prolaktınım vardı bıttı ve sımdı hamıle mıyım yardımcı olur musunuz lutfen?

Hmam benımkı 39.11 si 1 e düşmüş ilaç kullanıyorum tekrar yükselmesin diye de şimdi tekrar mı yükseldi nehh. Senınkıde düşülmüş en son ne zaman ölçtürdün :26:

Ben yazın ölçtürmüştüm canım en son ama bugüne kadar hiç prolaktin sorunum olmadı zaten.
Pazartesi tekrar yaptırıcam hormon tahlillerimi.

Ben yazın ölçtürmüştüm canım en son ama bugüne kadar hiç prolaktin sorunum olmadı zaten.
Pazartesi tekrar yaptırıcam hormon tahlillerimi.
inş yukselmemiştir cnm kac gun gectı adetn?

ben de bu sabah düzenli hayıta başladım umarım yararlı olacak da düşürecek

ayyy inş cnm düşer bende alıcam hayıttan peki adet olunca mı baslamam lazım?

benim adetin son günleri zaten düzensiz oluyorum verdikleri mikratdan az başladım adetten sonra söylediklerini yapacağım ballı macunu aldım ben bakalım inşallah düşürür prolaktini ya

inş yukselmemiştir cnm kac gun gectı adetn?

ayyy inş cnm düşer bende alıcam hayıttan peki adet olunca mı baslamam lazım?

benim adetin son günleri zaten düzensiz oluyorum verdikleri mikratdan az başladım adetten sonra söylediklerini yapacağım ballı macunu aldım ben bakalım inşallah düşürür prolaktini ya

düzensiz adet olmal cok maoral bozucu olmadıgım surecte yumurtlama olmadıgı için bebiştende o ay umut kesılıyor korkarımkı benım gecıkmemın aylar surmesi oncekı gıbı :18: bende şimdi baslasam hatıta sökürür mü acaba :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben adet oluyorum ama yirmi günde bir bu arada sanki yumurtlama akıntısı geliyor iki aydır takip ediyorum neyin nesi anlamadım yumurtlama olurmuş ama düzensiz olurmuş hayıt adet söktürür mü bilmiyorum ama prolaktini düşürdüğü söyleniyor

Hayıt söktürmedi bende canım. Geçen adetimden beri kullanıyorum ama tık yok daha.
Adaçayı içiyorum dünden beri o hem söktürüyor hem düzene sokuyormuş bakalım.

kızlar netten baktım da maydanoz adeet soktuurmek içinde ıyıymıs bıde süt azaltıyormus :26:

hayıtı nasıl kullandın yan etki yaptı mı ben prolaktin için başladım

Ben hapını kullanıyorum şuan.
Hayıtı bir de ben aslanpençesi ve civanperçemi ile karıştırıp kullanıyorum.
Birkaç ay önce tek başına kullandım. Tohumları ezip kaynamış suya attım. 5 dk demledim süzüp içtim.
Etkisi olmadı ki yan etkisi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…