• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktinim düşmüş

eflatunbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
143
1
96
Diğer
Sevgili arkadaşlar hafta sonu yaptırdığım testte prolaktinim 10 a düşmüş 3 ay dostınex kullanmıştım yeni başlayanlara bilgi olarak sadece ilacı kullandım bilginiz olsun ..ilaç kullanımı sırasında korunmadık ama yinede hamile kalamadım dr.eşiminden test istedi onu yaptıracağız eşinde problem yoksa rahim filmi çekelim dedei inanın korkuyorum eşimin testi nasıl çıkar onda sıkıntı inş.. çıkmaz sonra kendim nasıl baş edicem diye..tedavideyim ama dr.iyi mi doğru yerdemi şansımı deniyorum bilmiyorum ..bebek sahibi olmak için çaba harcayanlar bana izlediğiniz yolları yazarmısınız ..neyi ne zaman yaptırmalıyım sizce dr.gidişatında izlediği yol doğrumu

prolaktin değeriniz daha önce kaç idi? benim de adet düzensizliğim ve şiddetli ağrılarım vardı ayrıca süt oluşuyordu, prolaktin hormonumun yüksek olabileceği söylendi test yaptırdım 14.36 çıktı normali 6.0-29.9 arasıymış yani benim değer normal çıktı.. siz testi ne zaman ve ne şartlarda yaptırmıştınız? üç gün ilaç kullanmamak ve ilişkiye girmemek demişti doktor, ayrıca aç ya da tok olmamın fark etmeyeceğini, ama ben bir şey yemeden yaptırmıştım testi..

prolaktin değeriniz daha önce kaç idi? Benim de adet düzensizliğim ve şiddetli ağrılarım vardı ayrıca süt oluşuyordu, prolaktin hormonumun yüksek olabileceği söylendi test yaptırdım 14.36 çıktı normali 6.0-29.9 arasıymış yani benim değer normal çıktı.. Siz testi ne zaman ve ne şartlarda yaptırmıştınız? üç gün ilaç kullanmamak ve ilişkiye girmemek demişti doktor, ayrıca aç ya da tok olmamın fark etmeyeceğini, ama ben bir şey yemeden yaptırmıştım testi..
arkadaşım benim ki 98,5 di ilk ölçildüğünde benmde adey düzensizliği olmadı hamile kalşamıyordum yapılan tetkiklerde çıktı göğüslerimdede sıkıntı yoktu adetimin 3 günü yaptırdım hastanede ama daha sonraki testimde normal gündü aç yada tok farketmiyor diye biliyorm ama göğüs akıntısının tek nedeni diye biliyordum prolaktin i normal çıkmış sende ne diyim geçmiş olsun tedavindeki sonucu merak ettim banada yazarmısın..

Sevgili arkadaşlar hafta sonu yaptırdığım testte prolaktinim 10 a düşmüş 3 ay dostınex kullanmıştım yeni başlayanlara bilgi olarak sadece ilacı kullandım bilginiz olsun ..ilaç kullanımı sırasında korunmadık ama yinede hamile kalamadım dr.eşiminden test istedi onu yaptıracağız eşinde problem yoksa rahim filmi çekelim dedei inanın korkuyorum eşimin testi nasıl çıkar onda sıkıntı inş.. çıkmaz sonra kendim nasıl baş edicem diye..tedavideyim ama dr.iyi mi doğru yerdemi şansımı deniyorum bilmiyorum ..bebek sahibi olmak için çaba harcayanlar bana izlediğiniz yolları yazarmısınız ..neyi ne zaman yaptırmalıyım sizce dr.gidişatında izlediği yol doğrumu

çok sevindim prolaktininin düşmesine.umarım bir daha çıkmaz kısa sürede bebek sahibi olursun.prolaktin hormonunu kadın doğum uzmanı mı yoksa endokrin uzmanı mı istedi?:emir_bebek:

Back