ben karın ağrısı şikayetiyle kadın doğum doktoruna gittim cnm ama şikayetimle ilgili herhangi bir bulgu yok dedi evliliğim bir yılı doldurmuştu ve gebe kalamamıştım yumurta takibine başlayalım dedi herşey ama herşey normalken pco denen illet çıktı bende yumurtlama problemleri yani neyse bende ilaç tedavisine başlamadan eşimden sperm testi istedi sayısı 11.000.000 hareketlilik 9 larda çıkınca eşimi ürolog a yönlendirdi muayene sırasında ve doppler testi sonucu sol tarafta 3. derece varikosel tespit edildi özel bi hastanede ameliyat oldu ameliyat sonrası rahattı fakat 2 hafta ameliyat yerinde(kasıktan 3 parmak yukarda yaklaşık 4 cmlik bir kesi) orda şişlik oluştu merhem vs kullandı morarmalar şişlikler gitti bir ay oldu ameliyatı biteli tahmini mart ayında testi yenilicez inşallah değerler olumlu artışa geçmiştir sonra da bana klomen kullanarak sağlıklı yumurta geliştirip çatlama iğnesi ile çatlatmayı deneyecek doktor bakalım.. şu an sadece bekleme modundayız :) Rabbim herkese sağlık sıhhat versin.. en tuhafı eşimde fiziksel hiçbir şikayet yoktu,benim adetlerim hormonlarım gayet normal, kilomda çok aşırı değil boyuma göre oranlı, tüylenmem de yok pco nerden çıktı anlamadık gitti sağda pcom var solda da kendiliğinden istenen boyuta gelmiyor oluşan yumurta:) bu arada bunlara sebep olan karın ağrım çooooktan geçti bile :))) hayat işte ne zaman ne geleceği belli değil . :)