protezin sertliği:(((((

Benim 9 ay oldu suan o bahsettigin his iki gogsumde de vardi benim suan gecti. Sivi gibi degilde sanki egilip kalkarken haraket ediyolardi kacinci aydan beri bu his kayboldu onu bilmiyorum iste:) insallah senin de gecer kendiliginden
Evet işte benim de öyle, ay inşallah geçer ya..

Kızlar mrb.bikaç gündür girmiyordum kk ya.benim memişlerin sertliğinden dert yanıyordum ya hani..bikaç gündür belirgin bi yumusama oldu çok mutluyum..ama her aksam 10 dk falan masaj yapıyorum..yanlardan hafif bişekilde bile bastırınca birleşiyorlar artıkkk..eşimde farkında yumusadılar diyor yan yatınca da kendiliğinden birleşmeye başladılar..bugün saydım 56 gün olmuş daha 2 ay bile olmamış..çok evham yapmışım ben aceleci davrandım hep kalıp gibi kalacak sanıyor insan..çok şükür..balenli sütyene ne zaman geçeyim kızlar şu an alsamda sütyenin çok sarıp kavrayacağını sanmıyorum ama..

Merhabaa slikonların sertlik durumu şu an nasıll?? :) Birde yuvarlak ve damla arasında yumuşaklık bakımından çok fark oluyor mu?? Bir sorum daha olucakk, ameliyattan sonra Haldun Beyle kolaylıkla iletişime geçebiliyor musunuzz, sertlik konusunu onunla konuşma fırsatınız olmuş muydu mesela?? Şimdiden teşekkürler.. :)

Kızlar yeni konu açmak istemedim, göğüs dokumun çok az olması nedeniyle damla protez istiyorum ki görüştüğüm doktorların bir kısmı damla bi kısmı yuvarlak dedi. Damlanın şeklini koruması için daha sert olması bi tek beni düşündürüyor. Bu konuda geri dönüşler alsam süper olur. Protezler iyice oturduktan sonra, 6 ay 1 yıl sonra mesela. yumuşaklık kabul edilebilir durumda mı yoksa hala sert mi geliyor? Ya da yattığınızda normal göğüs yayılır sonuçta, damlalar dimdik mi duruyor

X