- 10 Temmuz 2015
- 376
- 332
- 103
Senin endişeni anladığım için ve ameliyata niyetli olduğunuda gördüğüm için şimdi sana yardımcı olucam Git yaptır gel walla. Doktorun sana en uygun yöntemi belirleyecek zaten, boyuttada anlaşırsanız yapış o doktora. Yok mu diyor pek niyetli değil gibi mi kafasının dikine gitmeye meyilli mi isteklerini karşılamaya niyeti yokmu boyut yöntem vs açısından çık ordan. Ne kadar doktor varsa hepsiyle görüş.. Evet birtakım sorunlar olabiliyor operasyon sırasında. Doktorun muayene sırasında belirttiği ölçüdeki protezi göğüs kafesine sığdıramaması, yanlardan taşması hantal durmaıs vs gibi durumlar. Ama emin ol eskisinden daha iyi olacak ne olursa olsun. 1 beden büyüse bile kar kardır neticede. Kendi südyen bedeninin dolgulusunu kullanacağına dolgusuz kullanırsın. Bu bile iyi hissettiriyor insana kendini emin ol. Benim kadar kimse endişe yapmamıştır burda. Sana anlatamam yani tedirginliğimi.. Herşey okadar hızlı gelişiyorki anlamıyorsun bile ameliyat öncesi önemli bir süreç kendini ameliyata ne kadar hazır hissediyorsun doktoruna ne kadar güveniyorsun. Ne kadar içine sindi??? Hepsinden emin olmalısın ki ameliyattan sonraki süreci de bu denli rahat atlatabilesin soru işaretleri kalmasın kafanda. Kesinlikle yaptır maddi konudada hazırım diyorsun. Paran dururken yaptır hiç düşünme. İlk 1 haftadan sonra çorap söküğü gibi gelecek. Herşey günden güne basitleşiyor ağrındı ödeminde şunundu bunundu. Hepsi kolay atlatılacak şeyler. Kendini endişelendirme ve kuruntu yapma benim gibi yeter. Doktoruna güven.. 1. ayın ardından insan okadar rahatlıyorki şahsıma konuşuyorum şuan protezim yok diyebilirim. Tamamen kendi memem gibi hissediyorum hemde kas üstü yöntem olmasına rağmen. İnanılmaz mutlu eden bir ameliyat..