- 14 Ocak 2014
- 67
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi KEZBANYURT
Arkadaşlar 5 kg fazlam var, fitness'a başladım haftada 3 gün yaklaşık 1.5 saat cardio ile başlayıp, aletlerle devam eden programım var. yediklerime genelde dikkat etmeye çalışırım. protein tozu içmeli miyim? aramızda kullanan arkadasım var mı?
dayımın oğlu bi ara kullanıyodu ama şuanda kullanıyo mu bilmiyorum. protein tozunu genelde erkekler kas yapmayı hızlandırsın ve dışarıdan alamadıkları proteini alabilmek için içerler. zayıflamak için bi faydası olur mu bilmiyorum
ya hani hızlı kas yaparsa bi yandanda zayıflatır diye düşünüyorum ama bilemiyorum işte küzel karın ve bacak kasları yaparım belki
sana fikrimi söyliyim mi bence spor salonuna git. onlar sana kilo vermende yardımcı olurben evde 5 kilo veriyim dedim 10 kilo verdim ve aylardır 5 kilo almaya uğraşıyorum ama kilo alamadım
Arkadaşlar 5 kg fazlam var, fitness'a başladım haftada 3 gün yaklaşık 1.5 saat cardio ile başlayıp, aletlerle devam edeı programım var. yediklerime genelde dikkat etmeye çalışırım. protein tozu içmeli miyim? aramızda kullanan arkadasım var mı?
Arkadaşlar 5 kg fazlam var, fitness'a başladım haftada 3 gün yaklaşık 1.5 saat cardio ile başlayıp, aletlerle devam eden programım var. yediklerime genelde dikkat etmeye çalışırım. protein tozu içmeli miyim? aramızda kullanan arkadasım var mı?
Merhaba ben Herbalife'ın Formül 3 Protein Takviyesi Tozunu kullandım ve çok memnun kaldım. protein tozunu aldığım zaman beni tok tuttu ve daha fazla yememi engelledi. sende böylece 5 kg fazlandan kendini tok tutarak kurtulabilirsin. Herbalife Protein Tozunu kesinlikle tavsiye ediyorum.
ben ağırık çalıştığım günlerde kullanmaya çalışıyorum. egzersizden hemen sonra yağsız süt veya suyla birlikte yarım ölçek whey protein(peynir altı suyundan yapılanlar) alırsan sana yeter çünkü whey proteinler çok hızlı kana karışıp ağırlık esnasında hasar gören kasların tamirini sağlar(kaslar zorlanınca lifleri yırtılır ve bu şekilde yeni kas lifleri oluşturur vücut bu şekilde kasların büyür, eğer kaslarını çalıştırıp yeterince beslenmezsen küçülürler). kazein(casein diye yazar süt süt proteinidir) veya ikisi bi arada olanlar uzun sürede parçalanırlar senin için gerekli değiller. vereceğin kilo zaten az bu kiloyu verirken kaslarını biraz arttırıp şekillendirebilirsen vücudun çok güzel olur.
ben ağırık çalıştığım günlerde kullanmaya çalışıyorum. egzersizden hemen sonra yağsız süt veya suyla birlikte yarım ölçek whey protein(peynir altı suyundan yapılanlar) alırsan sana yeter çünkü whey proteinler çok hızlı kana karışıp ağırlık esnasında hasar gören kasların tamirini sağlar(kaslar zorlanınca lifleri yırtılır ve bu şekilde yeni kas lifleri oluşturur vücut bu şekilde kasların büyür, eğer kaslarını çalıştırıp yeterince beslenmezsen küçülürler). kazein(casein diye yazar süt süt proteinidir) veya ikisi bi arada olanlar uzun sürede parçalanırlar senin için gerekli değiller. vereceğin kilo zaten az bu kiloyu verirken kaslarını biraz arttırıp şekillendirebilirsen vücudun çok güzel olur.