Protez kayması

Delsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
34
2
selam kızlar ben yaklaşık 2 ay once kas zarı altı mentor yuvarlak silikon taktırdım. ama ödem azaldıkça hissetmeye başladım. ve dokununca koltuk altına doğru belirgin bir şekilde kayması beni çok rahatsız ediyor. bu geçici bişeymi yada anormal bir durum mu?... Bu konuda bilggi sahibi olan arkadaşalrdan cevap bekliyorum çok teşekürler...

canım ameliyat olalı 2 ay olmuş ve protezin daha yeni yeni yerine oturmaya başlamıştır....protezin senin hareketine göre kayıp şekil değiştirmesi çok normal hissetmene gelince kas zarı üzerine konulan protezde eğer senin göğüs dokun az ise dokunduğun zaman daha net hissedersin..ben 3 ay önce dual plan ile oldum ve kas üzeri kısmında daha net hissedebiliyorum..eğer bunun dışında hissetdiğin anormal bişey varsa doktoruna bizzat muayene olarak danışmanı tavsiye ederim

Canim kimisi kas alti iyi diyor kimisi kas ustu. Dual plan asim bey bana da soyledi daul plan olcak die. Neden diye sordugudumda kapsul ve dalgalanma riskini en aza indirmek icin dedi. Kafam karisti kas alti iyi diyenlere nazaran. Bir de goguslerin ne durumda. Kivamlari nasil sert mi y
Umsakmi ?

Son düzenleme:

kıvamları çok sert değil.ama yerinden oynamaları ve hissetmem beni çok rhatsız ediyor.

Konu sahibi halen aktif ise , aynı sorunu bnde şuan yaşıyorum. Düzeldi mi sizin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…