• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktınım vardı bıttı ve sımdı hamıle mıyım yardımcı olur musunuz lutfen?

Benim 3 yaşında oğlum var Allah bağışlasın ona hamile kalmadan önce hayıt kullandım ben:34:

kızlar sohbete doyum yok ben daha öglen namazımı kılmadım kılıp gelıyorum hemmn :52:

tamam canım sen hayıtı tek kullan bir prolaktinin düşecek mi bak, yoksa adaçayıda çok iyi civan perçemide aslan pençeside , ya da aldığın aktara sorup kullanabilirsin:34:

netten baktımda rezene sütü arttırıyor en ıyısı sadece hayıtı kullanmak ben bu karısımı iltihap için almıstım :26: ama diğer bıtkılerde ooyle bışey yok

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah Allah kabul etsin arkadaşım bize de dua et Rabbim muradlarımızı hayırlısıyla versin

amınn Allahtan hep hayırlısını istedım ve istıyorum az once agladım nıye olmuyor dedım kendı kendıme ama sımdı şükredıyorum Rabbıme dualarımı kabul edıyor hayırlısı için demekkı simdi zamanı degıl hayırlısı için bekletıyor Allah bizi ne guzel bişey umarım duygulrımı anlatabılmışimdir :9:

diyorum ki Rabbim yanlış dua etmekten koru bizim için hayırlı zaman geldi istiyorum senin için de hayırlı zaman gelsin ve sağlıkla hayırla ver bize hayırlı sağlıklı birlikte ömürlerimiz olsun tüm sevdilerimizle
ah arkadaşım biliyoruz elhamdülillah hayırı istiyoruz ama sabırsızız

amınn Allahtan hep hayırlısını istedım ve istıyorum az once agladım nıye olmuyor dedım kendı kendıme ama sımdı şükredıyorum Rabbıme dualarımı kabul edıyor hayırlısı için demekkı simdi zamanı degıl hayırlısı için bekletıyor Allah bizi ne guzel bişey umarım duygulrımı anlatabılmışimdir :9:

diyorum ki Rabbim yanlış dua etmekten koru bizim için hayırlı zaman geldi istiyorum senin için de hayırlı zaman gelsin ve sağlıkla hayırla ver bize hayırlı sağlıklı birlikte ömürlerimiz olsun tüm sevdilerimizle
ah arkadaşım biliyoruz elhamdülillah hayırı istiyoruz ama sabırsızız

aynen insanoğlu işte hem hayırlısını ıstıyoruz hemde hemen ne bılıym bunları bile düşünebıldıgımız için şükürler olsun Rabbıme :16:

netten baktımda rezene sütü arttırıyor en ıyısı sadece hayıtı kullanmak ben bu karısımı iltihap için almıstım :26: ama diğer bıtkılerde ooyle bışey yok
kullanma hiç o zaman en güzeli hayıt
yan etki olur mu diye tırsıyorum ama kullanacağım nasip olursa

olmaz merak etme bir çok hormon ilacının içeriği hayıttan oluşuyor:34:

Bende de yokmuş canım.
Ama kırmızılar da yok hala.

Bu prolaktınbden kaynaklanıyor bide stres ha adet oldum hamıleyım diye düşüne düşüne beyınde hamile konumuna geçit hem gecıkme oldu hemden belirttiler oldu of tam düştü diye seviniyordum tekrar düzensizleşti :43:

arkadaşım düşmüş prolaktinin bence takma artık kafaya stresten gecikmiştir adet olunca baktırırsın ölçtürmeden kendini yorma

Bu prolaktınbden kaynaklanıyor bide stres ha adet oldum hamıleyım diye düşüne düşüne beyınde hamile konumuna geçit hem gecıkme oldu hemden belirttiler oldu of tam düştü diye seviniyordum tekrar düzensizleşti :43:

arkadaşım düşmüş prolaktinin bence takma artık kafaya stresten gecikmiştir adet olunca baktırırsın ölçtürmeden kendini yorma

Evet haklısın Cnm takmıyorum artık zayıflamaya karar verdim bugün diyete başladım :)) bu ilaç bana kilo aldırdı zayıflamak istiyorum :)):32:

Back
X