• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pronovias gelinlik fiyatları?

Sakuura

Oluruna bırak...
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
1.091
321
128
Ankara
İnternetten bakarak bu iki gelinliği çok beğendim. Pronoviasa gidip denemek istiyorum ama oturduğum yere çook uzak malesef. Fiyatları eğer ki bütçeyi aşarsa hiç gitmicem.Tahmini olarak söyleyebileceğiniz bişeyler var mı?
$BERLIN_A.jpg$BERLIN_B.jpg$BERLIN_C.jpg
$DOMINIC_A.jpg$DOMINIC_B.jpg$DOMINIC_C.jpg

İnternetten bakarak bu iki gelinliği çok beğendim. Pronoviasa gidip denemek istiyorum ama oturduğum yere çook uzak malesef. Fiyatları eğer ki bütçeyi aşarsa hiç gitmicem.Tahmini olarak söyleyebileceğiniz bişeyler var mı?
Eki Görüntüle 621544 Eki Görüntüle 621545 Eki Görüntüle 621546
Eki Görüntüle 621547 Eki Görüntüle 621548 Eki Görüntüle 621549

canım ben pronoviastanbi gelinlik beğenmiştim fiyatları aşırı uçuk. beğendiğim gelinliğe 9000 dediler aynı gelinliği başka mağazalar 2500-3500 fiyat vermişti. yani modeli ordan beğenip başka gelinlikçilere diktirmen mantıklı çünkü oradan 7000 den aşağı gelinlik bulacağını snamıyorum.

:))) hadi canımmm naptın 700 yaa bindallı fiyatları 200 300 zaten

canım benim nişanlımlar göçmen onların özel ayrı şalvar diolar ondan kına gecelerinde tğüm kızlar giyoyrlarmış iğne oyalı falan valla 700 aldık :) hatta model model yanımda 1 kişi aldı 1600 e kaftanlı öle yani :)

kızlar ben de akayda çok beğendim bi tane ama orası da pahalıymış sanırım :( burda bi konu aşmıştım bunu diktirsen de pahalıya gelir diyenler oldu ne yapıcam bilmiyorum aklım onda kaldı.
başka modeller içime sinmiyo :(

kızlar ben de akayda çok beğendim bi tane ama orası da pahalıymış sanırım :( burda bi konu aşmıştım bunu diktirsen de pahalıya gelir diyenler oldu ne yapıcam bilmiyorum aklım onda kaldı.
başka modeller içime sinmiyo :(

canım bildiğim kadarıyla akay o kadar pahalı değil bide onların çok kampanyaları var bence onu takip et .

canım ben pronoviastanbi gelinlik beğenmiştim fiyatları aşırı uçuk. beğendiğim gelinliğe 9000 dediler aynı gelinliği başka mağazalar 2500-3500 fiyat vermişti. yani modeli ordan beğenip başka gelinlikçilere diktirmen mantıklı çünkü oradan 7000 den aşağı gelinlik bulacağını snamıyorum.
Hay Maşalllah:53:
Hayatta alın diyemem ben nişanlıma 9000binlik gelinliği:53:
en fazla 4000 diyodum :43:

8000 civarı diye biliyorum. eğer uçuk iyilikte maddi durumun yoksa gerçekten gereksiz.

belki aynı kalitede olmaz ama aynısını kaliteli tüllerle diken modaevleri bulabilirsin.

Merhaba,

Fotoğrafını koyduğun iki gelinliğide geçen haftaki provamda denedim. Fiyatlarını söyleyeyim hemen straplez olan 5400 civari, 2. model ise 5100 civarı. %10 indirim yapıyorlar. Bende ikinci modele bayılarak gitmiştim Pronovias'a hatta İstinyepark'ta 1 adet vardı benim denemem için bekletmişlerdi ama gelinlik fotoğraftaki gibi değil, altındaki tüller parça parça hep dümdüz uzun bir tül bekleme kısalı uzunl parçalardan oluşuyor alt kısmı benim hiç hoşuma gitmedi. Straplez olan ise gerçekten cok güzel fakat ben straplez düşünmediğim için onu eledim. Yine 2. ye benzer üst kısmı tüllü olan bir model aldım adı DURBAN, onunda fiyatı 5.150. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

Merhaba,

Fotoğrafını koyduğun iki gelinliğide geçen haftaki provamda denedim. Fiyatlarını söyleyeyim hemen straplez olan 5400 civari, 2. model ise 5100 civarı. %10 indirim yapıyorlar. Bende ikinci modele bayılarak gitmiştim Pronovias'a hatta İstinyepark'ta 1 adet vardı benim denemem için bekletmişlerdi ama gelinlik fotoğraftaki gibi değil, altındaki tüller parça parça hep dümdüz uzun bir tül bekleme kısalı uzunl parçalardan oluşuyor alt kısmı benim hiç hoşuma gitmedi. Straplez olan ise gerçekten cok güzel fakat ben straplez düşünmediğim için onu eledim. Yine 2. ye benzer üst kısmı tüllü olan bir model aldım adı DURBAN, onunda fiyatı 5.150. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
Çok teşekkür ederim :)
8000-9000 bin deyince herkes gözüm korkmuştu epey bi. Ama çokta astronomik rakamlar değilmiş.
Gidip denicem bende içimde kalmasın :)

Merhaba,

güle güle kullan :)

kızlar sizce gelinliği kiralamak mı yoksa satın almak mı daha mantıklı ve sizce gelinliğe maksimum ne kadar paralı verilmeli?

Kızlar Ankara'da bu tip modelleri gösterip gelinliği diktirebileceğiniz, yetenekli, uçuk fiyatlar sunmayan modaevi/evleri biliyor musunuz? İstanbul'da da olabilir?...Neticede 3-4 saat giyilecek bir şey ve çok ücret ödemek saçma ve ziyan gibi geliyor fakat kötü de olsun istemiyorum... Hem ucuz olsun hem pencere kenarı olsun gibi olmamıştır ,inşallah:)

Back