Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bilgi benim için de çok yararlı oldu.
Şahsen teşekkür etmek istedim.
Bir de sormak istediğim birşey var, gelinlik konusunda bir hayli bilginiz var sanıyorum?
Ben gelinliğimi kiralamak istiyorum ama kiraladığım gelinliğinde şık ve güzel olmasını istiyorum.
Ne önerirsiniz?
Bir gelinliği üstünüze ve istediklerinize göre sıfırdan diktirip kiralama seçeneğiniz var, satılık fiyatından 200-300 lira aşağıda olur vu yöntemle. Ne için kiralamak istiyorsunuz, bütçe kısıtı mı yer sorunu mu
verdiğin bilgiler için çokkk teşekkürler minenescim çünkü daha dikkatli olmamı sağlayacak provalarda Moda evim bu modeli farklı bir dantelle dikmişler, denedim ve bayıldım sadece danteli beğenmediğim için burdakine benzer bir dantel seçtim, yalnız benim saçtiğim dantelin motifleri birbirine baya bir uzak lazerde yakınlaştırılacak onlar istediğin görüntü oluşacak diyorlar umarım dedikleri gibi olur
Bir kumaş türünü doğru kullanmaya uğraşmak takıntı değil. Ayrıca bu danteller Türk danteli değil. Dantel bile değil. Brode. Türk üretimi olduğundan da şüpheliyim. Fransız danteli derken de illa fransız üretimi olması gerektiğinden de bahsetmiyoruz, yeter ki gerçekten dantel olsun, yani ince ve desenliyle dokunmuş bir kumaş olsun, tül üstüne işleme olmasın. çünkü arada gerçekten fark oluyor, tabi bilmem hiç ikisini yanyana karşılaştırma şansınız oldu mu...Ayrıca neden kızlar beğendiği bir modelle %99 benzerlik şansları varken %70le yetinsinler ki? Çin-Kore üretimleriyle aynı fiyatta olabilirken hem de...
şimdi benim seçtiğim dantel gomeradaki dantele benziyormu benzemiyormu tereddütte kaldım bu yorumla :44: ben biraz fransız dantelinden hoşlanmadığım için bu tarzada gitmiş olabilirim ama dağılımını aynı şekilde yaparlarsa olur dimi? olur mu ?
daha önce paylaştığım linkteki resimler ve açıklamalar yeterli olmadı sanırım. anlaştınız diye moralinizi bozmamak adına söylemedim ancak madem sordunuz, gelinlikçinizin size kullanacağı kumaş orijinal gomera modelindekiyle aynı tür değil. sadece desen farkından bahsetmiyoruz, dokuma tekniği olarak tamamen farklı bir kumaş. yüzeysel bir bakışta benzer duracaktır tabi ki ancak çok büyük bir benzerlik yakalayamazsınız bu kumaşla.
ilginç, boncuklu dantel kullanmış, çok nadiren yapar pronovias. bu arada, dantelin altına saten kalıp üstünde dalya kullanmışlar, görünüşü etkileyecek önemli bir ayrıntı...
Pronovias Wedding Dresses [Gomera] at BestBridalPrices.com
teşekkür ederim minenescim bu büyük görselde daha net belli oluyor danteli yoo morelim bozulmadı aksine rahatladım çünkü yakından gomeranın danteli o kadarda hoşuma gitmedi şimdi, benim seçtiğim belki dantel değil brode yada benzeri birşey ama daha hoş duruyor (bana göre) , bu püsküllü fransız dantellerinden pek hazetmiyorum her ne kadar kaliteli,pahalı,işçilikli vb olsalarda bana babanemin masa örtülerini anımsatıyor birde dantelden ziyade modelin dikim kalitesi asıl büyük rol oynayan bence tek kaygım ondan yana şimdi umarım deneme modellerindeki gibi titiz bir işçilik çıkartırlar