İnternetten bakarak bu iki gelinliği çok beğendim. Pronoviasa gidip denemek istiyorum ama oturduğum yere çook uzak malesef. Fiyatları eğer ki bütçeyi aşarsa hiç gitmicem.Tahmini olarak söyleyebileceğiniz bişeyler var mı?
Eki Görüntüle 621544 Eki Görüntüle 621545 Eki Görüntüle 621546
Eki Görüntüle 621547 Eki Görüntüle 621548 Eki Görüntüle 621549
İnternetten bakarak bu iki gelinliği çok beğendim. Pronoviasa gidip denemek istiyorum ama oturduğum yere çook uzak malesef. Fiyatları eğer ki bütçeyi aşarsa hiç gitmicem.Tahmini olarak söyleyebileceğiniz bişeyler var mı?
Eki Görüntüle 621544 Eki Görüntüle 621545 Eki Görüntüle 621546
Eki Görüntüle 621547 Eki Görüntüle 621548 Eki Görüntüle 621549
ben bunu 800 900e diktrdim canım şahsen ankarada:)
800-900 gelinlik kira mı satın alma mı melek :) ben gelinliği bırak kına gecesinde giyeceğim şalvarı 700 e aldım
:))) hadi canımmm naptın 700 yaa bindallı fiyatları 200 300 zaten
kızlar ben de akayda çok beğendim bi tane ama orası da pahalıymış sanırımburda bi konu aşmıştım bunu diktirsen de pahalıya gelir diyenler oldu ne yapıcam bilmiyorum aklım onda kaldı.
başka modeller içime sinmiyo
Hay Maşalllahcanım ben pronoviastanbi gelinlik beğenmiştim fiyatları aşırı uçuk. beğendiğim gelinliğe 9000 dediler aynı gelinliği başka mağazalar 2500-3500 fiyat vermişti. yani modeli ordan beğenip başka gelinlikçilere diktirmen mantıklı çünkü oradan 7000 den aşağı gelinlik bulacağını snamıyorum.
Bende.. Bu pazar bi aksilik çıkmazsa gidip fiyatını sorcam..ben ilk gelinliğe bayıldım
Çok teşekkür ederim :)Merhaba,
Fotoğrafını koyduğun iki gelinliğide geçen haftaki provamda denedim. Fiyatlarını söyleyeyim hemen straplez olan 5400 civari, 2. model ise 5100 civarı. %10 indirim yapıyorlar. Bende ikinci modele bayılarak gitmiştim Pronovias'a hatta İstinyepark'ta 1 adet vardı benim denemem için bekletmişlerdi ama gelinlik fotoğraftaki gibi değil, altındaki tüller parça parça hep dümdüz uzun bir tül bekleme kısalı uzunl parçalardan oluşuyor alt kısmı benim hiç hoşuma gitmedi. Straplez olan ise gerçekten cok güzel fakat ben straplez düşünmediğim için onu eledim. Yine 2. ye benzer üst kısmı tüllü olan bir model aldım adı DURBAN, onunda fiyatı 5.150. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
Merhaba,
Fotoğrafını koyduğun iki gelinliğide geçen haftaki provamda denedim. Fiyatlarını söyleyeyim hemen straplez olan 5400 civari, 2. model ise 5100 civarı. %10 indirim yapıyorlar. Bende ikinci modele bayılarak gitmiştim Pronovias'a hatta İstinyepark'ta 1 adet vardı benim denemem için bekletmişlerdi ama gelinlik fotoğraftaki gibi değil, altındaki tüller parça parça hep dümdüz uzun bir tül bekleme kısalı uzunl parçalardan oluşuyor alt kısmı benim hiç hoşuma gitmedi. Straplez olan ise gerçekten cok güzel fakat ben straplez düşünmediğim için onu eledim. Yine 2. ye benzer üst kısmı tüllü olan bir model aldım adı DURBAN, onunda fiyatı 5.150. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
ben bunu 800 900e diktrdim canım şahsen ankarada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?