6,5 ay oldu. bir taraf daha geç iyileşiyor. geç iyileşen taraftaki iz daha koyu şu anda. bir süredir kantaron yağı kullanıyorum. açık tenli olduğum için biraz daha sabırlı olmam gerektiğinin farkındayım iz konusunda.
Bekarların evlenmeden çocuk sahibi olmadan yaptırmaması gerektiğini anladım, rahatsız ediyor protez kasımın altında, kasılıyor gibi, 1 yılı geçti
bende ameliyata girerken en fazla 250cc istemistim ve benim kas alti damla olucakti ama ameliyat sirasinda doktorum 275 cc kas ustu yuvarlak koymus. ilk zamanlar cok endiselenmistim buyuk olucaklar die ama simdi gozume cok buyuk gelmiyolar benim en buyuk korkumdu kocaman ve basket topu gibi duran memelerim olmasi :) ama ne olursa olsun kapsul olusmasin bence bu ara tedirgin oldugum icin baya arastirdim kapsul gercekten dertli ve kotu bir durum. kapsul olusmus silikonu cikartip o cebi temizlemeleri gerekliymis yeni protez takilmadan once ve temizlenmesi demek gogus dokunun bir kisminin alinmasi o bolgeden demek kulaga cok iyi biseymis gibi gelmiyor. ozelliklede cocuksuz insanlar oldugumuz icin ileride az bile olsalar gogus dokusuna ihtiyacimiz olucak bence.
ozman soyle mı sormalıyım, doktorun ''olur'' dedıgı protezın varlgyla rhatsız olan var mı kı
bende ameliyata girerken en fazla 250cc istemistim ve benim kas alti damla olucakti ama ameliyat sirasinda doktorum 275 cc kas ustu yuvarlak koymus. ilk zamanlar cok endiselenmistim buyuk olucaklar die ama simdi gozume cok buyuk gelmiyolar benim en buyuk korkumdu kocaman ve basket topu gibi duran memelerim olmasi :) ama ne olursa olsun kapsul olusmasin bence bu ara tedirgin oldugum icin baya arastirdim kapsul gercekten dertli ve kotu bir durum. kapsul olusmus silikonu cikartip o cebi temizlemeleri gerekliymis yeni protez takilmadan once ve temizlenmesi demek gogus dokunun bir kisminin alinmasi o bolgeden demek kulaga cok iyi biseymis gibi gelmiyor. ozelliklede cocuksuz insanlar oldugumuz icin ileride az bile olsalar gogus dokusuna ihtiyacimiz olucak bence.
Canim bak bana doktorum ozellikle dual plan yontemini onerdi cunku daha gencsin kol hareketlerinle vs protez kas altinda rahatsiz eder dedi o yuzden kasalti yapmadi ve buyuklugu icin en buyuk hangisi oluyosa onu koyun dedim en fazla 260 olmus suan cok memnunum o yuzden sen doktorunla gorus ve onun onerilerini dinle bence pisman olmazsin
evet byuklk knusunu dktora brakmak htta orta hallı yapın yeter dmek lazm hrld :) kımısı de buyuk koydugu ıcn skayetcıydı doktordan htırlyorum. vlla patıkcım snnkler hkkaten masalahı var dogru krarlar vereblmek dılegyle ıns bn de:)
ınsallah bı sıkıntın yoktur ,, meme dokusunun alındıgı dgru mu ya:S doktora soracgım bı soru dha cıktı umarm dogru dgldır .s
amelytta kapiln baktri yzundn mi :S evet ii olr ya yazarsan ck svnrm bn de takiptym :)benim yaptigim arastirmada bir sitede oyle yaziyordu. kapsulun neden olustuguyla alakali tam olarak kanitlanmis birsey olmadigini ama buyuk olasilikla ameliyatta kapilan bir bakteriyle alakali oldugunu yazmis. ve bole bir ihtimal nedeniyle kapsul olusmus goguste tekrar olusmamasi icin gogus dokusunun bir kisminin onlem olarak kazindigini yazmis. yani bu bir sitede gordugum yaziydi doktorun adini unuttum ama adamin kendi sitesiydi prof. fln unvanlarida var bilemedim bnde :/ yrn randevum var bende hepsini tek tek sorucam doktoruma verdigi cevaplari paylasirim.
amelytta kapiln baktri yzundn mi :S evet ii olr ya yazarsan ck svnrm bn de takiptym :)
ben de acık tenlıyım oyzdn braz da korkum, gec ıılesse de tm gogs altı cızsgsnde mı snnkı de yanı brda bı arkdşn olması gerkenden dha yukskte kaldgnı soylemstı kesı yerının oyzden de bu kfama takldı
acaba kesinin olması gereken yeri tam meme katlantısı altı mı olmalı? bu durumda bikini altından gözükme ihtimali artmaz mı diye düşünmekteyim.
bıkınıden gzukmesı fln o ayarlanr bseklde , ılerde kocam gormesın yeter bana, bn de aynaya baknca 2 cızıkle karşlaşmak ıstemem ackcası zten bugune kdr dolgulu styenlerle kamufle ettk blmemne ama cıplak halın guzel durmdktan snra mtlu olamam bn o estetıkle yahu gozukmesın yeter :S
of okdr karışık kı kafam, cok ıstyrm cok ıstyrm yaa hep hayalımdı benm yllardır ona hıc suphen olmasn 1ay oncesne kdr gozumu krartmstım gırerdım de bazı sorunlrdan dolayı ertlendı
ama smdı o arada sureklı yorum okudum fotoraf gordm ettım cogu ksının sorunları oldgnu gordm kaygılarım arttı napcgmı blemyorm ıcım ıcımı yıyo gunlerdır mutlu olcm drken ya ondan ck psman olrsam dye, zten kmse ıstemyo aılemden psman olrsn ypma dyolar tek basıma arap saçına dondum :S
Bence sen ameliyat olma yada ertele..Hazır değilsin kesinlikle,ameliyattan sonra yaşanması normal olan sıkıntılarda bu şekilde dayanıklı olamazsın..bıkınıden gzukmesı fln o ayarlanr bseklde , ılerde kocam gormesın yeter bana, bn de aynaya baknca 2 cızıkle karşlaşmak ıstemem ackcası zten bugune kdr dolgulu styenlerle kamufle ettk blmemne ama cıplak halın guzel durmdktan snra mtlu olamam bn o estetıkle yahu gozukmesın yeter :S
of okdr karışık kı kafam, cok ıstyrm cok ıstyrm yaa hep hayalımdı benm yllardır ona hıc suphen olmasn 1ay oncesne kdr gozumu krartmstım gırerdım de bazı sorunlrdan dolayı ertlendı
ama smdı o arada sureklı yorum okudum fotoraf gordm ettım cogu ksının sorunları oldgnu gordm kaygılarım arttı napcgmı blemyorm ıcım ıcımı yıyo gunlerdır mutlu olcm drken ya ondan ck psman olrsam dye, zten kmse ıstemyo aılemden psman olrsn ypma dyolar tek basıma arap saçına dondum :S
kapsül olduğunu sanmıyorum yumuşak çünkü sadece kasın altında bişey olması rahatsız ediyor sıkıntı yapıyorum kendime, bazen kapsül oluşşada bahaneyle küçük protezle değiştirsem diye düşünüyorum. büyük göğüs sevmiyorum 300 bana büyük oldu, 250 daha cici dururdu
bıkınıden gzukmesı fln o ayarlanr bseklde , ılerde kocam gormesın yeter bana, bn de aynaya baknca 2 cızıkle karşlaşmak ıstemem ackcası zten bugune kdr dolgulu styenlerle kamufle ettk blmemne ama cıplak halın guzel durmdktan snra mtlu olamam bn o estetıkle yahu gozukmesın yeter :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?