• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Promotil Women yada Prowomen saşe Kullanıp Gebe Kalan Var Mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Celin30

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
1.581
1.682
83
Arkadaşlar eşime doktor Promen K Saşe vermişti. 1 kutu kullandı. Bende yaklaşık 7 ay İnofolic Combi kullandım ama adetlerim bile düzene girmedi. Bende Promotil Women a şans vermek istedim. Eşime de Promotil men devam ediyorum mg olarak vitamin değerleri daha yüksek.

Prowomen yada Promotil women kullanıp gebe kalanlar yada adeti düzene girenler var mı?

Lütfen olsun

Bende bir aydir iciyorum faydasi olacakmi bilmiyorum bir aylikmi verdi canim yani sadece birer kutu mu kullanacaksiniz

Ben pkos hastasıyım prowomenı 3 ay kullandım şimdi dördüncü kutudayım.. İçeriği çok zengin.. Ancak adeti düzenleme gibi bir vaadi yok.. yumurta kalitesini arttırdığını söyledi bana da doktorum

Arkadaşlar eşime doktor Promen K Saşe vermişti. 1 kutu kullandı. Bende yaklaşık 7 ay İnofolic Combi kullandım ama adetlerim bile düzene girmedi. Bende Promotil Women a şans vermek istedim. Eşime de Promotil men devam ediyorum mg olarak vitamin değerleri daha yüksek.

Prowomen yada Promotil women kullanıp gebe kalanlar yada adeti düzene girenler var mı?

Lütfen olsun
Bunlar nedir canım? Biraz açıklar mısın? Eğer yararlı birşeyse bende alayım. Eşim içiyor demişsin tadı nasıl acaba? Benim eşim herşeyi içmez tadı kötü değilse alır denerim

Bende bir aydir iciyorum faydasi olacakmi bilmiyorum bir aylikmi verdi canim yani sadece birer kutu mu kullanacaksiniz
en az 3 ayı tamamlamak gerekiyor.

"Promotil Women Güçlü Antioksidan desteği ile kadın üreme sağlığı ve gebelik oranı artışını destekleyen saşe form kombinasyondur.

Promotil Women, Üreme organları fonksiyonlarında en önemli negatif faktörlerden olan Oksidatif stres ve ROS hasarlarının azaltılması potansiyelini taşıyan güçlü ve zengin Antioksidan içeriği ile; kadın üreme sisteminde, hormon regülasyonu, mensturasyon döngüsünün düzenlenmesi, yumurta hücre olgunlaşması, yumurta sayı ve kalitesininin düzenlenmesi ve Yardımcı Üreme Teknikleri’ne (ART) destek ortamın hazırlanmasını gözetir.

Özellikle içindeki 2000 MG Myo-Inositol ve üzüm çekirdeği ekstresi sayesinde PCOS üzerinde etkilidir. Oksidatif stres üzerindeki nötrleyici etkisi ile, Uterus ve yumurtalıklarda oluşabilecek endometriosis, enfamasyon gibi hasarların önlenmesine yardımcı olarak, gebelik oluşumu için uterusun hazırlanmasına ortam hazırlar."

Ben pkos hastasıyım prowomenı 3 ay kullandım şimdi dördüncü kutudayım.. İçeriği çok zengin.. Ancak adeti düzenleme gibi bir vaadi yok.. yumurta kalitesini arttırdığını söyledi bana da doktorum

"mensturasyon döngüsünün düzenlenmesi"
vaadi var. içinde 2000 mg inositol var. pco da işe yaraması lazım.

PROMOTİL WOMEN İÇERİK

İçerik
Her Bir Dozda
Myo-Inositol 2000 mg (İNOSİTOL ORANI TEK SAŞEDE DAHA YÜKSEK)
L-Arginin 500 mg (DAHA YÜKSEK)
Üzüm Çekirdeği Ektraktı (OPC) 100 mg (SERBEST OKSİJEN RADİKAL SAVAŞÇISI)
Co Enzim Q10 100 mg
Ginseng Ekstraktı 50 mg
Damiana Ekstraktı 50 mg
PABA 25 mg
Vitamin C 200 mg
Vitamin E 12 mg
Beta karoten 2 mg
Folat 400 mcg (FOLİK ASİT DEĞİL FOLAT OLMASI ÜSTÜNLÜK)
(Quatrefolic-6S-5-MTHF) 741 mcg * (BENCE ÜSTÜNLÜK)
Vitamin B12 10 mcg
Vitamin D 10 µg

PROWOMEN İÇERİK

İçerik
Her Bir Dozda

Inositol 500 mg
Vitamin B2 3 mg
L-Arjinin 0,25 g
Vitamin B6 3 mg
Koenzim Q 10 200 mg
Beta karoten 5 mg
Vitamin E(aTE) 110 mg
Selenyum 75 ug
Vitamin C 75 mg
Vitamin D3 10 ug
Çinko 15 mg
Astaksantin 1 mg
Niasin 10 mg
Folik asit 400 ug
Vitamin B1 5 mg
Vitamin B12 10 ug

YUKARIDA Promotil seçme sebeplerimi kırmızı yazı ile belirttim. Beklentim yüksek umarım işe yarar. inofolic ile günde 1100 mg inositol alıyordum bununla 2000 mg alacağım. üzüm çekirdeği ekstresi de bir umut. umarım hepimizde bir işe yarar arkadaşlar. keşke gebe kalan yazsada umudum daha da artsa ............

Bunlar nedir canım? Biraz açıklar mısın? Eğer yararlı birşeyse bende alayım. Eşim içiyor demişsin tadı nasıl acaba? Benim eşim herşeyi içmez tadı kötü değilse alır denerim

tadı tang vardı ya böyle toz portakal aromalı. aynen o şekilde içimi güzel yumuşak canım.

Çok pahalı galiba değil mi? Benim içmediğim birşey kalmıyor o da içsin bi zahmet artık ya

evet pahalı ama ben kendimce şöyle düşündüm. her ay 3 kutu inofolic combi kullanıyordum 55 tl x 3 kutu = 165 tl bende indirimli aldım 225 tl ye kendime ne yapayım. umut ekmeğimiz :(

evet pahalı ama ben kendimce şöyle düşündüm. her ay 3 kutu inofolic combi kullanıyordum 55 tl x 3 kutu = 165 tl bende indirimli aldım 225 tl ye kendime ne yapayım. umut ekmeğimiz :KK43:
Doğru diyorsun aslında
eşimde kullanıyor işte ona dr promen k saşe verdi ben promotil men e devam ediyorum onda da.. bir umut :anneadayı::KK200::emir_bebek::dua:
bende bi eşimle konuşayım hiç doktora gitmedi ama bi zararı olmaz herhalde

Doğru diyorsun aslında
bende bi eşimle konuşayım hiç doktora gitmedi ama bi zararı olmaz herhalde
Olmaz ama siz yine de danışın. Ben bir şey demeyeyim şimdi. Sperm dna hasarını da düşürüyor. Siz yine infertilite doktorunuza veya ürolog danışın. Benim eşimin ileri hızlı hareketlisi %0 o sebeple Dr verdi. Ama zararı olacağını düşünmüyorum.

Olmaz ama siz yine de danışın. Ben bir şey demeyeyim şimdi. Sperm dna hasarını da düşürüyor. Siz yine infertilite doktorunuza veya ürolog danışın. Benim eşimin ileri hızlı hareketlisi %0 o sebeple Dr verdi. Ama zararı olacağını düşünmüyorum.
Anladım çok teşekkür ederim :KK200:

Benim pco yok ama iki kaybim var gecen aylarda bir tüp bebek merkezinde fsh 15 cikti o dr bana tup ile bile sans az dedi o ay bazi sikintilarimiz vardi ve ben bunun ustunde duramadim arastirdim fsh yuksek olunca gebe kalinamiyor ama ben iki defa kalmıştım. Sonra baska bi doktora yumurta takibi icin fsh testinde bu defa 9 cikti ve femara ile promotil verdi dr adet olcam gibi ama bakalim nasip

Bizim gelinimiz 12 fsh ile gebe kaldı. Eskiden asla kalınmaz derdim ama fikrim çok değişti. Asla moralinizi bozmayın bence. Promotile devam edinn allah gönlümüze göre versin.

Ben pco yum. Adetlerimi düzene sokmadı. Ama memnun kaldım. En az 3 ay kullanmanız gerekiyor. Biz eşimle beraber kullandık. (Eşim promotil men) Eğer ki amh düşük ise özellikle kullanın.
Adetleriniz düzensiz ise soğan kürü ve civanperçemi kullanın.

Her an müjdeli birhaber gelebilir kim bilir? 🤗

Ben pco yum. Adetlerimi düzene sokmadı. Ama memnun kaldım. En az 3 ay kullanmanız gerekiyor. Biz eşimle beraber kullandık. (Eşim promotil men) Eğer ki amh düşük ise özellikle kullanın.
Adetleriniz düzensiz ise soğan kürü ve civanperçemi kullanın.

Her an müjdeli birhaber gelebilir kim bilir? 🤗
Ay çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah.

Back
X