protezi meme altı kesısıyle koyulanlar ızlerınız ne duruma?

ben de acık tenlıyım oyzdn braz da korkum, gec ıılesse de tm gogs altı cızsgsnde mı snnkı de yanı brda bı arkdşn olması gerkenden dha yukskte kaldgnı soylemstı kesı yerının oyzden de bu kfama takldı

Bekarların evlenmeden çocuk sahibi olmadan yaptırmaması gerektiğini anladım, rahatsız ediyor protez kasımın altında, kasılıyor gibi, 1 yılı geçti

bn de henuz yaptrmadm ama ıstyorm, ama snın byle dmen bnı de cok endısenlendırdı bn gormedm snn rsmını ama patıkk guzl oldgnu yazmış, ama sn rhatsız oldgun ıcn bu goruntu ıcn bıle degmez mı dyosn yanı :S :44:
ya da protz buyuklgnu doktora bıraksaydn kendın buyuk protez ıstemeseydın blkı de bu skntıyı cekmıcektın ,, dye de dusundm smdı cnku dktorun dedgnden buyuk koydurmussun

şmdi bktm fotolarına cc hrkeste cok frklı buyuklkte duruyorms hkktn onu anladm cup olarak b mı c mı oluyo pekı ,, ınan uzuldm snn gbı rhatsız olanlr cgnlukta da burda yazlmadgı ıcn mı genelde hssedlmyo gorusu hakım olyo acba :/ :44:

ozman soyle mı sormalıyım, doktorun ''olur'' dedıgı protezın varlgyla rhatsız olan var mı kı

ınsallah bı sıkıntın yoktur ,, meme dokusunun alındıgı dgru mu ya:S doktora soracgım bı soru dha cıktı umarm dogru dgldır .s

ozman soyle mı sormalıyım, doktorun ''olur'' dedıgı protezın varlgyla rhatsız olan var mı kı

Canim bak bana doktorum ozellikle dual plan yontemini onerdi cunku daha gencsin kol hareketlerinle vs protez kas altinda rahatsiz eder dedi o yuzden kasalti yapmadi ve buyuklugu icin en buyuk hangisi oluyosa onu koyun dedim en fazla 260 olmus suan cok memnunum o yuzden sen doktorunla gorus ve onun onerilerini dinle bence pisman olmazsin

blmyorm ama yanı amlyt srasında mı bellı olyo hr sey, muayneyle olck bse dgl mı bu :S protezlerı denyolar onu anladm da, aynı drmu yasasam blmyrm hberm olmdan olup bıtse amlytta fln, kasustunun kapsul olaslgı dha fzlaysa bn ıstemezdm kı nblyım. vucut tıpıne gore karar veryor doktor dıye tecrubelı arkdşların yazdgnı hatrlyorm ama yanı bu amlytta mı bellı oluyordu ona kfam tkldı

evet byuklk knusunu dktora brakmak htta orta hallı yapın yeter dmek lazm hrld :) kımısı de buyuk koydugu ıcn skayetcıydı doktordan htırlyorum. vlla patıkcım snnkler hkkaten masalahı var dogru krarlar vereblmek dılegyle ıns bn de:)

Sagol canimm ins darisi basina ama icini ferah tut herseyi cok dusunme bazi seyleri oluruna birak:))

ınsallah bı sıkıntın yoktur ,, meme dokusunun alındıgı dgru mu ya:S doktora soracgım bı soru dha cıktı umarm dogru dgldır .s

benim yaptigim arastirmada bir sitede oyle yaziyordu. kapsulun neden olustuguyla alakali tam olarak kanitlanmis birsey olmadigini ama buyuk olasilikla ameliyatta kapilan bir bakteriyle alakali oldugunu yazmis. ve bole bir ihtimal nedeniyle kapsul olusmus goguste tekrar olusmamasi icin gogus dokusunun bir kisminin onlem olarak kazindigini yazmis. yani bu bir sitede gordugum yaziydi doktorun adini unuttum ama adamin kendi sitesiydi prof. fln unvanlarida var bilemedim bnde :/ yrn randevum var bende hepsini tek tek sorucam doktoruma verdigi cevaplari paylasirim.

amelytta kapiln baktri yzundn mi :S evet ii olr ya yazarsan ck svnrm bn de takiptym :)

amelytta kapiln baktri yzundn mi :S evet ii olr ya yazarsan ck svnrm bn de takiptym :)

kanitlanmis bisey diil bence bide bakteri olsa bile vucudun buna verdigi tepkiyle alakali sonucta ameliyattan sora yuksek dozda antibiotik kullanilio 15 gun boyunca ne varsa olur vucudunda :)

ama ne olursa olsun ben kesinlikle memnunum yaptirdigim icin olumsuzluklarini diil guzelliklerinide konusmak lzm deger mi diye sorarsan kesinlikle deger derim :)

acaba kesinin olması gereken yeri tam meme katlantısı altı mı olmalı? bu durumda bikini altından gözükme ihtimali artmaz mı diye düşünmekteyim.

acaba kesinin olması gereken yeri tam meme katlantısı altı mı olmalı? bu durumda bikini altından gözükme ihtimali artmaz mı diye düşünmekteyim.

bıkınıden gzukmesı fln o ayarlanr bseklde , ılerde kocam gormesın yeter bana, bn de aynaya baknca 2 cızıkle karşlaşmak ıstemem ackcası zten bugune kdr dolgulu styenlerle kamufle ettk blmemne ama cıplak halın guzel durmdktan snra mtlu olamam bn o estetıkle yahu gozukmesın yeter :S

of okdr karışık kı kafam, cok ıstyrm cok ıstyrm yaa hep hayalımdı benm yllardır ona hıc suphen olmasn 1ay oncesne kdr gozumu krartmstım gırerdım de bazı sorunlrdan dolayı ertlendı

ama smdı o arada sureklı yorum okudum fotoraf gordm ettım cogu ksının sorunları oldgnu gordm kaygılarım arttı napcgmı blemyorm ıcım ıcımı yıyo gunlerdır mutlu olcm drken ya ondan ck psman olrsam dye, zten kmse ıstemyo aılemden psman olrsn ypma dyolar tek basıma arap saçına dondum :S

izler için kantaron yağı kullanıyorum bir aydır. yavaş yavaş da olsa etki gösteriyor. sabırla kullanmak gerek. aksatmadan sabah akşam masaj yaparak sürüyorum. bakalım 2. ayın sonunda ne duruma gelecekler.

Bence sen ameliyat olma yada ertele..Hazır değilsin kesinlikle,ameliyattan sonra yaşanması normal olan sıkıntılarda bu şekilde dayanıklı olamazsın..

canım bende yakın zamanda olucam bana 300 cc koyulcak ama benim hiç göğüs dokum yok. ekledim seni fotolarına bakabilir miyim nasıl duruyo çok büyük istemiyorum ben küçük de istemiyorum sonradan keşke biraz büyük olsaymış dememek için ama bilmiyorum nasıl duracak. inş senin sıkıntıların da geçer

Merhaba arkadaslar 1 ay once meme alti kesisi ile ameliyat oldum. Gogus seklim ameliyat oncesinde de cok guzeldi, hatta doktor bu kadar guzel goguslere gerek yok aslinda ameliyata diye takilmisti son ana kadar. Henuz 1 ay gecti ama karsidan bakildiginda izler hicbir sekilde belli olmuyor. Aynadan baktigimda yani. Yukardan bakinca zaten gormem imkansiz:)) dokununca hafif kabariklik hissediyorum ama o da daha cok yeni oldugu icindir muhtemelen. Sekil goruntu hersey harika allahima sukurler olsun allah olmak isteyen herkese nasip etsin

bende senle aynı düşünüyorum. İzler geçer mi gezmez mi diye düşünmek istemiyorum. onun için en güzeli koltuk altından girilen gibi duruyor ama onu da her doktor yapmıyor.
bende olumsuz yorumlar karşısında bi duruyorum, güzel şeyler okudukça da olmalıyım diyorum. aileler öledir bende anneme bu sebepten ötürü söylemeye korkuyorum yani karar veremedim.
bence biz çevremizi bir kenara bırakalım da biz ne istiyoruz, nasıl mutlu oluruz onu düşünelim. evet riskleri var ama bu riskler hayatımızda hep var zaten. onlardan kaçmamız ne mümkün.. ? ileride doğum yapacaksın, belki sezeryana gireceksin, e onda da risk yok mu? Önce kendine inan, ondan sonra çevrendekileri kolaylıkla ikna edersin, çok takma kafana. çok olumsuz şeylere de boğulma. benden bu kadar, körler sağırlar birbirini ağırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…