P Petuniaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2014 2 0 1 İstanbul 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Petuniaa #1 Merhabalar, Haziran 2014'te Bağdat Caddesi Pronovias'tan aldığım gelinliğimi satıyorum. Modeli : Petunia. 36 beden. İlgilenenlere gelinliğin fotoğraflarını gönderebilirim. Gelinlik 1 kez nikahta giyilmiştir. Özel olarak temizletilmiştir. Fiyatı: 3000 TL
Merhabalar, Haziran 2014'te Bağdat Caddesi Pronovias'tan aldığım gelinliğimi satıyorum. Modeli : Petunia. 36 beden. İlgilenenlere gelinliğin fotoğraflarını gönderebilirim. Gelinlik 1 kez nikahta giyilmiştir. Özel olarak temizletilmiştir. Fiyatı: 3000 TL
Defne_Defne_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2014 16 0 1 1 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Petuniaa #2 Merhabalar, Haziran 2014'te Bağdat Caddesi Pronovias'tan aldığım gelinliğimi satıyorum. Modeli : Petunia. 36 beden. İlgilenenlere gelinliğin fotoğraflarını gönderebilirim. Gelinlik 1 kez nikahta giyilmiştir. Özel olarak temizletilmiştir. Fiyatı: 3000 TLMerhaba, guncel midir ?
Merhabalar, Haziran 2014'te Bağdat Caddesi Pronovias'tan aldığım gelinliğimi satıyorum. Modeli : Petunia. 36 beden. İlgilenenlere gelinliğin fotoğraflarını gönderebilirim. Gelinlik 1 kez nikahta giyilmiştir. Özel olarak temizletilmiştir. Fiyatı: 3000 TLMerhaba, guncel midir ?