prolaktin yüksekse incir yenir mi

kalfe

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
495
269
merhaba ben doğurganlığı arttırmak ıcın ıncır aldım havuc vs de yıyorum ama inciri de duydum prolaktımın olması gerekn degerın hafıf ustunde kuru incir yersem artar mı hayıt otu onerır mısınız faydalarını gören oldu mu

Bence incir yeme benimde prolaktin 42 incir dahada yükseltir şuan durumunuz nedir peki bende hamile kalmak istiyorum 2 aydır uğraşıyorum

Bence incir yeme benimde prolaktin 42 incir dahada yükseltir şuan durumunuz nedir peki bende hamile kalmak istiyorum 2 aydır uğraşıyorum
Hala aynı benım de bır degısıklık yok su an duzenlı reglı oluyorum cocuk duusunuuyorum hıc bır sebepte yok dedıler ama olmuyor ne yazık kı

Hala aynı benım de bır degısıklık yok su an duzenlı reglı oluyorum cocuk duusunuuyorum hıc bır sebepte yok dedıler ama olmuyor ne yazık kı
Yumurtlama dönemlerinde özellikle ilişkiye giren ve ilişki sonrası kalcanızın altına bir yüksek yastık koyup 30 dk öyle bekleyin bende şuan böyle uğraşıyorum ben daha önce kaldım hamile 4 ay önce kürtaj oldum ama boş gebelikti

tabı ben de dedıklerınızı yapıyorum son 1-2 aydır ama nasip bakalım belkı ılerleyen gunlerde olur sız ne kadar ugrastıktan sonra hamıle kalmıstınız

tabı ben de dedıklerınızı yapıyorum son 1-2 aydır ama nasip bakalım belkı ılerleyen gunlerde olur sız ne kadar ugrastıktan sonra hamıle kalmıstınız
Ben trafik kazası geçirdim 2022 Ekim ayında balayından dönüşte şubatta hamile kalmıştım Nisan sonuna doğru kürtaj oldum yani ben bir süre korundum tedavilerim vardı 4 ay gibi bir süre ilk denemede hamile kalmıştım sonra boş gebelikle sonuçlandı umarım yine çabuk hamile kalırım

İnşallah sağlıkla bebısınıze kucagınnıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…