrasında seçenekler azalır. Doktorlar hakkında yorumlara bakabilirsin internetten.. Ben direkt devlet hastanesine gitmiştim ve ilk görüşmemde içime sinmişti, hemen ameliyat günü almıştım. Pişman olmadım çok şükür..

Ben devlet hastanesinde oldum, bir çok özele bin basar. Hem doktor olarak hem de ilgi alaka olarak..

Ben devlet hastanesinde oldum, bir çok özele bin basar. Hem doktor olarak hem de ilgi alaka olarak..
Canım benim için devlet özel fark etmiyo ben sadece kolay atlatmak istiyorum o kadar. Ama şehir şansım az olduğu için devlete gidiyorum ilk görüşme için

Back
X