protezi meme altı kesısıyle koyulanlar ızlerınız ne duruma?

skaytek

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
106
7
16
34
Bursa
merabalar, cok merak ettıgım bır konu bu. zamanla kıyaslarsanız ne surede ızlerınız sılıklestı amelytn uzernden uzun zaman gecenlerınkı ne durumda??

özellıkle sunu cok merak edıyorum protez koyuldugu halde meme altı kıvrımından gırılmısse ve memede bı dusukluk olmamıssa bu karsıdan gozukme rıskı var mııı ,, nblyım tecrube edınenlerden bılgı alablr mym (cogu syı okudugum kdryla en az bılgı edınebldgm knu bu oldu)

neden kımse bısey yazmıyo :44:

cnm benm tam 2 ay oldu ameliyat olali ilk zamanlar cok dik duruyordu dikisler ben burdayim diyodu ama simdi arasindan 2 ay gecti meme dogallasmaya basladi dogallastikca gögüs assaya iniyo indikce dikis izi altta kaliyo bnm bayagi bi indi assagiya yani dikislerim görünmicek hale geldiler merak etme onu görünmez :)

ay cok tesekkr ederım tubaa vllahı en buyuk korkum hayalımı gerceklestırırken gorunurde bakınca karsıdan ız kalması :S kafamı sureklı kurcalıyo bu iz ve ilk zamanki ağrı olayı :/

benimde 6 ay oldu ameliyat olali izlerim karsidan bakinca hic gozukmuyor tam gogus cizgisinin altinda kaldilar ilk 3 ay dikis izlerinde kirmizilik vardi ama zamanla oda kayboldu izlerim belli belirsiz neredeyse. benim doktorum ameliyattan sonra seffaf yapiskan uhu gibi bi jel vermisti yara izlerime surekli surmem icin sadece 1 ay kullandim. cok yapiskan birseydi ve ic camasirlarina tshirtlere bulastiginda yikandiginda bile gecmiyordu. o ilacin etkisi var mi bilmiorum ama izlerde hic sikinti yasamadim cok sukur.

şu an her yönden pişmanım bu ameliyatı olduğuma

nkdrgzl ya dmk ki hrks snn gbi sansli dgl fairtylenin yzdgi sye bkarsak sn kme oldn amlytni pki bi de mrkasi neydi o uhu gbi syin bn de dktora sorarm en azndan grusmye gttgmde

Bekarların evlenmeden çocuk sahibi olmadan yaptırmaması gerektiğini anladım, rahatsız ediyor protez kasımın altında, kasılıyor gibi, 1 yılı geçti

Bekarların evlenmeden çocuk sahibi olmadan yaptırmaması gerektiğini anladım, rahatsız ediyor protez kasımın altında, kasılıyor gibi, 1 yılı geçti

cddi msn ck uzldm bn de yil sonu evlenecgm bnla ilgli bsuru dktordn ookudum dnledm ama sn bole dedgn icn suan ck treddt ettm sut verirken mi ck zor yani msela sut de dolnca sekil olrk bse dgsti mi

snn protezn mrkasi fln ne peki sertlgiyle mi ilgli acba, sn bekarken yptrdn smdi cock shbi oldgnda pisman oldn dmo yanls anlamyrm yksa oncesnde de psman olms mydn

cddi msn ck uzldm bn de yil sonu evlenecgm bnla ilgli bsuru dktordn ookudum dnledm ama sn bole dedgn icn suan ck treddt ettm sut verirken mi ck zor yani msela sut de dolnca sekil olrk bse dgsti mi

ben evli değilim canım çocuğumda yok, resim ekleme imkanın varsa ona göre yorum yapayım, dış görünüşe aldanmamak lazım, rahatsız ediyor silikonlar

nkdrgzl ya dmk ki hrks snn gbi sansli dgl fairtylenin yzdgi sye bkarsak sn kme oldn amlytni pki bi de mrkasi neydi o uhu gbi syin bn de dktora sorarm en azndan grusmye gttgmde

benim ameliyatimi esteworld te onur bey yapti ama artik esteworld te calismiyor. kendi muayenehanesini acmis benim sag gogus ucumda kafama takilan birsey var onun icin cumartesi yeni yerine gorusmeye gidecegim hatta. yara izi icin olan jeli esteworldten satin aldim hatta ama adini hic hatirlamiorum malesef.

rahatsiz etmesi gercekten kotu bi durum acaba yeriyle mi alakali protezin. bende evli degilim cocugum yok 6 ay oldu ama hic rahatsizlik hissi yasamadim bazen varligini bile unutuyorum benim protezlerim kasustu yuvarlak. ama benimde baska sikintilarim var tabii kuruntumu degilmi bilmiyorum ama gogus ucumda bir gariplik var cumartesi icin randevu aldim doktoruma bakalim ne diyecek. kapsul olusumundan korkuorum umarim birsey cikmaz

bence sende rahatsizlik hissiyle alakali doktorunla gorusmelisin,kimin konusu oldugunu net hatirlamiorum ama forumlarda okumustum birinin daha boyle bir sikayeti vardi ve kapsul olusumundan kaynakliymis.

kapsül olduğunu sanmıyorum yumuşak çünkü sadece kasın altında bişey olması rahatsız ediyor sıkıntı yapıyorum kendime, bazen kapsül oluşşada bahaneyle küçük protezle değiştirsem diye düşünüyorum. büyük göğüs sevmiyorum 300 bana büyük oldu, 250 daha cici dururdu

bende ameliyata girerken en fazla 250cc istemistim ve benim kas alti damla olucakti ama ameliyat sirasinda doktorum 275 cc kas ustu yuvarlak koymus. ilk zamanlar cok endiselenmistim buyuk olucaklar die ama simdi gozume cok buyuk gelmiyolar benim en buyuk korkumdu kocaman ve basket topu gibi duran memelerim olmasi :) ama ne olursa olsun kapsul olusmasin bence bu ara tedirgin oldugum icin baya arastirdim kapsul gercekten dertli ve kotu bir durum. kapsul olusmus silikonu cikartip o cebi temizlemeleri gerekliymis yeni protez takilmadan once ve temizlenmesi demek gogus dokunun bir kisminin alinmasi o bolgeden demek kulaga cok iyi biseymis gibi gelmiyor. ozelliklede cocuksuz insanlar oldugumuz icin ileride az bile olsalar gogus dokusuna ihtiyacimiz olucak bence.

kas altı neden yapmadı doktorun, banada 260 kas altı damla olcaktıda 300 istedim çok anlar gibi, kas üstünde kapsül riski daha fazla ama inşallah yoktur sende bişey, ayrıca kapsül oluşunca göğüs dokusunu kazımıyorlar, silikonu çıkarıp yenisini takıyorlar, senin şimdi kapsül varsa (yoktur inşallah) bu sefer yeni protezi kas altına yuvarlak koymak zorunda sanırım öyle biliyorum

yeterli gogus dokusu oldugunu gormus ameliyat sirasinda bunun icin kasi kesmeyi tercih etmedigini soyledi. kas ustunde kapsul riskinin daha fazla oldugunu bende okudum o yuzden endiselerim biraz daha artti acikcasi. cok fazla yerde cok fazla yazi var bazi sitelerde ilac tedavisi denenir yaziyor sonuc alinmazsa yeniden ameliyat diyor bazi sitelerde tek cozum ameliyat diyor ve dedigin gibi kas ustunde bir kere kapsul olustugu zaman ikinci ameliyatta kas altina konuluyormus. umarim sadece kuruntudur benim ki kapsul vs herhangi bir sorun yoktur.

Canim resimlerine baktim hicte buyuk durmuyo hatta benimkiler bile daha buyuk geldi bana bende 260cc damla var. Gercekten cok hos duruyolar neden rahatsiz ediyoki seni kasin altinda hissediyomusun protezi?

6,5 ay oldu. bir taraf daha geç iyileşiyor. geç iyileşen taraftaki iz daha koyu şu anda. bir süredir kantaron yağı kullanıyorum. açık tenli olduğum için biraz daha sabırlı olmam gerektiğinin farkındayım iz konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…