- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.559
- 598
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Kapat konuyu kapat değiştir eee ne diyodum ben de işte hafta sonu saç boyatıcam falan
Evet tabi onu konuşuyorduk tam... Fıstıki yeşilde hala ısrarlı mısın?
Yok yok isim cisim yokSelam tatlişlarr
Benim de surekli benzer konular acip isine gelmeyen yorumlari es gecen, uyuz oldugum bi yillarin uyesi var ama isim vermiyoz deeğğmiiisimdi isim versem eminim çoğusu daa bana katilir canla başla ama neyysee
Ulan dan diye de girdim ha konuya
YaaaaYok yok isim cisim yok
Kalbimizde
Selam tatlişlarr
Benim de surekli benzer konular acip isine gelmeyen yorumlari es gecen, uyuz oldugum bi yillarin uyesi var ama isim vermiyoz deeğğmiiisimdi isim versem eminim çoğusu daa bana katilir canla başla ama neyysee
Benimde konu acip acip milleti birbirine dusurdukten sonra gozyaslari icinde ablaaa abiiii konumu kapatsana diyen fake oldugunu dusundugum bir uye var ama bak veriyor muyum isim hayir iste burasi onlar yorum yapinca oralara prim vermemek yazmamak icin buralarda takilmaya acildiSelam tatlişlarr
Annem tabagi ettiydim sekeri unutmusum bak tuhkonunun en başından beri takip ediyorum.
belki bir pro üye beni aşağılarda görürde davet eder diye
Hiç işte
Bi kac nick degistirdi oncelikleNickinin ilk kelimesi ne
Bi kac nick degistirdi oncelikle"yururken sağ ayağını once atti; kesin bana aşık" kafasında ve aksi yorum yapanlari buyuk bi tiksintiyle karsiliyo bence anlasilmistir
Detay verirsem herkes anlayacak yaaBenim jetonum hep gec duser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?