• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktin

munuskadin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
23
3
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Prolaktin nedeniyle beyin mr'ında küçük bir sorunum vardı yillar önce, daha sonra takip etmedim düzenli olarak ama hala az da olsa göğüsumden sıvı geliyor, çocukken çok fazla geliyordu. Şimdi folik asit kullanmaya başladım. 29 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.
Bu sorunu olanlar gebelik olunca mı dr.a danismali, yoksa gebelikten önce mi?
Yani hamile kalmaya engel mi? Benzer bir durum yaşayan varsa paylaşabilir mi?
Teşekkür ederim simdiden 😊

Merhaba arkadaşlar,
Prolaktin nedeniyle beyin mr'ında küçük bir sorunum vardı yillar önce, daha sonra takip etmedim düzenli olarak ama hala az da olsa göğüsumden sıvı geliyor, çocukken çok fazla geliyordu. Şimdi folik asit kullanmaya başladım. 29 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.
Bu sorunu olanlar gebelik olunca mı dr.a danismali, yoksa gebelikten önce mi?
Yani hamile kalmaya engel mi? Benzer bir durum yaşayan varsa paylaşabilir mi?
Teşekkür ederim simdiden 😊

mrb canım bundan yaklaşık 5 yıl öncede bana hipofiz beyin mr ı çekildi prolaktinim çok yüksek çıkmıştı normalde emziren annede bile bukadar yüksek olmaz araştıralım dediler ama bişey çıkmadı her iki yumurtalığımda da polikistik over tespit edildi şuan bu hstlıkla mücadele etmekteyim

Cok geçmiş olsun canım, ama sen de ondan korkma, yakın zamanda bartholin ameliyatı oldum, o süre içinde tabi sık sık dr.daydım bende de aynı sorun var çok sayıda kist mevcut yani ama dr gebeliğe engel değil, zararsız bunlar dedi, ama işte prolaktini sormayı unutmuşum. :) çok teşekkür ederim, umarım kısa sürede tedavin olumlu sonuç verir ☺

Cok geçmiş olsun canım, ama sen de ondan korkma, yakın zamanda bartholin ameliyatı oldum, o süre içinde tabi sık sık dr.daydım bende de aynı sorun var çok sayıda kist mevcut yani ama dr gebeliğe engel değil, zararsız bunlar dedi, ama işte prolaktini sormayı unutmuşum. :) çok teşekkür ederim, umarım kısa sürede tedavin olumlu sonuç verir ☺

inşallah tşk edrm iyi dileklerin için bakalım hayırlısı olsun hpimiz içinde :)

Back