Gelinlik Modelleri Pronovias modellerinden sizce hangisi

gul89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
143
0
96
İstanbul
Kızlar kafam o kadar karışıkki anlatamam. Hiç bu kadar kararsız kalacağımı tahmin etmezdim. bilmiyorumkismile

Ben her zaman ikili fotoğraftaki gibi bir model düşünüyordum. Yani porto ve prima modelleri gibi tamamen dantel ve çok kabarık olmayan bir model. 1.fotodaki gibi

Dün iki modaevi gezdim tesettürlü olduğum için bu modeller kapatıldığında dümdüz elbise gibi durur dedi her iki gelinlikçide bu yüzden yine dantelli ama göğüs altında kollarda işlemeli yani biraz daha hareketli modeller denedim. :sm_confused:

Bugün nişanlıma bazı modeller gösterdim oda en çok rima modelini beğendi (2.foto). Bu çok güzel dedi bende o modeli çok beğeniyordum ama aylardır farklı bir model düşündüğüm için kafam baya bir karıştı. Lütffen sizde fikirlerinizi belirtin. Bu arada hala çok kabarık düşünmüyorum boyum 173 ve nişanımla aynı boydayız iste böyle fikirlerinizi bekliyorum lütfen yardım...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Eklentiler

• $gelinlik_modasi_3.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 100
  • $3244608600_b2b22db9f4.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 158
ben 1 diyorum...bir arkadasim da ayni modeli tercih etmisti ve tek kelimeyle muhtesem olmustu. kapali halini bilemiyorum tam olarak nasil olur ama bence zarif durur. 2. resimdeki gibi gelinlikleri ben pek begenmiyorum, etek kismi bana garip geliyor.

icine sinen neyse sana yakisan da odur canim. simdiden mutluluklar!

Son düzenleme:
çok teşekkürler yanıtarınız için aslında bencede öyeydi ama işte hem gelinikçiler hem nişanlım öyle diyince benim kafa iice karıştı laelaelaelaelae

Bencede 1. model daha güzel fakat istiyorsan çok hafif kabarıklık vereblirsin eteğine hem böyle dümdüz haliyle seni nişanlından daha uzun gösterir diye düşünüyorum.ınşallah istediğin modeli bulursunn

1 guzel bence 2 nin etegi bi garip öyle sekilli olanları sevmiyorum duz inecek etek

ıkinci modeli tercih et derim. Birinci model de çok güzel ama benim dikkatimi bir durum çekti. Nişanlımla aynı boydayız dedin. Çok kabarık olmayan modeller gelinleri olduğundan daha uzun gösterir demişti bana modaevindeki çalışanlar. Eğer bu durum seni rahatsız etmzse birinciyi tercih edebilirsin.

istanbulda yaşıyorsun di mi
en iyisi git pronoviasa
orda bu iki gelinliği de dene
ordakilere de ki ama ben kolunu kapatmak istiyorum nasıl olur
onların elinde seçenekler var sana gösteriyorlar
birebir görmüş olursun hangisinde daha güzel oluyor icine sindikten sonra gidip diktirirsin.
ben tesettürlü değilim
dün denedim ilk defa
bir gelinlige kol takılmasını istedim straplesden farklı nasıl durur diye hemen ellerindeki malzemelerden teğellediler bir kol görme şansım oldu bire bir
ben dün senin 1. modelde bahsettiğin bir tarz gelinliği beyaz butikte denedim , resimde gördüğümden çok çok daha güzel durdu , ışıl ışıldı bayıldım. kesinlikle o model bir gelinlik almaya karar verdim, kolunu kapattıgın zaman da cok sade duracagını düşünmüyorum

arkadaşlar çok teşekkürler yardımlarınız için bugün modaevinde her iki modelide denedim. kapatınca gerçekten çok sade oldu birde diğer modeli denedim etekleri o kadar dik değildi daha yumuşaktı bu yüzden model hem benim hem ailemin daha çok hoşuna gitti. vereliniortak

Öndeki drapeler çok şık durdu ayrı bir hava kattı. düz modelden yavaş yavaş vazgeçiyorum sanırım en büyük etkende böyle düz bir modeli abiye olarakta giyebilirsin dedi herkes. bilmiyorumkismile

Birde dediğiniz gibi boyum nişanlımla aynı olduğumdan düz modellerde beni olduğumdan uzun göstereceğinden birde duvakla falan iyice uzun olcağından nişanlımdan baya uzun gözükürüm diye korkuyorum. Peki sizin tavsiye edeceğiniz modeller varsa ekleyebilirmisiniz.

a.s.

ben ikisinide çok beğendim ama üstüne giydiğin zaman nasıl taşıdğın önemli modelden çok..
ikisinide dene bak hangisi daha hoş duracak üstünde

benim kuzenimin arkadaşı 1 numaralı gelinliğe benzer bir şey giydi. o da kapalı. üst kısmını fln kapamışlardı gayet güzeldi ben 1 derim.

1.si zuhal topalın gelinliği...yani mankene göre daha kilolu birinin üstünde gördük onu gayet hoş olmuştu ben 1 derim..

ben kesinlikle 2 diyorum canım. ben de onu diktirmeye karar verdim çok şık duruyor fakat güvendiğin bir gelinlikçi olsun çünkü aynı kumaşı kullanmazsa model tamamen değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…