Canim ben de dostinex kullaniyorum.Doktor korun demedi zaten ben doktora cocuk istiyorum rutin kontrol ocin geldim dedim hormon testleri falan yapti derken prolaktin yuksek cikti. Dostinexe baslatti haftada 2 kere yarim tablet cocuk istiyorum deyince o ilacla beraber klomene baslatti 5tane yumurtam gelismis en buyugu 21 mm gecen gittim cagirdi 2 tanesi catlamis dedi. Gebelik olabilir dedi. Duphaston diye bir ilac verdi gebelik olustuusa tutunmasina yardim ediyormuş simdi bekliyorum insallah olmustur. Allah herkese en kisa zamanda nasip etsin canimAy kızlar umut oldunuz ya bende korunmuycam zaten Allah nasip ederse olur her türlü düşecekse ilacsizda düşer aralıkta benim düştü mesela hiç ilaç kullanmamistm, hamile kalanlar daha cok :)
Merhaba canmm ben dostinex kullanarak hamile kaldim ve benm doktorum hic bi sekilde korunacaksnz demedi dusuk yaptim ben gerci . ama zamaninda icmeye dikkat et hep ayni saatte ic . insallah iyi gelir senin 50 iyi benm 200du .Kızlar hamile kalmak için tüm degerlerm normalken prolaktinim 50 çıktı,, doktor dostinex verdi onu kullanicam bu şekilde hamile kalan bi çok arkadas olmus. Doktorda gebelige engel değil dedi ama bu süre içinde korunup korunmuycagmi sormayi unutmusum. Bu durumu yasayip ilaç kullanirken korunmadan hamile kalan varmi yoksa ilaç kullanirken iliski sakincalimi ? Bu arada takvimime aldanmayın aralikta boş gebelikten kürtaj oldum takvimin nerden kaldırılcgni bulamadim o yüzden kaldi,yardım ederseniz sevinirm
Merhaba canım, benimde prolaktin 63 çıktı ve doktora gittim. Önce guatır baktılar az çalışıyormuş, şimdi guatır için hap kullanmaya başladım. Doktor guatır az çalıştığından belki prolaktin hormonumun yüksek çıkabileceğinden bahsetti. 4 hafta sonra tekrardan kontrole gideceğim. İnşallah hamile kalabilirim bende tabikide hayırlısıylaMerhabalar,
Benimde prolaktinim 66 idi. Dostinexe başladım. Haftada bir içiyordum. 4 tane içtim. Doktor bana korun demişti. Prolaktin yüksekken hamile kalınırsa düşüğe neden oluyormuş diye. Ama korunmadım. Tam 4 tane içtim. 5. ciyi içecekken hamile olduğumu öğrendim. Doktor bıraktırdı yani o 5. içmedim. Hamdolsun şükürler olsun. Darısı hayırlısıyla başınıza.
1 yıllık evliyim, bebek düşünüyordum hormon grubu tahlil yapıldı, herşey normal prolaktin değeri 40 çıktı..anormal olmamakla birlikte yüksek dedi Dr ve dostinex verdi..3.haftama dönüyorum pzt perşembe içiyorum, baş dönmesi mide bulantısı anı harekete duyarlılık tansiyon düşüklüğü ağlama nöbetleri iştahsızlık gibi anormal yan etkileri oldu..artık dayanamıyorum yumurtlama dönemindeyim korunun denmedi ilacı bıraksam değer düşmüş müdür diyorum bir de bu dönemde tutunma olduysa zararı ne ..nasıl anlarız fikriniz nedir?
canım üstteki yazımı okudun mu bılmıyorum ama bende aynı duurmları yasadım ve sadece ılaca baglı kalmadım bunu yanında btkısel olarakta destekledım kendımı. bir üstteki uzun yazıyı oku konusalım yıne
Tatlım bişiy sormak istiyorum..yumurtlama günümü takip ettim sancıları oldu belli ki ovülasyon gerçekleşti..korunmadıgımız için gebelik ihtimalimi yokluyorum sürekli, adetime 9 gün var bel bacak ağrısı sol Kasıkta batmalar tansiyon düşüklüğü ayaklarda üşüme ve sıvı yoğunluğum var..sende benzer şeyler oldu mu? Ve ben hala dostinex ı alıyorum yarım doz..Dr a tatil bitince gidicem..senin durumun nasıldı yazarmısın biraz..lütfen bekliyorum..Şimdi okudum çok teşekkürler, hangi otları ne şekilde önerirsin daha detaylı bilgi verirsen çok sevinirim..birde tedavinin neresinde gebe kaldın? Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
Merakettim gebeliğin var mı oldu mu?Kızlar bi sorum olacak iki gündür idrara çıkarken idrar imla beraber bikaç damla şeklinde kan gördüm pembe renkte daha adetime 3 gün var dostinex kullanıyorum çocuk istiyorum kendimce heveslendin s acaba diyorum yerleşme kanaması olabilirmi
Düşmüşse neden devamediyorsun Dr mu istedi?Malesef canim yok ama prolaktin 91 den 5.8 e düsmus ilsca devam ediyorum
Evet gebelik olana kadar devam etcem dr dedi
Hayır çok yüksek değil zaten yanılmıyorsam 4/24 arası olması gerekiyor..haftada 1 al dediğine göre de yükselme ihtimali görmüştür hiç endişe etme 1 ayda düşer..Kizlar prolaktinim 21 cikti. Dr bna dostinex ver hafta da bi tane al dedi. Cok mu yuksek :/ acaba degerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?