• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin

ben 36 yaşındayım,5 yıllık evliyiz yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz. hormon testlerini yaptırdım prolaktin 34,28 çıktı dostinex kullandım şimdi tekrar kontrol etmek için adetimi bekliyorum.

Kizlar benim değerim 29 cikti.dr ilaca gerek yok dedi. Ama benim kafama takiliyor yuksek iste neden vermiyor anlamiyorum

Kizlar benim değerim 29 cikti.dr ilaca gerek yok dedi. Ama benim kafama takiliyor yuksek iste neden vermiyor anlamiyorum
Benim de 34 çıkmıştı canım en son. İlaç vermicek misiniz dedim 30/35 e kadar çıkabilir bazı doktorlar kabul ediyor sorun değil dedi

Benim de 34 çıkmıştı canım en son. İlaç vermicek misiniz dedim 30/35 e kadar çıkabilir bazı doktorlar kabul ediyor sorun değil dedi

Gebelige engel degilms normalms ama icimi rahatlatmaya calisiyorum ya esim de dr da rahatlatamiyorlar beni:)

Stres yaparsan daha da yukselir canım sakın stres yapma. Namı diğer stres hormonu sonuçta :)

Tam tersi etrafm bol stresli:KK53: ama denicem canm bitkisel bi yolunu mu denesem diyorum ama zaten incir kuru yuzunden yukseldi yuzde 90 benm prolaktin.bida bulasmak istemiyorum

Tam tersi etrafm bol stresli:KK53: ama denicem canm bitkisel bi yolunu mu denesem diyorum ama zaten incir kuru yuzunden yukseldi yuzde 90 benm prolaktin.bida bulasmak istemiyorum
Aaa incir yememelisin :O
Soda dereotu falan da yükseltiyor canım dikkat et bunları yememeye. Valla canım ben stres sinir deli oluyordum etrafımdaki insanlar yüzünden. Hamile değilmisin sorusunu bi milyondan fazla duyuyordum ve acır gözüyle bakanlara dalasım geliyordu. Ama artık umursamıyorum sinirlenmiyorum ve düştü. Dayım kuru incir getirmişti organik ve bir sürü getirmişti ama bir tane bile yemedim :) millete dağıttım :(

Aaa incir yememelisin :O
Soda dereotu falan da yükseltiyor canım dikkat et bunları yememeye. Valla canım ben stres sinir deli oluyordum etrafımdaki insanlar yüzünden. Hamile değilmisin sorusunu bi milyondan fazla duyuyordum ve acır gözüyle bakanlara dalasım geliyordu. Ama artık umursamıyorum sinirlenmiyorum ve düştü. Dayım kuru incir getirmişti organik ve bir sürü getirmişti ama bir tane bile yemedim :) millete dağıttım :KK43:

Ben hamile kalmaya yardimci diye denedm canim incir kurunu prolaktin sorunum yoktu.kullandm o ay adetten sonra da gogus hassasiyetim devam edince esim dedi prolaktinine baktiralm diye.sonra arastrdm incir kuru yukseltiyormus prolaktini pisman oldum kullandigima.bi ise de yaramadi ztn

Ben hamile kalmaya yardimci diye denedm canim incir kurunu prolaktin sorunum yoktu.kullandm o ay adetten sonra da gogus hassasiyetim devam edince esim dedi prolaktinine baktiralm diye.sonra arastrdm incir kuru yukseltiyormus prolaktini pisman oldum kullandigima.bi ise de yaramadi ztn
Hımmm anladım canım..
Hayırlısıyla olur inşallah Yaa ben de bu ay azıcık umutluyum da bakalım hayırlısı artık adetime 2 gün var

Hımmm anladım canım..
Hayırlısıyla olur inşallah Yaa ben de bu ay azıcık umutluyum da bakalım hayırlısı artık adetime 2 gün var

Amin canim Allah isteyen herkese versin insaallah saglikli hayirli bebisler; )

Ya kızlarr bi konuda çamaşır suyu testini okudum ama bulamadım çok aklıma takıldı bende yaptım sonuç bu :KK70:bilen var mı inanmıyorum tabi ki de ama bide ben deneyeyim dedim aralık 18 regl oldum 5 gün sürdü( hep böyledir genelde ) o zamandan bu zamana kasıklarımda rahatsızlık yaşıyorum belim ve kalçalarım inanılmaz ağrıyor bide sağ kasığım ağrıyor rahatsız edici aşırı bir ağrı değil

Eklentiler

• IMG_4491.JPG
    IMG_4491.JPG
    24,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar geçen ay prolaktinim 33 dü Dr çok fazla bulmadı diğer değerler de normal olduğu için..dostinex verdi ama içersen diye ben içemedim adetim bittikten sonra her gün hayit tohumu civan perçemi ve testere dişli aslan pençesi çayı içtim 1 bardak ve değer 8 e düştü..
Test ettim onayladım ilacın yan etkisi çok bu çayları tavsiye ederim.

Ya kızlarr bi konuda çamaşır suyu testini okudum ama bulamadım çok aklıma takıldı bende yaptım sonuç bu :KK70:bilen var mı inanmıyorum tabi ki de ama bide ben deneyeyim dedim aralık 18 regl oldum 5 gün sürdü( hep böyledir genelde ) o zamandan bu zamana kasıklarımda rahatsızlık yaşıyorum belim ve kalçalarım inanılmaz ağrıyor bide sağ kasığım ağrıyor rahatsız edici aşırı bir ağrı değil
Bu arada fotoğraf için kusura bakmayın :(

Çamaşır suyu testi ne canım :/

zaten yeni bir operasyon gecirmissin anladigim kadariyla ilaci kullandigin sure icinde dikkat edip daha sonra kontrole gidip dustugunden emin olunca hamile kalman daha saglikli degilmi bende o ilaci kullanirken hamile kalan cok kisi oldugunu okumustum netten ama yinede o riski almamak en iyisi bence bende kullandim o ilaci ve doktor o ilacin cok hizli degeri dusurdugunu kullanirken hamile kalabilecegimi soylemisti ben cocuk icin degil adet duzensizliginden kullandigim icin dikkat ettim ama cocuk icin kullansaydimda bitmesini beklerdim insallh bir an once duzelir saglikli bir bebege kavusursun

Kizlar prolaktin 41 çıktı ne olcak şimdi? Korkuyorum neden yukselir sebebi ne ? Ne olcak yarın doktora gitcem :(

Kizlar prolaktin 41 çıktı ne olcak şimdi? Korkuyorum neden yukselir sebebi ne ? Ne olcak yarın doktora gitcem :KK43:
Stres e bağlı olabiliyor endişelenme, diğer hormonların genel durumuna da bakarak ilaç verir Dr..
Yüksek ihtimal dostinex adlı ilaç..
Bitkisel olarak hayıt tohumu + civan perçemi + testere dişli aslan pençesi çaylarını günde 1 bardak içersen direk düşüyor..ben test ettim 33 den 8 e düştü değer bir ayda..
Şimdi yine devam ediyorum çaylara çünkü bu çaylar hormon dengeleyici düşükse yükseltiyor yüksekse düşürüyor..

Stres e bağlı olabiliyor endişelenme, diğer hormonların genel durumuna da bakarak ilaç verir Dr..
Yüksek ihtimal dostinex adlı ilaç..
Bitkisel olarak hayıt tohumu + civan perçemi + testere dişli aslan pençesi çaylarını günde 1 bardak içersen direk düşüyor..ben test ettim 33 den 8 e düştü değer bir ayda..
Şimdi yine devam ediyorum çaylara çünkü bu çaylar hormon dengeleyici düşükse yükseltiyor yüksekse düşürüyor..

Diğerleri normal yarın doktora gidicez bakalım ne diycek :(
Ben bebek istiyorum ama acaba tedavi sırasında olur mu?

Diğerleri normal yarın doktora gidicez bakalım ne diycek :KK43:
Ben bebek istiyorum ama acaba tedavi sırasında olur mu?
Dostinex ilaç verirse tedavi süresince gebelik oluşması sakıncalı yazıyor prospektüste,
bende gebelik isteyerek gittigimde ögrenmiştim, benim Dr korun dememişti ama gebelik oluşursa hemen bırakırız demişti,
kimi Dr korunun da diyebiliyor..hatta bir kaç ay hormonları takiple kontrol altında da tutabiliyorlar gebeliğe hazırlık için..
Tabi bu forumlarda yazanlara bakarsak ilaç içerken gebe kalıp düşük yapanlarda var doğum yapanlarda..

Back