- 7 Mart 2010
- 135
- 18
-
- Konu Sahibi ShadowShadow
Gerçek meme ile farkı nasıl? Kıyaslayabilir misiniz?En yumuşak olanından var. 5 yılım doldu, yumuşaklığı gayet güzel..
Doktorunuza danıştınız mı bunu?10 ay oldu ameliyat olalı biraz yumuşadılar fakat dokundun mu protezleri hissediyorsun. Özellikle göğsün alt kısmında
Ayyy ne kadar bilgilisiniz araştırmışsınız her şeyi sormuşsunuzBenimkiler de koheziv1 denilen en yumuşak olanı. Psikolojik mi bilmiyorum çok hafif bir yumuşama var gibi geliyor bana.
Ameliyat ve kontrol haricinde gerisini asistanı hallediyor. “Yüz üstü yatın göğüsünüz yumuşar”.Doktorunuza danıştınız mı bunu?
hamilelikde sıkıntı yaratırmı acaba silikonlar bilginiz var mi.emzirilebiliyormuEn yumuşak olanından var. 5 yılım doldu, yumuşaklığı gayet güzel..
Emziriliyor. Etkilemiyorhamilelikde sıkıntı yaratırmı acaba silikonlar bilginiz var mi.emzirilebiliyormu
Gerçek memem hiç olmadığı için kıyaslayamam ama sıktığımda protezi hissetmiyorum.Gerçek meme ile farkı nasıl? Kıyaslayabilir misiniz?
Hiçbir sorun olmaz. Emzirmeme de engel değil çünkü zaten kas altı, süt kanalları kesilmedi.hamilelikde sıkıntı yaratırmı acaba silikonlar bilginiz var mi.emzirilebiliyormu
profil resminizdeki siz misinizGerçek memem hiç olmadığı için kıyaslayamam ama sıktığımda protezi hissetmiyorum.
Hiçbir sorun olmaz. Emzirmeme de engel değil çünkü zaten kas altı, süt kanalları kesilmedi.
Yok hayır :)profil resminizdeki siz misiniz