Merhaba benimde 5 ay önce kaybettiğim gebeliğimde gebelik zehirlenmesi geçirdim protein kaçağı o zaman oluşmuştu şu an az da olsa devam ediyor 250 gibi bir Değerim var doktor ilaç vermedi sadece tansiyon ilacı kullanıyorum ve acımız biraz dinsin diye tekrar bebek istiyoruzProtein kaçağın kaç ki canım... benim idrar testlerinde ++ bile çıkıyor...hem yüksek tansiyon hem proteinuri hastasıyım ve 14 haftalık hamileyim...
Simdi okudum mesajinizi bizde bugun biyle bir sey ogrendik ve bizde cok caresiziz ozelden yazarmisiniz rica etsemböbrekte amiloidoz ve böbrekte protein kaçağı ile ilgili tedavi için ,Türkiyede en iyi nefroloji ve romatoloji bölümü olan hastane ve en iyi nefroloji ve romatoloji doktoru bilen varsa ne olur yardımcı olsun. Allah rızası için. Gerçekten şuan cok çaresiz ve ne yapacağımızı bilemez durumdayız.
Merhaba ben de oğlumu 4 ay önce bu lanet olası durum yüzünden kaybettim gebeliğimin 2. Ayında testlerimde negatif olan protein kaçağı 5. Ayından sonra 11100 küsürdü tansiyon da yükselmişti ilaçlarla tansiyon normale döndü de kaçak düzelmedi bebek beslenemiyordu her yerim şişmişti. 21 gün haftanede yattım. Hemen alacaklardı yaşasın diye kendimi riske attım bekledim. Son zamanlarda dayanamadım. 29 hafta 2 günlükken sezeryan oldum. 840 gramdı oğlum. Ama karın boşluğumdan 5-6 litreye yakın su çektiler. Albüminim 1 buçuğa düşmüştü. Oğlumda kuvezde 3 gün yaşadı kaybettim. Doğumdan on gün sonra tansiyon normale döndü ilaçları bıraktım. Holter de taktırdım doktor normal dedi tansiyon ilacı yazmadı. Ama böbreklerim 4 aydır düzelmiyor. Kaçak eserdi geçen hafta gittim 1+ olmuş. Nefrolog delix 2.5 verdi kullanıyorum ama bu da sersemlik nefes darlığı falan yapıyor. Bu durumu yaşayan var mı ne kadar zamanda düzelir bu böbrekler kronik hasta değilim çünkü gebelik öncesi ve ilk aylardaki testlerde negatifti. Bu durumu yaşayan var mı ne kadar zamanda düzeldi?Merhaba benimde 5 ay önce kaybettiğim gebeliğimde gebelik zehirlenmesi geçirdim protein kaçağı o zaman oluşmuştu şu an az da olsa devam ediyor 250 gibi bir Değerim var doktor ilaç vermedi sadece tansiyon ilacı kullanıyorum ve acımız biraz dinsin diye tekrar bebek istiyoruzNasıl bir yol izlediniz nelere dikkat etmek gerekiyor yardımcı olur musunuz
Mrb hala doktor ariyorsaniz bana ozelden yazarsaniz doktor tecrubelerimizi paylasayim canimböbrekte amiloidoz ve böbrekte protein kaçağı ile ilgili tedavi için ,Türkiyede en iyi nefroloji ve romatoloji bölümü olan hastane ve en iyi nefroloji ve romatoloji doktoru bilen varsa ne olur yardımcı olsun. Allah rızası için. Gerçekten şuan cok çaresiz ve ne yapacağımızı bilemez durumdayız.
Merhaba, protein kaçağınız tam olarak düzeldi mi?Merhaba benimde 5 ay önce kaybettiğim gebeliğimde gebelik zehirlenmesi geçirdim protein kaçağı o zaman oluşmuştu şu an az da olsa devam ediyor 250 gibi bir Değerim var doktor ilaç vermedi sadece tansiyon ilacı kullanıyorum ve acımız biraz dinsin diye tekrar bebek istiyoruzNasıl bir yol izlediniz nelere dikkat etmek gerekiyor yardımcı olur musunuz
3 ay oldu doğum yapalı halen düzelmedi 1000lerde çıkıyor halaMerhaba tam olarak diyemem yaklaşık 2 ay önce 24 saatlik baktırmıştım 170 lerdeydi. Sizin düzelmedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?