- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
-
- Konu Sahibi caninfistigi
@in vino veritas 12 Nisana kadar ban yemek için ne yaptın kızım tuvalette ekmek mi yedinbu ban değil yani baya müebbet
napiyonuz burda ben anlamdim
popi ne demek
ay ben kıl olduğum üyeleri göz ardı etmiyorum yazıp yazıp dalga geçmek daha zevkli geliyo
ay koptum belli zaten çarpılmış resmen kız
@in vino veritas 12 Nisana kadar ban yemek için ne yaptın kızım tuvalette ekmek mi yedinbu ban değil yani baya müebbet
Başlık düzenlenebilirmi peki kuzum :)Tam destek geldi
bdv'de saçma sapan konu açanları mı?
Adlarını zikretmiyoruz zaten yoksa konumuz kapatılıraklıma bi kaç üye geliyo ama isimlerini bile zikretmek istemiyorum bööööğğğk geldi
Banlanıyorsun o zaman ama ya. Hiç değmeyen konularda değmeyen adamlar için banlanmak en çok koyan.
Üyelerin yorum yapmasını engellemek, sitenin durgunlaşmasına yardım ve yataklık etmek, örgüt kurmak bla blaKurallara aykırı mı ki?
bugüne kadar en ağırıma giden banlanma şekli o zaten fıstık ya, düşünsene siyasette çatır çatır savaşmışsın gelip dayak yediği halde kocişini öven kadına "kafana az darbe al" dediğin için 15 gün karartılıyorsunadaletin bu mu dünya
Ne olmasını istiyosunuz başlığın? Ben ileteyimBaşlık düzenlenebilirmi peki kuzum :)
Adlarını zikretmiyoruz zaten yoksa konumuz kapatılır
Birlikte gitmişdik o mesajdabugüne kadar en ağırıma giden banlanma şekli o zaten fıstık ya, düşünsene siyasette çatır çatır savaşmışsın gelip dayak yediği halde kocişini öven kadına "kafana az darbe al" dediğin için 15 gün karartılıyorsunadaletin bu mu dünya
Başlık düzenlenebilirmi peki kuzum :)
He yani siyasi suçlu olmak dururken gidip böyle bir şeyden ban yemek...
Birlikte gitmişdik o mesajda
Protesto olsun kısaca :)Ne olmasını istiyosunuz başlığın? Ben ileteyim