• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktınım vardı bıttı ve sımdı hamıle mıyım yardımcı olur musunuz lutfen?

Zeytinlerimm

Gün bugün güzel yaşa 🤍
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
3.507
5.134
398
29
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım..
evlendıgımızden berı bebiş istiyoruz eşimde varıkosel vardı amelıyat oldu ve düzeldi... ve ondan sonra 3 ay falan adet olmadım daha sonra oldum ve yıne 1 ay falan gecıktı hastaneye gıttım 39.11 cıktı ve dostinex kullandım 2 ay sonra gıttım 1 e dusmus ve sımdı dr yıne dostinex verdi kullamıyorum 1 ayda 2 hap olarak..
2 aydır cok sukur duzenlı olarak 28 gunde 1 oluyorum adet gecen ay 24 unde oldum bu ayda 20 sınde olmam gerekıyor yanı bugun ama sımdılık tık yok sizce hamıle olabılır mıyım yanı bu ılactan sonra hamıle kalmak daha kolay oluyormus..

ahhh ahhh şu an neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama bence 24 ü ne kadar bekle. asla heves kırmak değil niyetim ama bu zıkkım ilaç gecikme yapabiliyor. inşallahhhh bebekten dolayı gecikmiştir.

aa bu ila gecıkmemı yapıyor ben bunu bılmıyordum bu ilaç sayesınde duzene gırdı sandım cnm sendedemı vardı bu prolaktın sorunun neydı? hamılesın sanırım Allah kucagına almyı nasıp etsın inş :nazar:

benimle aynı sorunu yasamıs kımse yok mu :43::43::43::43:

canım,
dostinex adet gecikmesi yapmaz.
prolaktını düşürür ve rahmi kalınlaştırır.gebelıge elverıslı hale getırır.
prolaktının normal seviyeye düştüğü için adetin düzene girmiş.eger başka bir sıkıntın yok ise hamile kalabilirsin tabiki...
Rabbim bilir doğru olan vakti.hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inş.

aa bu ila gecıkmemı yapıyor ben bunu bılmıyordum bu ilaç sayesınde duzene gırdı sandım cnm sendedemı vardı bu prolaktın sorunun neydı? hamılesın sanırım Allah kucagına almyı nasıp etsın inş :nazar:

evet canım aylarca kullandım hemde. kiminde zamanında geldi adetim kiminde gecikmeli oldum. kiminde erken oldum. en son zaten kullanmadım artık çünkü bünyemi alt üst etmişti benimç

canım,
dostinex adet gecikmesi yapmaz.
prolaktını düşürür ve rahmi kalınlaştırır.gebelıge elverıslı hale getırır.
prolaktının normal seviyeye düştüğü için adetin düzene girmiş.eger başka bir sıkıntın yok ise hamile kalabilirsin tabiki...
Rabbim bilir doğru olan vakti.hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inş.
Ay yüzümü güldürdün Cnm ağzından bal damlıuor bende senın şe hemfikîrim bu konuda düzene koydu eğer prolaktınım düşülse neden gecılekıyı ki? Sadece stres olabılır fazla düşündüğümden oda ellımde olan bişey değil maalesef ama îçime doğdu sanki bebişin var gibî inş...
Canım bir idrar testi yapsana hala adet olmadıysan.
Yok daha olmadım ama cesaret edermiyorum İnan te çizgîyi görürsem yıkılırım yın 24 ünü bekliyim diyorum?
evet canım aylarca kullandım hemde. kiminde zamanında geldi adetim kiminde gecikmeli oldum. kiminde erken oldum. en son zaten kullanmadım artık çünkü bünyemi alt üst etmişti benimç

Zaten herşeyin başı stres en son bırakmıştın olmuş hayırlısı Cnm sanada tekrardan hayırlı olsun :nazar: Allah tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inş :emir_bebek:

Yok daha olmadım ama cesaret edermiyorum İnan te çizgîyi görürsem yıkılırım yın 24 ünü bekliyim diyorum?

Ama adet günün geçmiş neden 24'ünü bekliyorsun ki varsa şimdi de var yoksa 24'ünde de çıkmaz.
Ben olsam idrar testi ile de uğraşmaz kan testi yaptırırdım canım. Benim de BAT 24 nisan aynı gün kan testi yaptırıcam olmazsam.

Ama adet günün geçmiş neden 24'ünü bekliyorsun ki varsa şimdi de var yoksa 24'ünde de çıkmaz.
Ben olsam idrar testi ile de uğraşmaz kan testi yaptırırdım canım. Benim de BAT 24 nisan aynı gün kan testi yaptırıcam olmazsam.

evet cnm haklısın kan testi yaptıracagım inş ama mart 24 te adet olmustum o yuzden hayırlı ve saglıklı bır evlat versın Rabbım inş ısteyenlere ve bana bu ay umutlarımız bosa cıkmasın... :49:

Âmin Cnm âmin of çok merak ediyorum acaba hamile miyim diye yarında 23 Nisan saglık ocağı kapalı Perşembe ye kaldı test :( senin sorunun neydi?:26:

cok ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin:) tek sorunun prolaktinse .. ben de prolaktinden hamile kalamiyordum 4. hapta hamile kaldim ..ama ben ilk ay 2 hap digerine haftada bitane yuttum sonra hamile ögrendigimi ögrendim darisi isteyen herkese .. bu ay olmadiysada bidahakine olur inss

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım..
evlendıgımızden berı bebiş istiyoruz eşimde varıkosel vardı amelıyat oldu ve düzeldi... ve ondan sonra 3 ay falan adet olmadım daha sonra oldum ve yıne 1 ay falan gecıktı hastaneye gıttım 39.11 cıktı ve dostinex kullandım 2 ay sonra gıttım 1 e dusmus ve sımdı dr yıne dostinex verdi kullamıyorum 1 ayda 2 hap olarak..
2 aydır cok sukur duzenlı olarak 28 gunde 1 oluyorum adet gecen ay 24 unde oldum bu ayda 20 sınde olmam gerekıyor yanı bugun ama sımdılık tık yok sizce hamıle olabılır mıyım yanı bu ılactan sonra hamıle kalmak daha kolay oluyormus..

Âmin Cnm âmin of çok merak ediyorum acaba hamile miyim diye yarında 23 Nisan saglık ocağı kapalı Perşembe ye kaldı test :( senin sorunun neydi?:26:

test yapmadan bilemezsiniz en güzeli evde test yapmanız, pozitifi görmeden kan vermeyin o daha büyük hayal kırıklığı yapıyor inşallah hamilesinizdir

Benim proklaktinim düştükten sonraki ay hamile kaldim tabi yumurta takibi yapmıştık biz ovulasyon döneminde ilişki olduysa hamile olabilirsin benim 20 lik Disim agridigi için idrarda çıkmamasına rağmen pazar pazar özel hastanede kan tahlili yaptırdım emin olmak adına zira ilaç kullanacaktim daha adete 4 gün varken dollenmenin 11. Gününde bhcg 6.96 çıktı. Ulan kullanmadım tabi ondan sonra hergün idrar testi yaptım evde(zira 25 tane almıştım internetten) önce ince çizgi sonra yavaş yavaş kalıplaşmış başladı çizgiler regl olmayinca da dr a gittik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
test yapmadan bilemezsiniz en güzeli evde test yapmanız, pozitifi görmeden kan vermeyin o daha büyük hayal kırıklığı yapıyor inşallah hamilesinizdir
Evde yapmamamın sebebi bariz bu testler negatifde gösterebiliyor Cnm o yüzden emin olmak için :26:
Benim proklaktinim düştükten sonraki ay hamile kaldim tabi yumurta takibi yapmıştık biz ovulasyon döneminde ilişki olduysa hamile olabilirsin benim 20 lik Disim agridigi için idrarda çıkmamasına rağmen pazar pazar özel hastanede kan tahlili yaptırdım emin olmak adına zira ilaç kullanacaktim daha adete 4 gün varken dollenmenin 11. Gününde bhcg 6.96 çıktı. Ulan kullanmadım tabi ondan sonra hergün idrar testi yaptım evde(zira 25 tane almıştım internetten) önce ince çizgi sonra yavaş yavaş kalıplaşmış başladı çizgiler regl olmayinca da dr a gittik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Darısı tüm isteyenlere ve bana inşş.. Biz dikkat etmeye çalıştık ovuşasyon günlerine zaten gün aşırı oluyordu ama bilmiyorum halen bir belirti yok belim ağrıyor adet olacakmış gibi kasıklarımda ara ara batmalar oluyor sence adet mi olucam yoksa hamilelik mi :26: bu arada hayırlı olsun bebişin Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek:

Back
X