Erkek İnfertilitesi Promen K kullanan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba bilgilendirmek için yazıyorum.dediğim gibi derdi aynı olan birilerine yol göstermek amacım. test sonucu çıktı. DNA kalitesi bozuk ilaçla düzeltilebilir dedi.ilaçlarımızın yanına klomen de ekledi 1 ay kullanın bir test daha verin dedi. 14 ağustosta sonuçları göstericez duruma göre bakalım ne olacak.

Inşallah güzel haberler alırsınız 🍀

Dilek0187 Dilek0187 merhaba arkadaşım,
bizde dün Dr. Kaan aydos'a gittik daha önce başka ilaç vermişti dna hasarını temizlemiştik ama şimdi bu ilacı verdi bizde devam edip hasarsızlığı kontrol altında tutamak için. siz kullandınız mı çoğu eczanede bulunmuyor nasıl temin ettiniz?
Merhaba, Kaan hoca sadece bu ilacı mı verdi acaba? Bazılarına Klomen de veriyormuş

merhaba test sonucumuz çıktı yaklaşık 4 aylık bi tedavi sonucunda hasar oranı %70 ten %1e indi. bundan sonrası için kullandığımız ilaçlardan sadece imprly isimli ilacı 6 ay boyunda kullanmamızı bu süre içinde doğal yolla gebelik için bekleyebileceğimizi sonrasında tüp bebek tedavisini yapabileceğimizi söyledi. önemli olan hasarın giderilmesi olduğu için başarı şansımızın yüksek olduğunu sayıya hıza vs bakmamamız gerektiğini söyledi. 2 gün önce merak ettiğimiz için zübeyde hanımda sperm testi yaptırdık. bakalım eskiden hep 0 çıkan hız ne olmuş diye. toplamda %6 olmuş. ciddi bi artış yok ama bunu bile görmek güzel. zaten kaan hocada sayılara takılmayın dedi. ilaçları eczanelerden pat diye gidip alamayabilirsiniz ben eczacıma gündüzden arayıp soruyorum. fiyattada ufak bi pazarlık yapıp akşamına getirtiyorum problem yaşamadım ilaç temini konusunda

merhaba test sonucumuz çıktı yaklaşık 4 aylık bi tedavi sonucunda hasar oranı %70 ten %1e indi. bundan sonrası için kullandığımız ilaçlardan sadece imprly isimli ilacı 6 ay boyunda kullanmamızı bu süre içinde doğal yolla gebelik için bekleyebileceğimizi sonrasında tüp bebek tedavisini yapabileceğimizi söyledi. önemli olan hasarın giderilmesi olduğu için başarı şansımızın yüksek olduğunu sayıya hıza vs bakmamamız gerektiğini söyledi. 2 gün önce merak ettiğimiz için zübeyde hanımda sperm testi yaptırdık. bakalım eskiden hep 0 çıkan hız ne olmuş diye. toplamda %6 olmuş. ciddi bi artış yok ama bunu bile görmek güzel. zaten kaan hocada sayılara takılmayın dedi. ilaçları eczanelerden pat diye gidip alamayabilirsiniz ben eczacıma gündüzden arayıp soruyorum. fiyattada ufak bi pazarlık yapıp akşamına getirtiyorum problem yaşamadım ilaç temini konusunda
Çok güzel bir ilerleme, darısı gebeliğe inşAllah :dua:

Back
X