- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.244
- 798
- Konu Sahibi Zeytinlerimm
-
Hmam benımkı 39.11 si 1 e düşmüş ilaç kullanıyorum tekrar yükselmesin diye de şimdi tekrar mı yükseldi nehh. Senınkıde düşülmüş en son ne zaman ölçtürdün :26:
Evet haklısın Cnm takmıyorum artık zayıflamaya karar verdim bugün diyete başladım :)) bu ilaç bana kilo aldırdı zayıflamak istiyorum :))
inş yukselmemiştir cnm kac gun gectı adetn?Ben yazın ölçtürmüştüm canım en son ama bugüne kadar hiç prolaktin sorunum olmadı zaten.
Pazartesi tekrar yaptırıcam hormon tahlillerimi.
ben de bu sabah düzenli hayıta başladım umarım yararlı olacak da düşürecek
inş yukselmemiştir cnm kac gun gectı adetn?
ayyy inş cnm düşer bende alıcam hayıttan peki adet olunca mı baslamam lazım?
inş yukselmemiştir cnm kac gun gectı adetn?
ayyy inş cnm düşer bende alıcam hayıttan peki adet olunca mı baslamam lazım?
benim adetin son günleri zaten düzensiz oluyorum verdikleri mikratdan az başladım adetten sonra söylediklerini yapacağım ballı macunu aldım ben bakalım inşallah düşürür prolaktini ya
Bugün 3. gün canım.
Hep düzensiz işte ya of
hayır ben de kullanıyorum hem hapını hem otunu.
düzensiz adet olmal cok maoral bozucu olmadıgım surecte yumurtlama olmadıgı için bebiştende o ay umut kesılıyor korkarımkı benım gecıkmemın aylar surmesi oncekı gıbı :18: bende şimdi baslasam hatıta sökürür mü acaba :26:
düzensiz adet olmal cok maoral bozucu olmadıgım surecte yumurtlama olmadıgı için bebiştende o ay umut kesılıyor korkarımkı benım gecıkmemın aylar surmesi oncekı gıbı :18: bende şimdi baslasam hatıta sökürür mü acaba :26:
bendede 6 gun oldupekı hapın yada bıtkının faydası olmuyor mu hastaneye gıt istersen cnm ilaç verırler
Hayıt söktürmedi bende canım. Geçen adetimden beri kullanıyorum ama tık yok daha.
Adaçayı içiyorum dünden beri o hem söktürüyor hem düzene sokuyormuş bakalım.
hmm bu konuyu arastırmak lazım hangı bıtkı sokturuyor :26:
Baya araştırdım ve kullandım da ama gördüğün gibi hala gelmedi.
hayıtı nasıl kullandın yan etki yaptı mı ben prolaktin için başladım
kızlar netten baktım da maydanoz adeet soktuurmek içinde ıyıymıs bıde süt azaltıyormus :26:
Maydanozu duymuştum ama denemedim canım.
ben denıycem lımon sıkıp yerım oyle guzel oluyor inş faydası olur
gebelikte maydonoz ve ıhlamur düşük nedeni haberiniz ola
ben denıycem lımon sıkıp yerım oyle guzel oluyor inş faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?