Protezin 8 yılda değişimi - Gebelik dahil (Fotoğraflı)

Tikkabilla

Lupilup!
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
18.678
24.178
Kızlar aşağıdaki görseli Mentor'un resmi sitesinde gördüm. Belki fikir edinmek isteyenler için faydalı olur. Ayrıca 5. yılda gebelik de mevcut :) Gebelikten sonra büyük bir değişim gözlemlemedim ben.. Sadece sanki çok az ufalmış gibiler..

T-Baum-8-Year.png

Sitenin linki de burada bakmak isteyenler için.. Mentor

Çok sağol cnm inanırmısın 3.cü bebeği düşünüyorduk geçen aylarda ama korkuyordum gebelikte büyüyo iyice hele emzirme döneminde çok daha süt dolup şişip acı daha fazla oluyo diyenler olmuştu burda, oyüzden vazgecmiştim. Demekki korkulacak bişey değilmiş. Tekrarmı düşünsek ne :))

Kızlar aşağıdaki görseli Mentor'un resmi sitesinde gördüm. Belki fikir edinmek isteyenler için faydalı olur. Ayrıca 5. yılda gebelik de mevcut :) Gebelikten sonra büyük bir değişim gözlemlemedim ben.. Sadece sanki çok az ufalmış gibiler..

T-Baum-8-Year.png

Birinci ve ikinci sendeki degişim çok güzel 😍

geçenlerde burda bi yorumda birinin erkek arkadaşı demişki silikonun üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin, bir erkek anlar..uzun yıllar geçmeside bu gerçeği değiştirmiyor demiş..Sanırım çok kişiyle beraber olmuş biri:/ Benim kararsızlığımda olan birini buda düşündürdü malesef..Kendi nişanlımda geçen gün burun estetiği olanları konuşurken illaki bi yapaylık oluyor sanki diye bi cümle kurdu..Tabii göğüs konusundaki sıkıntımı henüz bilmiyor.Çok kararsızım.Siz ne düşünürsünüz?

Birinci ve ikinci sendeki degişim çok güzel 😍
geçenlerde burda bi yorumda birinin erkek arkadaşı demişki silikonun üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin, bir erkek anlar..uzun yıllar geçmeside bu gerçeği değiştirmiyor demiş..Sanırım çok kişiyle beraber olmuş biri:/ Benim kararsızlığımda olan birini buda düşündürdü malesef..Kendi nişanlımda geçen gün burun estetiği olanları konuşurken illaki bi yapaylık oluyor sanki diye bi cümle kurdu..Tabii göğüs konusundaki sıkıntımı henüz bilmiyor.Çok kararsızım.Siz ne düşünürsünüz?

T-Baum-8-Year.png

Kız sen varya sana hayranım, nasıl buluyorsun bu bilgileri Acar muhabir.:anne:

Bende suan emziriyorum. Herhangi bi sıkıntı yasamadım silikon kaynaklı. Sadece herkeste oldugu gibi memede süt birikince meme uçlarım hafif sızlıyo. Ama bu nher emzirende varmıs. Silikon kaynaklı değil. Benim 9 sene bitti 10. Seneme girdim. Allaha şükür hiç sıkıntı yasamadm. Hamilelik ve emzirme dahil

Bende suan emziriyorum. Herhangi bi sıkıntı yasamadım silikon kaynaklı. Sadece herkeste oldugu gibi memede süt birikince meme uçlarım hafif sızlıyo. Ama bu nher emzirende varmıs. Silikon kaynaklı değil. Benim 9 sene bitti 10. Seneme girdim. Allaha şükür hiç sıkıntı yasamadm. Hamilelik ve emzirme dahil

Yaaa işte bu aradığım bilgiydi 🥰 bende yaptırıcam 20 gün sonra tek sıkkntı emzirirken veya süt dolarken iskonto Yaşar mıyım korkusuydu

Ben estetik yaptirmadim ama küçücük evlenmeden önce tereddütlerim vardı acaba yaptırsam mı falan diye ama yaptirmadim şuan bir buçuk yıllık evliyim üç aylık hamileyim goguslerim normal boyuta yeni geldi:))) eşim de hiç buna dair bir sorun dile getirmedi iyi ki yaptirmadim diyorum. Bence eşiniz olacak kişinin tepkisini görmeden karar vermeyin belki size kendinizi iyi hissettirecek şeyler söyleyecek. Tabiki onceliginiz kendiniz için yaptırmak kendinizi iyi hissetmek ama eşim için sorun olmadığını gördüğümde gerçekten kendimi de çok daha iyi hisetmistim .

Maşallah, güzel yorumunuzla içimi rahatlattınız.

Ben kendi adıma konuşmam gerekirse bu ameliyatı 2. bir kişi için olmadım, tamamen kendim için oldum. Evet pek çok meme ellemiş erkek belki anlayabilir, yine de kesin değil. Ameliyatı olduğumda bekardım şimdi evliyim, eşim çok beğeniyor sağ olsun pek düşkündür kendilerine, stres topuna döndüler mübarek :KK70: Ona sorduğumda içeride bir yapı hissediyor musun diye yoo hiçbir şey hissetmiyorum diyor.

Kız sen varya sana hayranım, nasıl buluyorsun bu bilgileri Acar muhabir.:anne:

Özellikle aramadım bunu, sana attığım siteyi ararken karşıma çıktı :)

Ne güzel, maşallah diyelim size :nazar:

Ben estetik yaptirmadim ama küçücük evlenmeden önce tereddütlerim vardı acaba yaptırsam mı falan diye ama yaptirmadim şuan bir buçuk yıllık evliyim üç aylık hamileyim goguslerim normal boyuta yeni geldi:))) eşim de hiç buna dair bir sorun dile getirmedi iyi ki yaptirmadim diyorum. Bence eşiniz olacak kişinin tepkisini görmeden karar vermeyin belki size kendinizi iyi hissettirecek şeyler söyleyecek. Tabiki onceliginiz kendiniz için yaptırmak kendinizi iyi hissetmek ama eşim için sorun olmadığını gördüğümde gerçekten kendimi de çok daha iyi hisetmistim .

Zaten başkası için yaptıracaksanız bence de estetik yaptırılmamalı.. Benim vücudumdan kime ne derim o zaman.. Ben bekarken kendim için yaptırdım ve çok memnunum. Eşim de memnun. Bu arada moral bozmayayım ama emzirme döneminden sonra ne yazık ki o büyüyen memeler eskisinden de küçük hale geliyor maalesef.. Belki o zaman tekrardan istersiniz :) Ama tabi ki yine kendiniz için..

Ben anlaşılacağına inanmıyorum tıbbi el muayenesi yapılmadıgı sürece :)
Ben de mesela sıkıyorum ediyorum ama elime orada bir madde varmış gibi gelmiyor.

Bu arada bir deney var ya kızlar, karanlıkta fener tutunca belli oluyormuş diye.. Onu eşimle denedik bir süre önce çok güldüm hakikaten içi kıpkırmızı oluyor memenin :KK70: Belki benim meme dokum hiç yok diye o kadar parlamıştır :KK70:

Ben kendi adıma konuşmam gerekirse bu ameliyatı 2. bir kişi için olmadım, tamamen kendim için oldum. Evet pek çok meme ellemiş erkek belki anlayabilir, yine de kesin değil. Ameliyatı olduğumda bekardım şimdi evliyim, eşim çok beğeniyor sağ olsun pek düşkündür kendilerine, stres topuna döndüler mübarek :KK70: Ona sorduğumda içeride bir yapı hissediyor musun diye yoo hiçbir şey hissetmiyorum diyor.

Özellikle aramadım bunu, sana attığım siteyi ararken karşıma çıktı :)

Ne güzel, maşallah diyelim size :nazar:

Zaten başkası için yaptıracaksanız bence de estetik yaptırılmamalı.. Benim vücudumdan kime ne derim o zaman.. Ben bekarken kendim için yaptırdım ve çok memnunum. Eşim de memnun. Bu arada moral bozmayayım ama emzirme döneminden sonra ne yazık ki o büyüyen memeler eskisinden de küçük hale geliyor maalesef.. Belki o zaman tekrardan istersiniz :) Ama tabi ki yine kendiniz için..
:))) Muhtemelen isteyebilirim çünkü gerçekten çok küçüktü keşke böyle kalmasının bi yolu olsa ama çok küçükken de kafama taktigim bi sorun olmadı ama şimdi büyük halini görünce daha sonra belki ciddi manada düşünebilirim:))

:)) Eşimle tatillerde denizde falan konuşuruz bazen. Bazı bayanları gösteriyor, kesin silikon diyor mesela. Bende hayır kendi memesi yada evet silikon diyorum. Hiçbir meme yatarken öyle dimdik durmaz, silikon sa belli olur der. Ama katılmıyorum bazı düşüncelerine. Yanlış düşündüğü şeylerde oluyor.
Çok yapay sonuçlarda var tabi, yani çok uzaktan gördüğünde bile anlıyorsun. Ama çokta doğal sonuçlar var. Doğal demişken küçük sonuçlardan bahsetmiyorum. Büyük olupta gayet diri ve sexy ama doğal duran sonuçlar var. Bu doktorun mahareti bence... Maalesef herkes öyle sonuçlara ulaşamıyor. Kimide doğal olmayan sonuçlar istiyor tabi zevk meselesi 😉
Ellleyince belli olurmu?? O da doktorun titiz çalışması, doğru planlama ile en aza indirilebilir. Eşim belli olmuyor asla diyor.
İnsanlar daha çok bayanlar misal şüphede kalınca kesi izini araştırıyor 😀 Benim meme ucunda, asla belli olmuyor. O yönden inanmıyorlar misal 😂
Şu ana kadar çevremde ameliyat olan bayanların eşlerini örnek vereyim... Ameliyat öncesi hep eşlerini ikna edip vazgeçirmeye çalıştılar. Ama ameliyattan sonrada iyiki dediler ve mutlular. 😀 Hiçbir erkeğin güzel dolgun gögüslere hayır diyecegini düşünmüyorum. Meme ve popo onlar için vazgeçilmez kıvrımlar 😊

Ben de mesela sıkıyorum ediyorum ama elime orada bir madde varmış gibi gelmiyor.

Bu arada bir deney var ya kızlar, karanlıkta fener tutunca belli oluyormuş diye.. Onu eşimle denedik bir süre önce çok güldüm hakikaten içi kıpkırmızı oluyor memenin :KK70: Belki benim meme dokum hiç yok diye o kadar parlamıştır :KK70:
Allah Allah, yapmadım o deneyi bak ben 😀 Peki misal popoya tut birde, o zaman nasıl görülecek 😉

X