PROTESTAN 200ML YUMUŞAK KAPSÜL KULLANANLAR

minikamONUR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
258
117
53
38
Merhaba çocuk sahibi olmak istediğim için doktor bana bu ilaçı verdi günde bir defa 3tane... Kullanan varmı aranızda arkadaşlar

Merhaba çocuk sahibi olmak istediğim için doktor bana bu ilaçı verdi günde bir defa 3tane... Kullanan varmı aranızda arkadaşlar
Canim salam 14 gun once doktorum yumurta catladan iyne yapdim 15 ci gunden progesteron wam her gece 1 tane soyledi vaginaya onuda paydim wu an test boyle bacim bu ne bilirsen soyle cok kotuyum progesterondan ola bilirmir? Catlatma iynesinden 14 gun kecmiw ((

Eklentiler

• IMG-20151227-WA0050.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 63
Hami

Ya bana bu yardımcı olun nolur benim adet hep duzenliydi ama bu ay bir aydır adet olmuyorum doktora gittim kist var dedi progestan100 ml verdi dördüncü gün kullanıyorum ama adet olmadim hala ne zaman olur ki çok korkuyorum

adet dışı kanama sebebiyle gitmiştim bana bu ilacı verdi ama içtikten yarım saat sonra bayılıyordum hastaneye kaldırıyorlardı beni ve ayılmam da uzun sürüyordu serumlar falan veriyolardı bıraktım düzeldi niye böyle oldu bilmiyoruöm

Canim bende gebeliğin ilk 3 ayinda kullandim. Progesteron degerim cok dusuk cikmisti. Doktor acil bu ilaca basladi. Yoksa Allah korusun dis gebelik yada bos gebelik olusacakti

Canim bende gebeliğin ilk 3 ayinda kullandim. Progesteron degerim cok dusuk cikmisti. Doktor acil bu ilaca basladi. Yoksa Allah korusun dis gebelik yada bos gebelik olusacakti

Allah korusun bende öylr bişi olsa bu ilacı kullanamam . Yerine aynı eş değer de bi ilaç var mı acaa

Benim bebegim bu ilacla tutundu canim tabi Allahin izniyle. Bu ilaci kullanmasaydim kotu sonuclarla karsilasacaktim.
biliyorum canım herkes bu ilacı öneriyor gördüm bi kaç yerde de Rabbim o duruma düşürmesin herkesi yanı sıra da bni
Şuanlık hamiş değilim zatrn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…