- Konu Sahibi caninfistigi
Adam olacak kiz yine mapista
Cagiramadim acaba neye gaita yerine m..k dedi yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha haklısın ama offline olarak takip ediyorum konuları içeriği beğenirsem yazıyorumAma sadece 214 mesajın var. En az bin mesaj gerekiyor bunun için.
yok almam libidocuğumBak şimdi ciddiye alıcak :))
Benim mesajım 4 senede 2bin küsür ilk defa etiketlendimbu tür konularda hiç etiketlenerek çağırılmadım hiç sevenim yok
Ben gideyim o vakittoplamda en az 6 ay mapusluk, 1000 den fazla mesac neyin ve bisürü beğenisi olmayan Aryan Sisterhood luğa kabul edilmiii.. dağılın libi sende broşürlerimizi dağıt
Adam olacak kiz yine mapista
Mok a da ban mı varAdam olacak kiz yine mapista
Birazdan bende mapısa dusucem
toplamda en az 6 ay mapusluk, 1000 den fazla mesac neyin ve bisürü beğenisi olmayan Aryan Sisterhood luğa kabul edilmiii.. dağılın libi sende broşürlerimizi dağıt
zengin koca ayartan, kocası kötü, çocuklu mağdur kadın, boşanamıyormuş. bir el atalım da iki tarafı boşatıp mağdurları everelim :)
WOLFROG yok mu o nerede
şimdi böyle hatunlar etiketleniyor ya ben de heveleniverdimBenim mesajım 4 senede 2bin küsür ilk defa etiketlendim
Sen baya atılgansın
Sen niye gittin şimdi :/Mok a da ban mı var
Ama biz nediyoruz sen napıyorsun
nameaver litfen gidermisin
Gördüm hemen kaçar mı ama bu kadar açık yazmayalım konumuz kapanmasın dimi ama :)
Yaa bu kız size nettti?Mok a da ban mı var
Ama biz nediyoruz sen napıyorsun
nameaver litfen gidermisin
Gördüm hemen kaçar mı ama bu kadar açık yazmayalım konumuz kapanmasın dimi ama :)
Ben bi yemek hazırlıyayım yarım saate gelirim boş bırakmayın burayı :)