- 19 Ekim 2015
- 194
- 73
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktirdiniz mi yukselmis mi? Ben de ayniyim kullandim iki haftayi gecti biteli goguslerim cok agrili korkuyorum tekrar yukseldi mi diyeMerhaba Kızlar
Benm geçen ay prolaktin 38 çıktı.Göğüs ağrım çoktu doktor dostinex verdi 3 hafta kullandım göğüs ağrılarım hassasiyet falan hepsi bitti ama şuan tekrar başladı.İlacı bırakalı 2 hafta oldu.Sizce bu kadar hızlı tekrar yükselmiş olabilir mi?
Baktırmadım tekrar ilaç kullandım adette olduktan sonra ağrılar geçti. Tabi siz doktorunuza sormadan ilaca devam etmeyin.Baktirdiniz mi yukselmis mi? Ben de ayniyim kullandim iki haftayi gecti biteli goguslerim cok agrili korkuyorum tekrar yukseldi mi diye
merhaba,Baktırmadım tekrar ilaç kullandım adette olduktan sonra ağrılar geçti. Tabi siz doktorunuza sormadan ilaca devam etmeyin.
Teşekkür ederim. Ben düşükten sonra kullandım ve regl gecikmesi yaşadım ama ilaç mı sebep oldu bilmiyorum.merhaba,
öncelikle çok geçmiş olsun. dilerim herşey en kısa sürede yoluna girer.
tecrübe ettiniz mi hiç bilmiyorum ama sormak istedim. dostineks kullanırken regl gecikmesi yaşadınız mı? yada böyle bir tecrübe yaşayan var mı bildiğiniz duyduğunuz?
Peki dostinexi kullanırken korundunuz mu bana doktorum korunma amacımız zaten bebek yapmak dedi ama prolaktini olan arkadaşım var ona da kendi doktoru korun demiş anlayamadımMerhaba Kızlar
Benm geçen ay prolaktin 38 çıktı.Göğüs ağrım çoktu doktor dostinex verdi 3 hafta kullandım göğüs ağrılarım hassasiyet falan hepsi bitti ama şuan tekrar başladı.İlacı bırakalı 2 hafta oldu.Sizce bu kadar hızlı tekrar yükselmiş olabilir mi?
Hayır korunmadım. Aynen amaç zaten prolaktini düşürüp hamile kalmak. Doktorumda korunma dediPeki dostinexi kullanırken korundunuz mu bana doktorum korunma amacımız zaten bebek yapmak dedi ama prolaktini olan arkadaşım var ona da kendi doktoru korun demiş anlayamadım
Bir arkadaşımında doktoru kesınle korunman lazım çok güçlü bir ilaç olduğu için bebeğe zarar verebilir demiş neyse artık vardır bir bildikleri hayırlı haber alırız inşallahHayır korunmadım. Aynen amaç zaten prolaktini düşürüp hamile kalmak. Doktorumda korunma dedi
Ben iki doktora gittim ikiside kullanmamı söyledi gebelik olursa bırakcam tabii.. benim bırakır bırakmaz yükseliyor mecbur devam etmeyelim. İnşallah canım..Bir arkadaşımında doktoru kesınle korunman lazım çok güçlü bir ilaç olduğu için bebeğe zarar verebilir demiş neyse artık vardır bir bildikleri hayırlı haber alırız inşallah
Merhaba canım.. ben şuan kullanıyorum ilk defa bu ay kullanmaya başladım.. ikinci haftadayım.. ilk kullandığım hafta geçmişti ağrılarım ama şuan yine başladı çok şiddetli değil hafif hafif ağrıyor çok korkuyorum düşmedi mi diye sende son durumlar nedir?Merhaba Kızlar
Ben tekrar tahlil yaptırmadım kendim tekrar ilaç kullandım şuan ağrılarım geçti. Çok ağrıma olunca yükseldiğini anlıyorum.Merhaba canım.. ben şuan kullanıyorum ilk defa bu ay kullanmaya başladım.. ikinci haftadayım.. ilk kullandığım hafta geçmişti ağrılarım ama şuan yine başladı çok şiddetli değil hafif hafif ağrıyor çok korkuyorum düşmedi mi diye sende son durumlar nedir?
Geçmiş olsun. İlacı bir kutu bende kullandım. Göğüs ağrısı çok işaret olmayabilir benim 32 den 1 e düştüğünde de ağrılarım oluyordu. Şimdi normal düzeyde değerim. Göğüslerim Ara ara hassaslaşıyor. İnanın psikolojik. Ben ilacı bitirdim ve bir daha kullanmamayı umuyorum. İstemiyorum. Biraz akışına bıraktım.. Sevgiler.Merhaba canım.. ben şuan kullanıyorum ilk defa bu ay kullanmaya başladım.. ikinci haftadayım.. ilk kullandığım hafta geçmişti ağrılarım ama şuan yine başladı çok şiddetli değil hafif hafif ağrıyor çok korkuyorum düşmedi mi diye sende son durumlar nedir?
Canım benimde normalde yumurtlama dönemlerinde ve adet dönemlerinde göğüs ağrılarım oluyordu.. bu arada benim bugün 20.günüm erkenden adet oldum bencede akışına bırakmak en iyisi inşallah bir gün bizde hamile kalırızGeçmiş olsun. İlacı bir kutu bende kullandım. Göğüs ağrısı çok işaret olmayabilir benim 32 den 1 e düştüğünde de ağrılarım oluyordu. Şimdi normal düzeyde değerim. Göğüslerim Ara ara hassaslaşıyor. İnanın psikolojik. Ben ilacı bitirdim ve bir daha kullanmamayı umuyorum. İstemiyorum. Biraz akışına bıraktım.. Sevgiler.
Merhaba benimde prolaktin 36 cikti doktorum haftada iki kullanmami soyledi.adetkende devam ediyoruz deilmi.birde yan etkileri oldumu sizdeCanım benimde normalde yumurtlama dönemlerinde ve adet dönemlerinde göğüs ağrılarım oluyordu.. bu arada benim bugün 20.günüm erkenden adet oldum bencede akışına bırakmak en iyisi inşallah bir gün bizde hamile kalırız
Canım bana adetken bırak denmedi.. ama ben kutuyu bitirmeden bıraktım çok şiddetli baş dönmesi yapmıştı..Merhaba benimde prolaktin 36 cikti doktorum haftada iki kullanmami soyledi.adetkende devam ediyoruz deilmi.birde yan etkileri oldumu sizde
Bende 1 - bucuk aydir erteliyorum prospektusunu okuyunca ilacin.birde yorumlara bakiyorum hep yarim iciyoruz denilmis benim doktorum haftada iki tum alacaksin dedi.yan etkilerindende korkuyorum ama cocuk istiyoruz pztesi baslayacagim insallah cok yan etki goatermez bendeCanım bana adetken bırak denmedi.. ama ben kutuyu bitirmeden bıraktım çok şiddetli baş dönmesi yapmıştı..
Mehaba tm tersi regmerhaba,
öncelikle çok geçmiş olsun. dilerim herşey en kısa sürede yoluna girer.
tecrübe ettiniz mi hiç bilmiyorum ama sormak istedim. dostineks kullanırken regl gecikmesi yaşadınız mı? yada böyle bir tecrübe yaşayan var mı bildiğiniz duyduğunuz?
Tm tersi regl dönemi düzelmeye başladı doktorum hamile kalınca ya dek kullan dedıMehaba tm tersi reg