prolaktin??

• Konu Sahibi Konu Sahibi iklim__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

iklim__

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar. ben 1 yıl boyunca r... isimli bir nöroleptik ilaç kullandım. sonuçta iki göğsümden de süt gelmeye başladı. ama beyaz değil. krem rengi.ıyy... farmakolojide doktora yapan arkadaşım, ilacın prolaktinimi yükselttiğini söyledi. ilacı yaklaşık 2 aydır bıraktım. ama göğsümden az da olsa süt geliyor. haziranda anne olmayı düşünüyorum. daha doğrusu eşim istiyor.

göğüsten süt gelmesi hamile olmamı engeller mi? bir de bu prolaktin testi için jinekoloğa mı gitmeliyim?

Evet canım prolaktinin yüksek olması gebeliği engelliyor. Hormon testi için muayene olabilirsin. Düşürmek için gerekli ilaçı verecektir doktorun.

Bir de haziranda anne olmayı düşünüyorum demişsin ama valla pat diye olmuyor, belli olmaz tabi de.

tabii canım. nasip kısmet işi o... Allah isteyen herkese verir inşallah...kimseyi bebek sesine muhtaç etmesin...:1no2:

öncelikle zahmetsizce hamile kalmanı dilerim gerçekten beklemek çok zor bence bir hormon testi yaptırman iyi olur belki sorun varsa erken teşhis olur ve inş hazirana kadar sorunun çözülür ve gebe kalabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…