Protez ölçü hakkında

Tarcincb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
83
39
3
Arkadaşlar merhaba benim hiç göğsüm yok doktorum vana 265 cc veya 300 cc damla protez koyacağını söylediler boyum 1.78 kg 55 küçükmü olur büyükmü olur yorumlarınızı bekliyorum

Boyuna göre çok küçük geldi bana. Göğüs kafesin iz dar olabilir ama yine de çok küçük. Bence başka bir doktora daha muayene olun.hayırlısı olsun hakkınızda.

Buradaki protez olculerini okudukca bana da kucuk gelmisti. Ama yapildiktan sonra ne gogus aram bos kaldi ne de iki yana tasma. Ama herkesin beklentisi farkli. Ben vucuduma uygun olan olcuyu yani benim.kilomda boyum yapimda olan birisinin memesi nasil olmasi gerekiyorsa oyle olsun dogal dursun istemistim. Şu ana kadar boyutu ile.ilgili hic bir olumsuz dusuncem.olmadi. aslinda kendimizden cok bazen baska birilerinin de dusuncesi bizim icin onemli olabiliyor. Burada goren arkadaslarin eksik olmasinlar yorumlari hep olumlu oldu :) doktorumuz ayni oldugu icin yorum yapmak istedim :)

Canım senin kaç cc yapmıştı hoca nasıl gidiyor memnunsun

Arkadaşlar merhaba benim hiç göğsüm yok doktorum vana 265 cc veya 300 cc damla protez koyacağını söylediler boyum 1.78 kg 55 küçükmü olur büyükmü olur yorumlarınızı bekliyorum

Damla protez tercih edilme nedenleri:

-kas ve deri kalınlığın yuvarlak protezi kamufle edemiyecek kadar ince olması.
-meme uçlarının yukarda olası.
-gövdenin uzun olması.
-ya da hastanın kendi tercihi.
(Bu durumlar söz konusu ise damla tercih ediliyor. Damla protez ile de çok güzel dekolteler yakalanabiliyor. Forumda yuvarlaktan daha muhteşem duran damlalar gördük.)

Yuvarlak protezin kullanıldığı durumlar:

-kas ve deri kalınlığının yuvarlak protezi kamufle edebilecek güçte olası.
-hastanın daha dolgun bir dekolte istemesi.

Cc ye gelince, burada boy ve kilodan ziyade, göğüs kafesinin şekli, meme uçlarının yeri, kas ve deri kalınlığı önemli. Benim göğüs kafesim oval olduğu için meme uçlarım çok ayrıktı. Bu yüzden hem büyük protez yanlardan taşacaktı hem de protezleri ortada birleştirmek mümkün olmayacaktı. Dr um bunun gibi nedenlerden dolayı ben gibi 176 boyunda 60 kiloluk, 2 çocuk emzirmiş bir kadına 325 cc yuvarlak bir protez takabildi. Çok doğal ve sağlıklı oldu. Ama yine benim Dr um 160 boyunda 48 kiloluk bir arkadaşıma 345 cc taktı. Çünkü onun alt yapısı buna uygundu. Onunki de çok doğal ve başarılı oldu.
Sözün özü, cc ye takılma. Dr una nasıl bir görüntü istediğini veya nasıl bir görüntü istemediğini çok iyi anlat. En sağlıklı, en dolgun, sorun çıkarmayacak boyutu istediğini söyle. Ölçülerimiz çok yakın olduğu için yazma gereği hissettim. Umarım herşey yolunda gider

Bu arada benim de hiç dokum yoktu. Göğüsaltı 80 cm, meme ile birlikte de 82,5 cm idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…