• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

protezlerle yaşamak nasıl kızlar

Senin endişeni anladığım için ve ameliyata niyetli olduğunuda gördüğüm için şimdi sana yardımcı olucam :p Git yaptır gel walla. Doktorun sana en uygun yöntemi belirleyecek zaten, boyuttada anlaşırsanız yapış o doktora. Yok mu diyor pek niyetli değil gibi mi kafasının dikine gitmeye meyilli mi isteklerini karşılamaya niyeti yokmu boyut yöntem vs açısından çık ordan. Ne kadar doktor varsa hepsiyle görüş.. Evet birtakım sorunlar olabiliyor operasyon sırasında. Doktorun muayene sırasında belirttiği ölçüdeki protezi göğüs kafesine sığdıramaması, yanlardan taşması hantal durmaıs vs gibi durumlar. Ama emin ol eskisinden daha iyi olacak ne olursa olsun. 1 beden büyüse bile kar kardır neticede. Kendi südyen bedeninin dolgulusunu kullanacağına dolgusuz kullanırsın. Bu bile iyi hissettiriyor insana kendini emin ol. Benim kadar kimse endişe yapmamıştır burda. Sana anlatamam yani tedirginliğimi.. Herşey okadar hızlı gelişiyorki anlamıyorsun bile ameliyat öncesi önemli bir süreç kendini ameliyata ne kadar hazır hissediyorsun doktoruna ne kadar güveniyorsun. Ne kadar içine sindi??? Hepsinden emin olmalısın ki ameliyattan sonraki süreci de bu denli rahat atlatabilesin ;) soru işaretleri kalmasın kafanda. Kesinlikle yaptır maddi konudada hazırım diyorsun. Paran dururken yaptır hiç düşünme. İlk 1 haftadan sonra çorap söküğü gibi gelecek. Herşey günden güne basitleşiyor ağrındı ödeminde şunundu bunundu. Hepsi kolay atlatılacak şeyler. Kendini endişelendirme ve kuruntu yapma benim gibi yeter. Doktoruna güven.. 1. ayın ardından insan okadar rahatlıyorki şahsıma konuşuyorum şuan protezim yok diyebilirim. Tamamen kendi memem gibi hissediyorum hemde kas üstü yöntem olmasına rağmen. İnanılmaz mutlu eden bir ameliyat..

Senin endişeni anladığım için ve ameliyata niyetli olduğunuda gördüğüm için şimdi sana yardımcı olucam :p Git yaptır gel walla. Doktorun sana en uygun yöntemi belirleyecek zaten, boyuttada anlaşırsanız yapış o doktora. Yok mu diyor pek niyetli değil gibi mi kafasının dikine gitmeye meyilli mi isteklerini karşılamaya niyeti yokmu boyut yöntem vs açısından çık ordan. Ne kadar doktor varsa hepsiyle görüş.. Evet birtakım sorunlar olabiliyor operasyon sırasında. Doktorun muayene sırasında belirttiği ölçüdeki protezi göğüs kafesine sığdıramaması, yanlardan taşması hantal durmaıs vs gibi durumlar. Ama emin ol eskisinden daha iyi olacak ne olursa olsun. 1 beden büyüse bile kar kardır neticede. Kendi südyen bedeninin dolgulusunu kullanacağına dolgusuz kullanırsın. Bu bile iyi hissettiriyor insana kendini emin ol. Benim kadar kimse endişe yapmamıştır burda. Sana anlatamam yani tedirginliğimi.. Herşey okadar hızlı gelişiyorki anlamıyorsun bile ameliyat öncesi önemli bir süreç kendini ameliyata ne kadar hazır hissediyorsun doktoruna ne kadar güveniyorsun. Ne kadar içine sindi??? Hepsinden emin olmalısın ki ameliyattan sonraki süreci de bu denli rahat atlatabilesin :KK66: soru işaretleri kalmasın kafanda. Kesinlikle yaptır maddi konudada hazırım diyorsun. Paran dururken yaptır hiç düşünme. İlk 1 haftadan sonra çorap söküğü gibi gelecek. Herşey günden güne basitleşiyor ağrındı ödeminde şunundu bunundu. Hepsi kolay atlatılacak şeyler. Kendini endişelendirme ve kuruntu yapma benim gibi yeter. Doktoruna güven.. 1. ayın ardından insan okadar rahatlıyorki şahsıma konuşuyorum şuan protezim yok diyebilirim. Tamamen kendi memem gibi hissediyorum hemde kas üstü yöntem olmasına rağmen. İnanılmaz mutlu eden bir ameliyat..
Şimdi bunları okuyunca yarınki randevuma güle oynaya gidesim var :D bakalım yarın akşam doktorun dediklerini paylaşırım ;-)

Senin endişeni anladığım için ve ameliyata niyetli olduğunuda gördüğüm için şimdi sana yardımcı olucam :p Git yaptır gel walla. Doktorun sana en uygun yöntemi belirleyecek zaten, boyuttada anlaşırsanız yapış o doktora. Yok mu diyor pek niyetli değil gibi mi kafasının dikine gitmeye meyilli mi isteklerini karşılamaya niyeti yokmu boyut yöntem vs açısından çık ordan. Ne kadar doktor varsa hepsiyle görüş.. Evet birtakım sorunlar olabiliyor operasyon sırasında. Doktorun muayene sırasında belirttiği ölçüdeki protezi göğüs kafesine sığdıramaması, yanlardan taşması hantal durmaıs vs gibi durumlar. Ama emin ol eskisinden daha iyi olacak ne olursa olsun. 1 beden büyüse bile kar kardır neticede. Kendi südyen bedeninin dolgulusunu kullanacağına dolgusuz kullanırsın. Bu bile iyi hissettiriyor insana kendini emin ol. Benim kadar kimse endişe yapmamıştır burda. Sana anlatamam yani tedirginliğimi.. Herşey okadar hızlı gelişiyorki anlamıyorsun bile ameliyat öncesi önemli bir süreç kendini ameliyata ne kadar hazır hissediyorsun doktoruna ne kadar güveniyorsun. Ne kadar içine sindi??? Hepsinden emin olmalısın ki ameliyattan sonraki süreci de bu denli rahat atlatabilesin :KK66: soru işaretleri kalmasın kafanda. Kesinlikle yaptır maddi konudada hazırım diyorsun. Paran dururken yaptır hiç düşünme. İlk 1 haftadan sonra çorap söküğü gibi gelecek. Herşey günden güne basitleşiyor ağrındı ödeminde şunundu bunundu. Hepsi kolay atlatılacak şeyler. Kendini endişelendirme ve kuruntu yapma benim gibi yeter. Doktoruna güven.. 1. ayın ardından insan okadar rahatlıyorki şahsıma konuşuyorum şuan protezim yok diyebilirim. Tamamen kendi memem gibi hissediyorum hemde kas üstü yöntem olmasına rağmen. İnanılmaz mutlu eden bir ameliyat..
Merhabalar benide izlemeye alirmisin benimde diklestirme kas üstü olacakta merak ettim

yaklaşık 6yıl oldu ameliyat olalı tek sıkıntım biraz küçük taktırmam oldu onun dışında hiç bir sorun yaşamadım doktorum dogal olması ve ilerde problem olmaması adına büyük protezden yana degildi,protez ne kadar büyük olursa sarkma ihtimali o kadar fazla olur demişti bende öyle bir sorun yaşamak istemedgim için uygun gördügü cc leri onaylamıştım. bir süre sonra zaten hep varmış gibi hissediyorsunuz vücudunuza uygun boyutta protez tecih edersenizde hiç anlaşılmıyor gayet dogal duruyor. karar verme dr secme derken zor bir sürec ama ben hiç pişman olmadım iyi ki yaptırmışım :) korkulacak bir şey yok içiniz rahat olsun sadece dr secimi bu işin en önemli kısmı ona dikkat etmenizi tavsiye ederim ;)

yaklaşık 6yıl oldu ameliyat olalı tek sıkıntım biraz küçük taktırmam oldu onun dışında hiç bir sorun yaşamadım doktorum dogal olması ve ilerde problem olmaması adına büyük protezden yana degildi,protez ne kadar büyük olursa sarkma ihtimali o kadar fazla olur demişti bende öyle bir sorun yaşamak istemedgim için uygun gördügü cc leri onaylamıştım. bir süre sonra zaten hep varmış gibi hissediyorsunuz vücudunuza uygun boyutta protez tecih edersenizde hiç anlaşılmıyor gayet dogal duruyor. karar verme dr secme derken zor bir sürec ama ben hiç pişman olmadım iyi ki yaptırmışım :) korkulacak bir şey yok içiniz rahat olsun sadece dr secimi bu işin en önemli kısmı ona dikkat etmenizi tavsiye ederim :KK66:
Cnm sana kac cc protez koyuldu.hangi teknikle oldun ameliyatini

Ayy kuzum
yaklaşık 6yıl oldu ameliyat olalı tek sıkıntım biraz küçük taktırmam oldu onun dışında hiç bir sorun yaşamadım doktorum dogal olması ve ilerde problem olmaması adına büyük protezden yana degildi,protez ne kadar büyük olursa sarkma ihtimali o kadar fazla olur demişti bende öyle bir sorun yaşamak istemedgim için uygun gördügü cc leri onaylamıştım. bir süre sonra zaten hep varmış gibi hissediyorsunuz vücudunuza uygun boyutta protez tecih edersenizde hiç anlaşılmıyor gayet dogal duruyor. karar verme dr secme derken zor bir sürec ama ben hiç pişman olmadım iyi ki yaptırmışım :) korkulacak bir şey yok içiniz rahat olsun sadece dr secimi bu işin en önemli kısmı ona dikkat etmenizi tavsiye ederim :KK66:
Ayy kuzum kadın hissettiricek kadar meme olsun da çok da büyük olmasada olur artık hiç yoktan iyidir. Bende yarın öğlen ilk doktorla görüşmemi yapıyorum bakalım bana kaç cc önericek :) :)

Canım sen neden protezini degistiriyosun bi sorun mu oldu şimdiki protezlerinle ilgili
Benim buyuk protez nedeniyle sarkma ve boynumda düzleşme oldu.boyun omuz ve sirt agrilarim var.1 ay sonra protez daha ufak bir boyla degistirilip arti diklestirme yapilacak

Benim buyuk protez nedeniyle sarkma ve boynumda düzleşme oldu.boyun omuz ve sirt agrilarim var.1 ay sonra protez daha ufak bir boyla degistirilip arti diklestirme yapilacak
Çok geçmiş olsun canım. Suanki kaç cc de böyle sorun yarattı acaba bide zayıfsan .. Biraz daha küçük olsun sorunsuz olsun canım o daha önemli dimi

Çok geçmiş olsun canım. Suanki kaç cc de böyle sorun yarattı acaba bide zayıfsan .. Biraz daha küçük olsun sorunsuz olsun canım o daha önemli dimi
Suan 495 cc damla protez.54 kiloyum.boy 1.63.ince kemikliyim.omuzlarim fln genis degil.haliyle problem oldu.2.ameliyatta 325 cc düsünüyorum

Suan 495 cc damla protez.54 kiloyum.boy 1.63.ince kemikliyim.omuzlarim fln genis degil.haliyle problem oldu.2.ameliyatta 325 cc düsünüyorum
doktorunuz kimdi merak ettim çünkü genelde bu kadar büyük takma taraftarı değiller

Kızlar nolur fikir verin bana bugün doktora muayene oldum az meme dokun var dedi ve 250 cc mentor high profil meme altı kesisi önerdi bana... Oda 4 cm falan yükseltilmiş memeyi .. 1.75 boy 53 kiloyum. Nasıl olur 250 cc küçük olurmu

doktorunuz kimdi merak ettim çünkü genelde bu kadar büyük takma taraftarı değiller
Ben buyuk protezde israr ettim cnm.emzirmeden dolayi derim de gevsekti aldi protezi.ben 425 cc istemistim.doktorum 495 cc takmis.bursada alper bayraktar doktorum

Kızlar nolur fikir verin bana bugün doktora muayene oldum az meme dokun var dedi ve 250 cc mentor high profil meme altı kesisi önerdi bana... Oda 4 cm falan yükseltilmiş memeyi .. 1.75 boy 53 kiloyum. Nasıl olur 250 cc küçük olurmu
Bende ikinci ameliyatimi olcam ama en az 325 cc düsünüyorum ki boyum 1.63 54 kiloyum.250 cok az gibi geldi bana.ince ve uzun bir vucudunuz var heralde.sanki 300 cc iyi olur gibi.tabi benim fikrim bu.son karar sizin

250 bence çok küçük bir protez. Varla yok arası durur sende kesinlikle ameliyat olduguna değmez bile veee kaldı ki boyum 1.75 diyorsun. Devede kulak hesabı... 350 den aşşağı taktırma buraların meşhur sözü bu :KK66:

Canım 300 istedim bende en az ama 300 olmaz dedi bana göğüs tabanım 10 cmymis ondan güzel durmaz 300 dedi.senin meme tabanın kaçtı

250 bence çok küçük bir protez. Varla yok arası durur sende kesinlikle ameliyat olduguna değmez bile veee kaldı ki boyum 1.75 diyorsun. Devede kulak hesabı... 350 den aşşağı taktırma buraların meşhur sözü bu :KK66:
Aah kuzum olmaz diyo doktor zafiyım ben bide kendimle kıyaslayacak foto görsem daha iyi anliycamda .. Mesela dr bi foto gösterdi gayet dolgundu bu 250 cc dedi... Kafam çok karıştı inan :(

Back