Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim salam 14 gun once doktorum yumurta catladan iyne yapdim 15 ci gunden progesteron wam her gece 1 tane soyledi vaginaya onuda paydim wu an test boyle bacim bu ne bilirsen soyle cok kotuyum progesterondan ola bilirmir? Catlatma iynesinden 14 gun kecmiw ((
Canim salam 14 gun once doktorum yumurta catladan iyne yapdim 15 ci gunden progesteron wam her gece 1 tane soyledi vaginaya onuda paydim wu an test boyle bacim bu ne bilirsen soyle cok kotuyum progesterondan ola bilirmir? Catlatma iynesinden 14 gun kecmiw (([/QUOhamilesin gibi duruyor ama sen yinede bi kan tahlili yap sağlık ocağında
Ya bana bu yardımcı olun nolur benim adet hep duzenliydi ama bu ay bir aydır adet olmuyorum doktora gittim kist var dedi progestan100 ml verdi dördüncü gün kullanıyorum ama adet olmadim hala ne zaman olur ki çok korkuyorum
adet dışı kanama sebebiyle gitmiştim bana bu ilacı verdi ama içtikten yarım saat sonra bayılıyordum hastaneye kaldırıyorlardı beni ve ayılmam da uzun sürüyordu serumlar falan veriyolardı bıraktım düzeldi niye böyle oldu bilmiyoruöm