- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 27
-
- Konu Sahibi hemifrithemperi
zaten bir de 10 senede bir değişim gerekiyor herhalde. bana da mantıklı gelmedi ama düşünüyorum daYer cekimine ve vucudun elastiket kaybina dayanikli silikon olsa olsa yapay zekada vardir
ama dikleştirme için silikon kullanan da çok var. o zaman tekrar ameliyat mı oluyorEmzirme sürecine girerse protezler goguslerin icinde kayboluyor. Emzirme bittiginde ise asagi sarkmis protezler oluyor genelde
ama dikleştirme için silikon kullanan da çok var. o zaman tekrar ameliyat mı oluyor
Normal protezsiz orijinal meme daha fazla deformasyona uğruyor ama protezli meme belli süre sonra yer çekimine karşı az da olsa sarkiyor ama görsel olarak hala diri duruyor bende protez var 5 senedir 5 sene geçti üstüne ben kilo verdim ki kilo verince biliyorsunuz kaba tabirle inek memesi gibi sarktı deriz ya asla öyle olmadı hala diri sadece hafif boynunu büktü hatta kilo verdikçe görüntü daha güzelleştiArkadaşlar merhaba benim merak ettiğim konu budur bi arkadaşım memelerini yaptırdı çok güzel oldu zaten memeleri normaldi. şimdi çok güzel görünüyorlar ve bana protez memeyi tutuyor sarkmıyor 40larda dipdiri memeler oluyor dedi. bu doğru mu? bilen var mı
benim annem 53 yaşında hala güzel göğüsleri ama ben ona çekmediğimi düşünüyorum. oldukça yumuşaklar şuan dikler ama. 173 boyunda 58-60 arası gidip geliyorum. kilo vermem ama alabilirim sanırım ilerleyen zamanlarda. hissiyat olarak farkı oluyor mu peki. benim memelerim çıplakken varlar ama giyinikken çok yoklar. nasıl anlatsam bilemedimNormal protezsiz orijinal meme daha fazla deformasyona uğruyor ama protezli meme belli süre sonra yer çekimine karşı az da olsa sarkiyor ama görsel olarak hala diri duruyor bende protez var 5 senedir 5 sene geçti üstüne ben kilo verdim ki kilo verince biliyorsunuz kaba tabirle inek memesi gibi sarktı deriz ya asla öyle olmadı hala diri sadece hafif boynunu büktü hatta kilo verdikçe görüntü daha güzelleşti
Kaç cc peki ben demek istediğini anladım benim biri 350 biri 375 kıyafette ince ve dekolte giyersem daha net belli ama normal kıyafette o kadar belli olmuyor normal yani sadece sende olan bisey değilbenim annem 53 yaşında hala güzel göğüsleri ama ben ona çekmediğimi düşünüyorum. oldukça yumuşaklar şuan dikler ama. 173 boyunda 58-60 arası gidip geliyorum. kilo vermem ama alabilirim sanırım ilerleyen zamanlarda. hissiyat olarak farkı oluyor mu peki. benim memelerim çıplakken varlar ama giyinikken çok yoklar. nasıl anlatsam bilemedim
75 b c hepsi oluyor 80de. asıl sorun yumuşak olmaları hani böyle oyun hamuru gibi. sanki 1-2 seneye aşağı düşecekler.Kaç cc peki ben demek istediğini anladım benim biri 350 biri 375 kıyafette ince ve dekolte giyersem daha net belli ama normal kıyafette o kadar belli olmuyor normal yani sadece sende olan bisey değil
Benimde tenim yumuşak genel olarak benim arkadaşımda protez taktirdi onun teni sert olduğundan daha diri duruyor benimki seninki gibi yumuşak hamur gibi ama görselliği etkilemiyor birde senin dediğin sarkma olayı hemen olacak bisey değil olsa da protezsin birinin sarkması kadar asla olmaz 5 seneden sonra sana bu bilgileri net veriyorum senin ameliyat ne kadar oldu yapilali75 b c hepsi oluyor 80de. asıl sorun yumuşak olmaları hani böyle oyun hamuru gibi. sanki 1-2 seneye aşağı düşecekler.
benim mememde silikon yok düşünüyorum sadece arkadaşım yaptırdı. şuan 26 olacağım erken yaptırmak mı iyidir yoksa emzirme vs sonrası mı bilmiyorumBenimde tenim yumuşak genel olarak benim arkadaşımda protez taktirdi onun teni sert olduğundan daha diri duruyor benimki seninki gibi yumuşak hamur gibi ama görselliği etkilemiyor birde senin dediğin sarkma olayı hemen olacak bisey değil olsa da protezsin birinin sarkması kadar asla olmaz 5 seneden sonra sana bu bilgileri net veriyorum senin ameliyat ne kadar oldu yapilali
Pardon ben yaptırdınız sandım yaşınız uygun yasi sizden küçük arkadaşımın kızı yaptırdı herhangi problem olmadı kas altı yapıldığında emzirmeye engel olmadığını biliyorum bunun için en doğru yol referanslı bir doktordan randevu alıp muayene olup bilgi almanız size tüm doneleri verirlerbenim mememde silikon yok düşünüyorum sadece arkadaşım yaptırdı. şuan 26 olacağım erken yaptırmak mı iyidir yoksa emzirme vs sonrası mı bilmiyorum
benim de arkadaşım yaptırdı çok güzel oldu. sizin kaç sene olduBirde kas altı yada kas üstü sizin talebinize göre olmuyor meme dokunuz var ise az da olsa kas altı hiç yoksa mecbur kas üstü yapiyorlar
5 sene 2018 de yapıldıbenim de arkadaşım yaptırdı çok güzel oldu. sizin kaç sene oldu
Merhaba bu yazdığınızı siz deneyimlediniz mi?Emzirme sürecine girerse protezler goguslerin icinde kayboluyor. Emzirme bittiginde ise asagi sarkmis protezler oluyor genelde
Hayir fotoğraf gordum bu sitede bikc taneMerhaba bu yazdığınızı siz deneyimlediniz mi?