• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktınım vardı bıttı ve sımdı hamıle mıyım yardımcı olur musunuz lutfen?

Evde yapmamamın sebebi bariz bu testler negatifde gösterebiliyor Cnm o yüzden emin olmak için :26:

Darısı tüm isteyenlere ve bana inşş.. Biz dikkat etmeye çalıştık ovuşasyon günlerine zaten gün aşırı oluyordu ama bilmiyorum halen bir belirti yok belim ağrıyor adet olacakmış gibi kasıklarımda ara ara batmalar oluyor sence adet mi olucam yoksa hamilelik mi :26: bu arada hayırlı olsun bebişin Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek:

Sen bilirsin tabi ama evde yapılan testlerde gebelik varsa mutlaka çıkıyor, çıkmayanlar genelde geç döllenmeden kaynaklanıyor

Tedavi oluyorum canım.
Bebiş olmuyor değil ki tatlım daha bu ilk deneme :1:
Estafurullah canım sor tabi :1:

:1: neyse cnm olur inş bebişin :emir_bebek: daha adet olmadım heyecanla beklıyorum babaannem ruyasında benı hamıle gormuş off en ıyısı yarın bi test yapıyım :34:

Sen bilirsin tabi ama evde yapılan testlerde gebelik varsa mutlaka çıkıyor, çıkmayanlar genelde geç döllenmeden kaynaklanıyor

yarın sabah yapıcam o halde cnm dedıgın gıbı bellı olur o zaman, yaa korkuyorum hep negatif cıktı ya yıne cıkar dıye :18:

ayy inş inşallahhh ama var gibi yaa midem falan kazınıyor sen hamılesın cnm yardımcı olur musun bıraz böyle şeyler oluyor muydu adet olacak gıbı belım agrıyor yorulunca :26:

Yok canım hamile değilim:) bu ay olmayı umuyorum ondan yaptım takvimi:) bir oğlum var benim birde aralıkta düşük yaşadım, adet olacak gibi sancın ağrın olur hamileliktede , mide kazınmasıda olur, kaç gün geçti senin?

Yok canım hamile değilim:) bu ay olmayı umuyorum ondan yaptım takvimi:) bir oğlum var benim birde aralıkta düşük yaşadım, adet olacak gibi sancın ağrın olur hamileliktede , mide kazınmasıda olur, kaç gün geçti senin?

4 gun gectı cnm..
umarım bu takvımın devamınıda goruruz inşş :)

aman aman olmasın zaten :9:
saka bır yana hayırlısını iste cnm her zaman daha ilk denemenmiş olur inş. kac yıllık yada aylık evlisin :26:

Canım hep hayırlısı diyorum. Daha ilk aydan olmaması çok normal yani.
Haziranda 6 yıl olacak evliliğim canım. Ama daha yeni istemeye başladık bebek.

Back
X