- Konu Sahibi Zeytinlerimm
çok araştırdım hayıt diyor her yerde
evet hepsıde cok ıyı dedıın gıbı ama arastırmak gerek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hepsıde cok ıyı dedıın gıbı ama arastırmak gerek![]()
Benim 3 yaşında oğlum var Allah bağışlasın ona hamile kalmadan önce hayıt kullandım ben![]()
Benim 3 yaşında oğlum var Allah bağışlasın ona hamile kalmadan önce hayıt kullandım ben![]()
tam hatırlamıyorum gün olarak ama kullandığım ay hamile kaldım hayıt sadece prolaktine değil bütün hormonlara iyi geliyor, benim 33 falandıne kadar kullandın ve kaçtı prolaktin
aminmaşallah acılarını göstermesin Yaradan
kızlar sohbete doyum yok ben daha öglen namazımı kılmadım kılıp gelıyorum hemmn![]()
tamam canım sen hayıtı tek kullan bir prolaktinin düşecek mi bak, yoksa adaçayıda çok iyi civan perçemide aslan pençeside , ya da aldığın aktara sorup kullanabilirsin![]()
tam hatırlamıyorum gün olarak ama kullandığım ay hamile kaldım hayıt sadece prolaktine değil bütün hormonlara iyi geliyor, benim 33 falandı
amin
maşallah Allah kabul etsin arkadaşım bize de dua et Rabbim muradlarımızı hayırlısıyla versin
İkimiz de güzel haberlerle döneriz inşallah canım. Hayırlısı olsun...
amınn Allahtan hep hayırlısını istedım ve istıyorum az once agladım nıye olmuyor dedım kendı kendıme ama sımdı şükredıyorum Rabbıme dualarımı kabul edıyor hayırlısı için demekkı simdi zamanı degıl hayırlısı için bekletıyor Allah bizi ne guzel bişey umarım duygulrımı anlatabılmışimdir![]()
diyorum ki Rabbim yanlış dua etmekten koru bizim için hayırlı zaman geldi istiyorum senin için de hayırlı zaman gelsin ve sağlıkla hayırla ver bize hayırlı sağlıklı birlikte ömürlerimiz olsun tüm sevdilerimizle
ah arkadaşım biliyoruz elhamdülillah hayırı istiyoruz ama sabırsızız
kullanma hiç o zaman en güzeli hayıtnetten baktımda rezene sütü arttırıyor en ıyısı sadece hayıtı kullanmak ben bu karısımı iltihap için almıstım :26: ama diğer bıtkılerde ooyle bışey yok
yan etki olur mu diye tırsıyorum ama kullanacağım nasip olursa
cnm sonuc ne oldu merak ettım yaabende yok inş sende vardır bebıs
![]()
Bende de yokmuş canım.
Ama kırmızılar da yok hala.
Bu prolaktınbden kaynaklanıyor bide stres ha adet oldum hamıleyım diye düşüne düşüne beyınde hamile konumuna geçit hem gecıkme oldu hemden belirttiler oldu of tam düştü diye seviniyordum tekrar düzensizleşti![]()
Bu prolaktınbden kaynaklanıyor bide stres ha adet oldum hamıleyım diye düşüne düşüne beyınde hamile konumuna geçit hem gecıkme oldu hemden belirttiler oldu of tam düştü diye seviniyordum tekrar düzensizleşti![]()
Kaç ki prolaktinin. Normali kaç oluyor bilmiyorum ben de. Benimki 6.69'muş.
arkadaşım düşmüş prolaktinin bence takma artık kafaya stresten gecikmiştir adet olunca baktırırsın ölçtürmeden kendini yorma