Prolaktin

Ebruaydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
237
81
48
35
Kızlar hamile kalmak için tüm degerlerm normalken prolaktinim 50 çıktı,, doktor dostinex verdi onu kullanicam bu şekilde hamile kalan bi çok arkadas olmus. Doktorda gebelige engel değil dedi ama bu süre içinde korunup korunmuycagmi sormayi unutmusum. Bu durumu yasayip ilaç kullanirken korunmadan hamile kalan varmi yoksa ilaç kullanirken iliski sakincalimi ? Bu arada takvimime aldanmayın aralikta boş gebelikten kürtaj oldum takvimin nerden kaldırılcgni bulamadim o yüzden kaldi,yardım ederseniz sevinirm

Bende kullandım ama doktor korun yada korunma demedi. Ama hamile de kalmadım daha :)

Merhabalar,
Benimde prolaktinim 66 idi. Dostinexe başladım. Haftada bir içiyordum. 4 tane içtim. Doktor bana korun demişti. Prolaktin yüksekken hamile kalınırsa düşüğe neden oluyormuş diye. Ama korunmadım. Tam 4 tane içtim. 5. ciyi içecekken hamile olduğumu öğrendim. Doktor bıraktırdı yani o 5. içmedim. Hamdolsun şükürler olsun. Darısı hayırlısıyla başınıza.

Ya kızlar benimde tanidigim birisi korunmamis ve şu an dünyada dokuz aylık kzii var ben napcagimi blmyorm bu degerini ilcla dusurp hamile kalan çok ama doktora sormadm ben dusukle sonuçlananda olmus ay bilmiyorum ama bebek çok istyoruz napsak yaa :)

Doktoru ara sor.

Benim de 44 dü. Düştü mü ne oldu bilmiyorum ihmal ettim gitmedim doktora

Kozlar prolatin yüksekliğini kendiniz anlayabildiniz mi ? İnt bakiyorum düzensiz adet görme göğüsten sut gelmesi felan yaziyo sözlerde bu belirtiler oldu mu ?

doktor bana korunun dedi kullanırken.. hatta ilacın icinde bile en az bir sure hamile kalınmaması yazıyor

Benimde ploraktinim 45 küsürdü Dostinex verdi doktor salı cuma yarımşar bana dediği hamile kaldığın an keseriz demişti ama ben yumurtlama günümde bırakmıştım *

Benimde 30 çıkmıştı doktor ilaç kullanman lazim olmayabilir dedi bebek daha ilacı alıp kullanamadan hamile kalmisim o ay

Benimde ploraktinim 45 küsürdü Dostinex verdi doktor salı cuma yarımşar bana dediği hamile kaldığın an keseriz demişti ama ben yumurtlama günümde bırakmıştım *
Yumurtlama gününde ilacı bırakınca hamilemi kaldin ? Bana doktor hiç bisey demedi bende sormadm acikccasi korunup korunmama konusunda ne yapcagimi bilmiuorm

Yumurtlama gününde ilacı bırakınca hamilemi kaldin ? Bana doktor hiç bisey demedi bende sormadm acikccasi korunup korunmama konusunda ne yapcagimi bilmiuorm
Evet canım o ay hem dostinex hemde klomen kullandım 1 ay öncede soğan kürü yaptım Allahımında izniyle şükürler olsun hamile kaldım *

Evet canım o ay hem dostinex hemde klomen kullandım 1 ay öncede soğan kürü yaptım Allahımında izniyle şükürler olsun hamile kaldım *
Ay kızlar umut oldunuz ya bende korunmuycam zaten Allah nasip ederse olur her türlü düşecekse ilacsizda düşer aralıkta benim düştü mesela hiç ilaç kullanmamistm, hamile kalanlar daha cok :)

Benim de bi cikiyo bi dusuyo dostinex kullaninca. Nolacak boyle bilmiyorum. Dusunce doktor kullanma diyor. Cikinca kullan diyor. Korun korunma gibi hicbirsey soyelemdi. Kimi doktor korun diyor kimisi korunma diyor. Prolaktin stres yuzunden artan bi hormonal bozukluk. Boyle nereye kadar gidicek bilemiyorum. 48 22 38 21 .... Of of

Ay masllH darisi bZima insall benmde prolaktin91 cikti mr istedi dr pazartesi cekikcek bi dusuk yasadim cocuk istiyrm ya dr hangi ilaci yazcak bilmiyorum ama herkez dostinex in cok etkili oldugunu soyluyor bakalim insallh bnde hamile kalirim ilactan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…