yumuşak meme sevilir mi ki taş gibi meme daha sevilmez mi tatlımbu meme büyütme ameliyatı sonrası hersey iyi güzel de benim canımı sıkan tek şey silikonun sertliği.hani memelerin ayrıklığını bile kabullendim yapı meselesi diye.ama dokundukça gıcık oluyorum ilk günlere göre yumusadı tabi ama yine de sert ve yapay hissi veriyor..eşimle ameliyattan önce konustuğumda sert olacaklarını söylemiştim.sert olsun daha iyi diri olması derdi şimdi hiiiççççç yanii sert olması hiç hoşuna gitmedi söylemesi ayıp ama hiç dokunmuyor bile çünkü memeye dokunmuş hissi vermiyor gerçekten.ona kızamam bu yüzden ama o kadar sıkıntı çektim ben ve çok zor iyileştim..bunun için mi diyor insan zoruma gidiyor.uzaktan bakınca güzel ama dokununca aynı şeyi diyemicem.eşim yumusamasını bekliyor dört gözle..ben hiç sanmıyorum çok yumusayacağını.dokusu olanlar sanslı bu konuda.benim gibi hiç memesi olmayanlarda ise dokununca direkt protez yanii.
canım sen oldun mu meme büyütme?yumuşak meme sevilir mi ki taş gibi meme daha sevilmez mi tatlım
bana kalsa bende takmıyorum ama bu özel hayatına yansıyınca insanın zoruna gidiyor..şu kadarını söyleyim..hiç ameliyat olmamışım gibi yaşanıyor bazı şeyler.ben bile dokununca içim buz kesiyor..Maalesef yapacak bir şey yok. Hiçbir zaman gerçek meme gibi yumuşak olmayacak bu gerçek.. Ama ben bunu pek de kafama takmıyorum.
Yani o da var tabi, zaten taş gibi sert değil benim epey yumuşadı ama gerçek meme gibi yumuş yumuş da olamayacak hiçbir zaman bunu bilerek ameliyat oldum ben şahsen..yumuşak meme sevilir mi ki taş gibi meme daha sevilmez mi tatlım
İçin buz kesecek kadar da değil ya.. Senin daha yeni sayılır, belki ondan öyle geliyordur. Yumuşayacak daha..bana kalsa bende takmıyorum ama bu özel hayatına yansıyınca insanın zoruna gidiyor..şu kadarını söyleyim..hiç ameliyat olmamışım gibi yaşanıyor bazı şeyler.ben bile dokununca içim buz kesiyor..
yo olmadım canımcanım sen oldun mu meme büyütme?
olabilir canım damla daha sert diyorlar..eski haliyle kıyaslanamaz bile..aksamları uzun uzun masaj yapıyorum kafaya taktım yumusatacağımbiraz da damla olduğu için daha serttir canım senin silikonların.. bana sorarsan eski halimizden iyidir valla hiç takma kafana
umarım canım..gün içinde ince sütyen takıyorum kolum falan değdiğinde yumusamıs gibi geliyor ama elle dokununca sert geliyor işte..herseyin doğalı gibisi yok gerçekten.ama olmayınca neyapacaksın işte mecburen yaptırıyorsun..bende hiç yoktu meme nedir bilmezdim.birazcık dokum olsa daha iyi olurdu ama allah vermemiş napalım..Daha yumuşarlar merak etme ben daha yumuşamasını istemezdim ama benim ki de yumuşayacak cıvık bi meme istemiyorum aslında.. ama damla yuvarlağa göre biraz daha sert sanırım kohev derecesi farklı galiba şekil itibari ile ama yine de zaman içinde şu an ki halinden daha da yumuşak olur
umarım canım..gün içinde ince sütyen takıyorum kolum falan değdiğinde yumusamıs gibi geliyor ama elle dokununca sert geliyor işte..herseyin doğalı gibisi yok gerçekten.ama olmayınca neyapacaksın işte mecburen yaptırıyorsun..bende hiç yoktu meme nedir bilmezdim.birazcık dokum olsa daha iyi olurdu ama allah vermemiş napalım..
Canim ben ameliyat olali 9 ay oldu 3 aylik da evliyim. Esim her gecen ay bunlar iyice yumusadi diyo. Ben zaten unuttum gitti ameliyat oldugumu.msj da dogru durust yapmadim ilkay disinda kensiliginden yumusuyo.gogus dokum da sifir denecek kadar azdi bu arada:)bu meme büyütme ameliyatı sonrası hersey iyi güzel de benim canımı sıkan tek şey silikonun sertliği.hani memelerin ayrıklığını bile kabullendim yapı meselesi diye.ama dokundukça gıcık oluyorum ilk günlere göre yumusadı tabi ama yine de sert ve yapay hissi veriyor..eşimle ameliyattan önce konustuğumda sert olacaklarını söylemiştim.sert olsun daha iyi diri olması derdi şimdi hiiiççççç yanii sert olması hiç hoşuna gitmedi söylemesi ayıp ama hiç dokunmuyor bile çünkü memeye dokunmuş hissi vermiyor gerçekten.ona kızamam bu yüzden ama o kadar sıkıntı çektim ben ve çok zor iyileştim..bunun için mi diyor insan zoruma gidiyor.uzaktan bakınca güzel ama dokununca aynı şeyi diyemicem.eşim yumusamasını bekliyor dört gözle..ben hiç sanmıyorum çok yumusayacağını.dokusu olanlar sanslı bu konuda.benim gibi hiç memesi olmayanlarda ise dokununca direkt protez yanii.
Seninkiler çok hoş duruyordu en başta bile, merak ettim şimdiki hallerini :)Canim ben ameliyat olali 9 ay oldu 3 aylik da evliyim. Esim her gecen ay bunlar iyice yumusadi diyo. Ben zaten unuttum gitti ameliyat oldugumu.msj da dogru durust yapmadim ilkay disinda kensiliginden yumusuyo.gogus dokum da sifir denecek kadar azdi bu arada:)
Ay tesekkur ederim mutlu oldum:) suan cok daha yumusaklar sekil olarak da asagi indi biraz gogus alinda katlanti olusmaya basladi bu sayede iz de gozukmuyo karsidan bakinca.senim kac ay oldu bayadir estetik konularina bakmiyorum kacirdim baya seyiSeninkiler çok hoş duruyordu en başta bile, merak ettim şimdiki hallerini :)
Ay tesekkur ederim mutlu oldum:) suan cok daha yumusaklar sekil olarak da asagi indi biraz gogus alinda katlanti olusmaya basladi bu sayede iz de gozukmuyo karsidan bakinca.senim kac ay oldu bayadir estetik konularina bakmiyorum kacirdim baya seyi
Benim 9 ay oldu suan o bahsettigin his iki gogsumde de vardi benim suan gecti. Sivi gibi degilde sanki egilip kalkarken haraket ediyolardi kacinci aydan beri bu his kayboldu onu bilmiyorum iste:) insallah senin de gecer kendiliginden5 ay oldu canım, benim sağ memede bi sıkıntı var, egilip kalkarken falan sanki içeride sıvı varmış gibi oluyor. 1 ay kadar sonra görüncem doktora, onu kafama takıyorum. Onun dışında görüntü falan tam istediğim gibi çok memnunum. :)