ProNail Express Manikür/Pedikür Seti

Ev Kushu

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
102
113
Arkadaşlar merhaba,
Geçen gün markette kasa sırası beklerken gördüm ProNail'in evde bakım için manikür ve pedikür setleri çıkmış.
Deneme fırsatı bulan oldu mu acaba?
Değer mi, ne diyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba,
Geçen gün markette kasa sırası beklerken gördüm ProNail'in evde bakım için manikür ve pedikür setleri çıkmış.
Deneme fırsatı bulan oldu mu acaba?
Değer mi, ne diyorsunuz?

Harika bir set. ben manikür için olanı almıştım sanırım 8,90 tl idi.
ellerim yumuş yumuş oldu, manikür de kolayca halloldu. hemen gidip biter de bulamam diye 3 tane daha aldım.
tavsiye ederim.

Harika bir set. ben manikür için olanı almıştım sanırım 8,90 tl idi.
ellerim yumuş yumuş oldu, manikür de kolayca halloldu. hemen gidip biter de bulamam diye 3 tane daha aldım.
tavsiye ederim.
Evet doğru diyorsunuz ben de akşaüstü baktım markette yoktu
Pedikür için olanı deneyeceğim ben de
Yorum için teşekkürler

Bir güncelleme yapmak gerekirse;

ProNail Express Manikür ve Pedikür Setlerini Migros'un indirim dönemlerinde almak daha hesaplı olabilir. (bilhassa stok yapmak için ideal :)

Şöyle ki; Manikür seti 8.90'dan 4.45'e düşüyor. (%50 indirimle)
Pedikür seti ise 9.90'dan 4.95'e düşüyor.

Bu anneler günü indiriminden 2 tane manikür, 2 tane de pedikür seti aldım. Ürünler bir hayli pratik gözüküyor. En kısa zamanda deneyeceğim.
Ayrıca şu bilgileri bulmuşken ekleyeyim.

Yeni Manikür & Pedikür Mucizeniz!

Eller ve ayaklar, günlük hayat koşturması içerisinde dış ortamların zararlı etkilerinden çok fazla etkilenirler ve bu etkiler çok hızlı biçimde kendilerini gösterirler.

Düzenli olarak yapılan manikür ve pedikür bakımlarıyla hem ellerin hem de ayakların zararlı etkilerden korunarak genç, diri, sağlıklı, ipeksi ve dikkat çekici bir görüntüye kavuşmaları mümkün. Ancak artık manikür ve pedikür sadece tırnak etlerinin alındığı bir hizmet olmaktan çıkıp, el ve ayak bakımının bütününü kapsayan ve gözle görülür etkilerin meydana geldiği bir bakım haline geldi. Bu değişimle birlikte, bakımların hijyenik bir ortamda tek kullanımlık kitlerle yapılıyor olması çok daha önemli bir hale geldi. Ve bu gereksinimle birlikte, ProNail salonlarında keratin ve tek kullanımlık kişiye özel kitlerle birlikte alıştığımız manikür&pedikür mucizevi biçimde muhteşem bir el &ayak bakımına dönüştü. Bu mucizevi bakım el ve ayakların nem dengesini korurken, tırnak etlerindeki sertleşme, şeytan tırnağı oluşumu, tırnak kırılmaları, incelmeleri, topuk çatlağı gibi problemleri de ortadan kaldırdı.

ProNail Express Manikür Pedikür Setleri nasıl uygulanır ?(videolu anlatım)

ProNail Express Manikür Seti Uygulanışı:

ProNail Express Pedikür Seti Uygulanışı:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…